Projektleder til styring af IT-projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Kan du sikre opbakning?
I PACE er vi ansvarlige for at understøtte og videreudvikle ATP’s projektportefølje samt det agile arbejde i organisationen. Vi står i spidsen for at udbrede best practice inden for agil udvikling og projektstyring i ATP. Vi er en fagligt stærk gruppe af projektledere, Scrum Masters, RTE’er, metodeudviklere og agile coaches. Lige nu søger vi to projektledere, der har erfaring med ledelse og styring af IT-projekter.

Vi søger dig, der udover projektledererfaring har en grundlæggende forståelse for teknik og drift og som tidligere har arbejdet med infrastruktur. Dig, der kan skabe opbakning hos leverandører, interne kunder og kolleger og vil:

  • lede, planlægge og risikostyre IT-projekter

  • planlægge og afklare deadlines med leverandører

  • håndtere forskellige interessenter

  • sikre fremdrift og leverancer til aftalt tid og pris.


Er du projektleder helt ind til benet?
Du er måske kandidat i IT eller ingeniør, men det væsentligste er, at du har flere års erfaring med at lede og skabe fremdrift i IT-projekter med flere interessenter, mange deadlines og ambitiøse økonomiske rammer og mål.

Du er den, der afsætter tid til at kommunikere grundigt med dine samarbejdspartnere - fx IT-ledelsen, IT-leverandører og teknikere. Og så kan du gøre tekniske budskaber forståelige for interessenter, der ikke selv er smurt ind i teknik.

Som person holder du styr på planer, følger op og sikrer nødvendige justeringer, og du støtter teamet med at komme i den rigtige retning. Du er rummelig og kan navigere i både stærke teknisk faglige miljøer og på styregruppeniveau. Du arbejder samtidig systematisk med at kvalitetssikre og eliminere fejl og risici.

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab?
Du bliver tilknyttet Project & Agile Center of Excellence, til dagligt kaldet PACE, men du får din dagligdag i ATP’s IT-organisation i Allerød. Vores IT-organisation, som du vil være med til at understøtte med både store og små fornyelses- og opgraderingsprojekter, er kendt for ekstraordinær stabil drift. Du skal bidrage til, at vi med sikker IT-understøttelse kan udbetale ca. 280 mia. velfærdskroner hvert år.

I ATP sætter vi fagligheden højt og du vil møde høj IT-faglighed, høj projektfaglighed, ja, høj faglighed i det hele taget. Vi forstår vigtigheden i at kunne dele og diskutere faglige emner. Derfor er der stort fokus på at skabe rammerne for at kunne indgå i faglige fællesskaber med ligesindede bl.a. ved vores faglige Community of Practice for projektledere. Vi arrangerer derudover løbende inspirations -og sparringsmøder for hinanden i PACE.

I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og vi står derfor bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Så når vi siger Din karriere - Danskernes tryghed, er det fordi, vi kan garantere dig et arbejde, der udover at kunne forløse dine faglige ambitioner, også har stor betydning for det samfund, vi er en del af.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 21. marts. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Dorthe Palle Hansen tlf. 2382 0639.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Allerød
  • Søndag den 21. marts 2021

Lignende jobs

  • Senior Manager

    Are you passionate about leadership in a fast-changing environment? Are you interested in leading-leaders and building relationships across the organization? Do you want to be part of one of the ne..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Technical Project Manager (Lead System Engineer) -...

    If you are passionate about Medical Device development and eager to be part of a talented project team, you will now have the opportunity to join us, as we have an open temporary position for 1 yea..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • SSA med funktion som koordinerende praktikvejleder...

    Om jobbetVi søger en engageret og erfaren Social- og Sundhedsassistent (SSA) til en spændende stilling som koordinerende praktikvejleder i vores hjemmepleje.Du vil få en central rolle i at si..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Rump - Up Project Manager/ Pharmaceutical Producti...

    Do you want to be a part of the development of the future Aseptic Processing facilities? Do you like working in a diverse environment and love bridging gaps and making people talk together? Do you .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1