Rekrutteringsfirma

projektleder/tavlekonstruktør søges til el:con i aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

På vegne af EL:CON søger Randstad en dygtig og fleksibel tavlekonstruktør til EL:CONs automationsafdeling i Aarhus, hvor de er ca. 50 ansatte. Du vil, med reference til afdelingschefen, indgå i det tekniske team bestående af 16 fagligt kompetente kolleger og blive bindeleddet mellem kunder, leverandører og virksomheder. Du får således en stor kontaktflade med ansvar for professionel sparring og rådgivning af kunder og et tæt samarbejde med leverandører, og du vil være deres ansigt udadtil. Afdelingen har i øjeblikket base i Hornslet, men flytter i efteråret 2021 til EL:CONs nye hovedsæde i Aarhus.

Dine ansvarsområder


I rollen som tavlekonstruktør vil du bl.a. deltage i afklaringsmøder med EL:CONs kunder og være med til at udvikle og udarbejde tekniske tavleløsninger. Derudover får du også mulighed for at være med til at lave tilbudsberegninger i forbindelse med projekterne.

Du skal trives med afvekslende el-opgaver, da du får ansvaret for både at levere simple og komplekse tavleløsninger. Derudover får du også en vigtig rolle i udførelsen af el-dokumentation som diagrammer, styklister og lignende opgaver.

Du vil på sigt få ansvaret for dine egne kunder og løbende yde sparring og rådgivning til disse. Det er derfor vigtigt, at du trives med kundekontakt, og at du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Faglige kvalifikationer


• Du har 3-5 års erfaring med projektering og opbygning af tavleanlæg og styreskabe.
• Du er uddannet elektriker, el-installatør, maskinmester eller lignende.
• Det er et plus, hvis du har kendskab til styresystemer, fx Siemens eller Allen Bradley.
• Du besidder dansk og engelsk i skrift og tale.
• Du er erfaren IT-bruger af MS Office.
• Du har erfaring med CADdy++, PC Schematic eller E-plan.
• Har du kendskab til mekanisk og el-teknisk opbygning af tavleanlæg og styreskabe eller på anden måde branchekendskab, er det en fordel.

Personlige kvalifikationer


Du vil opleve en alsidig hverdag med flere opgaver ad gangen, og derfor ser vi gerne, at du er fleksibel, struktureret og god til at skabe overblik. Du skal have gode kommunikations- og samarbejdsevner, da du får masser af kontakt med kunder, leverandører og interne kolleger. Du er vedholdende og kvalitetsbevidst i det arbejde, du udfører.

Hvad kan EL:CON tilbyde dig?


Et selvstændigt, varieret og udfordrende job. Gode kolleger og velordnede arbejdsforhold med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du får desuden sundhedsforsikring, diverse personalegoder samt løn- og ansættelsesvilkår, der modsvarer dine kvalifikationer.

Du bliver derudover en del af en virksomhed, der arbejder med klare mål inden for blandt andet markedskoncepter, digital transformation, vækst og ikke mindst grøn omstilling.

I de lokale afdelinger er der gode sociale fællesskaber og aktive personaleforeninger, der står for afholdelse af julefrokost, koncernfester, DHL-løb og andre begivenheder. EL:CON har deres egen app med nyheder, sociale opslag og nyttig videndeling.

Vil du med på holdet?



Om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Erfaren Projektleder/Projektchef til vand- og klim...

    <p><em>Aarhus, Danmark</em></p><p>Søg stillingen som projektleder/projektchef indenfor klimatilpasning og vandprojekter og bliv en nøglespiller i arbejdet med at forme..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 6
24. september 2024 6
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6