Projektkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Projektkoordinator søges til sundhedsfremmende indsats målrettet borgere med etnisk minoritetsbaggrund

Brænder du for at forbedre sundhedsfremmende indsatser og diabetesuddannelse til borgere med etnisk minoritetsbaggrund? Og har du praktisk erfaring med projektkoordinering i udviklings- eller forskningsprojekter? Så er du måske vores nye projektkoordinator.

Om stillingen

Stillingen som projektkoordinator vedrører et projekt, der er et delinitiativ under programmet Diabetes i en multikulturel kontekst. Det er et 2-årigt projekt, der gennemføres i samarbejde mellem Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) og tre kommuner på Vestegnen - Glostrup Kommune, Brøndby Kommune og Albertslund Kommune. Formålet med projektet er at tilpasse, afprøve og implementere et teoribaseret og kulturelt sensitivt diabetesuddannelseskoncept (CUSTOM) målrettet borgere med etnisk minoritetsbaggrund og type 2-diabetes, der har urdu, arabisk eller tyrkisk som førstesprog. I projektet tilpasses og afprøves konceptet i de tre kommuner under hensyntagen til lokale forhold, ressourcer og vilkår. Uddannelseskonceptet har til hensigt at sikre, at borgere med etnisk minoritetsbaggrund har adgang til uddannelse, der kan forebygge progression af deres diabetes og give øget livskvalitet.

Albertslund Kommune, Brøndby Kommune og Glostrup Kommune har allerede etableret et samarbejde om at tilbyde et undervisningsforløb om type 2-diabetes til borgere med arabisk, urdu eller tyrkisk som førstesprog og har taget udvalgte CUSTOM-værktøjer i brug. Dette projekt sigter mod at forbedre rekruttering til undervisningsforløbet og erfaringsdele mellem kommunerne og samarbejdspartneren Center for Diabetes i Københavns Kommune, som har været med til at udvikle CUSTOM-konceptet.

Vi søger en medarbejder til at koordinere projektet på tværs af de tre kommuner. Ansættelsen er placeret i Albertslund Kommune, hvor du vil have reference til Leder af Genoptræningscenter Albertslund, Rikke BM Christensen.

Du vil arbejde tæt sammen med SDCC, team Lighed og Diabetes under gruppen for Diabetes Managementforskning, Enhed for Sundhedsfremmeforskning.

Arbejdsopgaver

Du vil deltage aktivt i samarbejdet mellem de tre kommuner og projektets samarbejdspartnere og varetage den daglige projektkoordinering og -administration på tværs af de tre kommuner og øvrige samarbejdspartnere. I tæt samarbejde med kommunernes koordinatorer og undervisere (fysioterapeuter, sygeplejersker og sundhedsformidlere med forskellige uddannelsesbaggrunde) vil du skulle videreudvikle og benytte allerede etablerede samarbejder med lokalsamfundet til at forme projektet og rekruttere borgere til diabetesuddannelse samt sundhedsprofessionelle og lokale nøglepersoner til projektet. Du vil arbejde tæt sammen med en projektleder fra SDCC omkring planlægning af interviews og workshops og bidrage til dataindsamling samt til udvikling og afprøvning af uddannelseskonceptet. Dine opgaver bliver således både administrative, praktiske og faglige.

Du vil indgå i initiativets tværfaglige projektgruppe med bred faglig og praktisk ekspertise inden for sundhedsfremme og forebyggelsestilbud til borgere med diabetes og etnisk minoritetsbaggrund.

Din profil

Du har:

• En kandidatgrad i en relevant disciplin, fx folkesundhedsvidenskab, sundhedsfremme, sociologi, antropologi, pædagogik eller psykologi og/eller en sundhedsfaglig uddannelse (fx fysioterapeut, sygeplejerske eller ergoterapeut mv.) med relevant overbygning, fx cand.mag. i læring og forandringsprocesser

• 1-2 års relevant erhvervserfaring eller nyuddannet med relevant erfaring fra studiejob eller praktik.

Derudover forventer vi, at du har:

• Har erfaring med projektkoordination og -styring, gerne fra tværfaglige udviklings- eller forskningsprojekter i kommunal eller regional kontekst

• Har erfaring med kommunale sundhedstilbud, fx forløbsprogrammer målrettet type 2-diabetes

• Har viden om og gerne erfaring med betydningen af kulturelle og/eller sociale faktorer for adgang til og udbytte af sundhedstilbud for borgere med etnisk minoritetsbaggrund

• Er struktureret i dit arbejde, forstår vigtigheden af at overholde deadlines og evner at have øje for detaljerne samt bevare overblikket

• Er engageret, har faglig og menneskelig modenhed og kan både arbejde selvstændigt og i et tæt samarbejde med andre, gerne med erfaring fra tværfaglige projekter eller partnerskaber

• Er god til at kommunikere, skabe relationer og interagere med forskelligartede borgergrupper og aktører, både mundtligt og skriftligt

• Mestrer dansk i tale og skrift.

Vi tilbyder

• Mulighed for at bidrage til at fremme sundhed og mindske diabetesprogression hos borgere med etnisk minoritetsbaggrund

• Et tværfagligt og interdisciplinært arbejdsmiljø med fokus på engagement, ambition, tillid og respekt

• Vejledning og sparring med relevante personer fra de samarbejdende kommuner og SDCC.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelsen er tidsbegrænset til to år med start januar 2023. Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning

Din motiverede ansøgning skal indeholde: Kort motivation og baggrund for at søge stillingen (max 1 side), CV, pasfoto og dokumentation for kvalifikationer og uddannelser.

Ansøgningsfrist den 20.november 2022. Vi gennemfører jobsamtaler i uge 47 og forventer tiltrædelse den 1. januar 2023.

Kontakt

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke BM Christensen, [email protected] – 21 36 44 16 eller Sine Grønborg Knudsen, SDCC, [email protected]

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b7f74c64)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Albertslund
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektassistent til one of a kind byggeprojekt i ...

    Projektassistent til one of a kind byggeprojekt, København Dette job er for dig, som vil være del af et højprofileret gigabyggeprojekt under Forsvarsministeriet, der former danmarkshistorie. By..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3
7. august 2024 2