Projektassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Projektassistent søges til Danmarks Bedste Arbejdsplads


Hos Elbek & Vejrup er 140 engagerede, dygtige og glade kolleger klar til at byde dig velkommen til Danmarks bedste arbejdsplads, hvor du vil blive en del af et veletableret team med over 20 kolleger på vores lokation i Kolding. Teamet arbejder med kunder og projekter indenfor IT- og forretningsudvikling med udgangspunkt i Microsoft Dynamics Business Central.Du vil få rollen ”Projektassistent”, og du skal trives i en hverdag med forskelligartede opgaver. Som højre hånd for vores projektledere arbejder du på kundeprojekter ud fra vores stærke projektmetode, som du får en grundig oplæring i. Du vil få berøring med mange kunder og kolleger samt komme til at arbejde på tværs i organisationen, så du skal kunne lide at opbygge relationer og finde dig til rette i at have meget kontakt til andre mennesker i løbet af din arbejdsdag. En god del af arbejdet kommer til at foregå fra vores lokation i Kolding.Vi forestiller os, at du har et par års erhvervserfaring fra en lignende stilling eller er forholdsvis nyuddannet og har en kandidat inden for kommunikation, administration eller IT. Stillingen kan på sigt udvikle sig til en projektlederstilling, så hvis du har ambitioner og lyst til at ende med et endnu større ansvar for vores kunders projekter, så er der rig mulighed for faglig udvikling. Det er en fordel, at du har interesse eller naturligt flair for IT.

Dine opgaverMed udgangspunkt i din baggrund, kompetencer, interesseområder og erfaringer får du arbejdsopgaver som:
  • Planlægge og koordinere projekter samt koordinere ressourcebehov
  • Styre og følge op på aktiviteter, internt såvel som eksternt
  • Håndtere projektafvigelserDeltage i projektstatusmøder med leveranceejer og projektdeltagereUdarbejde statusrapporter og deltage i projektstatusmøder med kunder og projektteamFakturere og lave økonomisk opfølgning

Vi tilbyder dig
    Job i Danmarks Bedste Arbejdsplads 2018 samt Danmarks Bedste IT-arbejdsplads 2017 og 2018Forskelligartede og udfordrende arbejdsopgaver inden for projektstyringPersonlig udvikling samt individuelt karriere- og uddannelsesprogramEn del af et succesfuldt team i vækst og udvikling med kompetente kollegerFleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar og mulighed for at arbejde hjemmeEn arbejdsplads med stort fokus på arbejdsglæde og medarbejdertrivselGode medarbejderforhold med blandt andet massage og sund mad i kantinen. Derudover en lang række personalearrangementer blandt andet julefrokost og sommerfest samt diverse sportsaktiviteter


Din profil
    Er en ansvarsbevidst person, der både kan arbejde selvstændigt og som en del af et team. Du har i høj grad fokus på løsning af konkrete opgaver og kan lide koordineringsopgaver. Du arbejder struktureret, metodisk og har blik for detaljerne i projekterneFleksibel og omstillingsparat til en hverdag med forskelligartede opgaverEr proaktiv, handlekraftig og god til at samarbejdeEr dedikeret og engageret med stort fokus på at levere service af en høj kvalitet til vores kunderHar et godt kendskab til Microsoft Office-pakkenHar indsigt i, hvordan IT kan løse kundernes forretningsmæssige udfordringerTrives med daglig kundekontakt og evner at etablere værdifulde og langvarige kunderelationer


Søg stilling


Det er nemt at søge job hos os. Du skal blot sende dit CV til [email protected], og så er det er helt op til dig, om du vedlægger en motiveret ansøgning, 10 linjer om dig selv eller måske en kort video. Skriv venligst ”Projektassistent” i emnefeltet, når du sender din ansøgning. Vi vil gerne besætte stillingen hurtigst muligt, så vi behandler indkomne ansøgninger løbende.Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-chef Anders Pallesen på [email protected] eller 26871347.Vi glæder os til at modtage dit CV samt eventuelt ansøgning og gerne også dit karakterudskrift, hvis du er nyuddannet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Senior Project Manager

    Are you ambitious and passionate about project management, customer projects and customer satisfaction? If so, then we might have the job for you!    [xxxxx] Retail & Wholesale, where we deliver .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Århus N over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4