Rekrutteringsfirma

vi søger en forretningsorienteret projektleder/overmontør til spændende installationsaf...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Ønsker du at blive en del af en konkurrencedygtig installationsafdeling, hvor du har en vigtig rolle i forhold til at pleje etablerede kunder og skaffe nye? Vil du bruge din erfaring fra tidligere til at skabe løsninger, som matcher kundens behov? Så er det dig, vi søger til stillingen som projektleder/overmontør hos AURA Installation A/S.



Din primære opgaver


Som projektleder hos AURA Installation står du i spidsen for forskellige projekter, hvor du vil have mellem 3-15 medarbejdere under dig afhængig af projektets størrelse. Du vil således få ansvaret for tidsplaner, ressourceforbrug, dokumentation og lovmæssige krav etc. Det er derfor vigtigt, at du er god til samarbejde og udnytte den enkelte medarbejders kompetencer for at sikre, at opgaven løses optimalt i forhold til tids- og budgetrammen.

AURA Installation beskæftiger sig med byggeri, renovering, service og vedligeholdelsesopgaver inden for privat, offentlig og industri. Den primære kundegruppe er erhvervskunder. En projektleder vil altså have en rådgivende funktion, hvorfor det er vigtigt, at du er opsøgende og kan afgive konkurrencedygtige tilbud, som matcher kundens behov.
Projekterne er alsidige og veksler mellem nybyg, renovering, vedligeholdelse samt service ved større kunder. Dermed er kundesegmentet bredt, hvorfor du skal trives med at udvikle, etablere og opbygge nye relationer. Det er således væsentligt, at du er selvstændig, har en positiv indstilling og lysten til at gøre en forskel.

Hvem er du


• Du har en teknisk relevant uddannelse.
• Du har erfaring med projektledelse og styring.
• Du har en bred el-teknisk erfaring.
• Du har gerne erfaring fra byggesektoren eller industrien.
• Du er struktureret og befinder dig godt i krydsfeltet mellem leverandører, kollegaer og kunder.

Hvad tilbyder AURA Installation A/S


AURA Installation tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en konkurrencedygtigt installationsafdeling, hvor der desuden er fokus på den enkelte medarbejders faglige udvikling.
Du vil blive en del af en interessant installationsafdeling, hvor ca. 60 medarbejdere indgår i et dynamisk miljø. Et højt tempo kendetegner hverdagen ved AURA Installation, da organisationen fokuserer på at tilpasse sig nye vilkår og rammer. Det er derfor vigtigt, at det er naturligt for dig at optimere og planlægge processer.
Som projektleder ved AURA Installation vil du blive en del af at uformelt arbejdsmiljø, hvor man værner om den positive energi på kontoret og den frie omgangstone. Arbejdsdagen er kendetegnet ved en høj grad af fleksibilitet og sparring. Du vil således indgå i et miljø, hvor man vægter det kollegiale sammenhold.

Vil du være en del af holdet?


Søg stillingen ved at trykke "ansøg". For yderligere information kontakt venligst Mathias Trankjær på telefon +45 2332 3138 eller [email protected]. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AURA Installation. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews.

Om Randstad


Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 23,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4