Software projektleder eller softwareudvikler der vil mere....

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vi er et team af fantastiske medarbejdere, der søger en ny kollega. Vi udvikler software og produkter som integrerede dele af vore platforme og løsninger til store og kendte virksomheder over hele kloden, og vi har brug for flere hænder til at styre udviklingsprojekterne.

Er du software projektleder eller softwareudvikler med trang til at prøve kræfter med koordinering og projektledelse, så er her muligheden for at udvikle sig i en projektlederretning i et tæt teamwork med ledere og softwareudviklere.

Du kommer til at arbejde sammen med entusiastiske og dygtige kolleger, der glæder sig til at tage imod en ny kollega.

Vore løsninger bygger på avancerede IoT teknologier som RFID og BLE, der bruges til sporing i forskellige vertikaler som Sundhedspleje, Lufthavne og Flyselskaber, Post og Logistik, Produktion & Logistik m.fl, hvor vi arbejder med store internationale kunder.

Lyngsoe Systems er i øjeblikket i en fantastisk udvikling, der involverer kultur, strategi, vækst og udvikling, og vi søger derfor nye medarbejdere til vores logistikforretning.

Stillingsbeskrivelse

Vi søger en yngre dynamisk software projektleder eller en softwareudvikler, der vil prøve kræfter med opgavestyring, koordinering og projektledelse af softwareprojekter.

Du kommer til at gennemføre projekter og udviklingsopgaver med kompetent teknisk og professionel backup fra dine kolleger i teamet i Danmark, Canada, Storbritannien og USA. Dine kolleger er systemarkitekter, hardware- og softwareudviklere, kundeservice, idriftsættelsespersonale og supportere, der alle er erfarne og vidende inden for deres forskellige områder. Din opgave er at sikre, at dit projekt planlægges og udføres på en systematisk og professionel måde, der skaber værdi for vores kunder og for Lyngsoe Systems. Dine opgaver bliver tilpasset din udvikling og oplæring, så du løbende får mulighed for at vokse og udvikle dig i jobbet.

Projekterne vil typisk kræve noget forståelse for software, rapportering på fremdrift samt estimering af opgaver, projekt- og ressourceplanlægning og ikke mindst klar kommunikation i og udenfor dit team. Du kommer primært til at arbejde på vores hovedkontor i Aars, selvom der kan forekomme rejser. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores softwareudviklere i Danmark, med mulighed for relationer til vores hardware- og firmwareudviklingsteam i Toronto, Canada.

Du vil få koordinering med vores program- og platformsansvarlige, der definerer nye produkter og funktioner, som skal planlægges, estimeres og udvikles.

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte

  • Ansvar for et eller flere projekter, herunder ressourcestyring og projektopfølgning
  • Sikre gennemførelse af softwareopgaver inden for givne rammer
  • Være på forkant med hensyn til risici, flaskehalse, tidsplan, test og sikre iværksættelse af korrektioner
  • Motivere og lede projektteamet, samt sikre et godt samarbejde blandt projektgruppens medlemmer
  • Samarbejde og kommunikere med internationale leverandører og partnere
  • Rapportering på fremdrift og kritiske områder

Ønskede færdigheder og erfaring

  • Erfaring med back-end cloud softwareudvikling ved hjælp af forskellige open source og tredjeparts teknologier
  • Brænder for at koordinere og lede softwareudvikling, eller for at prøve kræfter med det og lære det
  • Arbejder struktureret, proaktivt, omhyggeligt og målrettet, og ser en glæde i at få ting til at ske og lykkes
  • God til at fastholde overordnet fokus og prioritere vigtige opgaver fremfor det, der bedre kan vente
  • Udadvendt og god til at kommunikere med sit team og skabe gode relationer internt og eksternt
  • God til at gå forrest og vise vejen for sine kollegaer
  • Erfaring med estimering og nedbrydning af softwareopgaver
  • God sans for kvalitet, test og robust software – kender til de forskellige niveauer af softwaretest
  • Gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, i skrift og tale

Du tilbydes

Lyngsoe Systems tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende miljø hos en af verdens førende leverandører af logistikløsninger til en lang række store internationale virksomheder.

Lyngsoe Systems værdsætter initiativ, ansvarlighed og den rette balance mellem kreativitet og kvalitet. Du bliver en del af et professionelt team med et stærkt teknisk og kommercielt engagement. Du får en unik mulighed for at påvirke og udvikle dit job, samt vokse, lære og udvikle egne evner og karriere.

Kunder over hele verden – virkeligheden i et job hos Lyngsoe Systems

Hvad med at arbejde med løsninger til en af de største spiritusproducenter på verdensplan eller til en af de største burgerkæder i verden?

Forestil dig, at du definerer den fremtidige løsning for de største flyselskaber og lufthavne eller for de største logistik- og postvirksomheder over hele verden.

Nogle gange har vi travlt, og det er ofte her, vi har det sjovest. Et eksempel er, når vi sammen med en af de største restaurantkæder i verden designer og tester løsninger til at skabe transparens og synlighed i deres forsyningskæde, hele vejen fra produktion via distributionscentre til restauranten.

Forestil dig, at du definerer den fremtidige sporingsløsning for nye supersygehuse i Danmark samt for hospitaler over hele Europa, for at spore kritisk udstyr og derved forbedre patientsikkerheden.

Bliv en del af Lyngsoe Systems som vores nye projektleder eller projektleder trainee, og du vil få en masse sjove og spændende opgaver sammen med gode kolleger for virksomheder verden over. "Vi arbejder sammen", "Vi hjælper hinanden", "Vi har det sjovt" – det er det, vi lover hinanden og vores kunder!

Send din ansøgning

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Georg Steen Christensen [email protected], mobil 4046 0954 eller HR-chef Anna Larsen, mobil 2232 7232.

Få mere at vide om https://www.lyngsoesystems.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Aars
  • Torsdag den 17. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Aars

    Vi er et team af fantastiske medarbejdere, der søger en ny kollega. Vi udvikler software og hardware produkter som integrerede dele af vores platforme og løsninger til store og kendte virksomheder .
    • Projektleder
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Aars over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2