Projektledere til styring af IT-projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Kan du sikre opbakning?
I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, og vi står dermed bag nogle af landets vigtigste digitale systemer. Det forpligter. Og det stiller høje krav til vores tekniske udvikling, de projekter, der skal rykke os i den rigtige retning på IT-fronten og sidst men ikke mindst de projektledere, der skal drive dem. Her kommer du ind i billedet.

I øjeblikket er vi på udkig efter dig, der har erfaring med og solid forståelse for teknik og drift - og måske tidligere har arbejdet med infrastruktur. Dig, der kan skabe opbakning hos leverandører, interne kunder og kolleger og vil:

  • lede en bred portefølje af mindre projekter med forskellige interessenter og projektdeltagere
  • lede tekniske udviklingsopgaver af varierende størrelse (fx større opgraderingsopgaver, opdateringer af softwarekomponenter, tekniske tilretninger i relation til governance- og complianceprojekter og meget andet)
  • sikre fremdrift og leverancer til aftalt tid og pris
  • varetage leverandørstyring og tæt dialog med repræsentanter fra IT-ledelsen på alle opgaver.

Er du projektleder helt ind til benet?
Du er måske kandidat i IT eller ingeniør, men det væsentligste er, at du har flere års erfaring med at lede og skabe fremdrift i IT-projekter med flere interessenter, mange deadlines og ambitiøse økonomiske rammer og mål.

Du er den, der afsætter tid til at kommunikere grundigt med IT-ledelsen, IT-leverandører og teknikere. Og så kan du gøre tekniske budskaber forståelige for interessenter, der ikke selv er smurt ind i teknik.

Som person holder du styr på planer og følger op og sikrer nødvendige justeringer. Du arbejder samtidig systematisk med at kvalitetssikre og eliminere fejl og risici.

Du er rummelig, støtter teamet med at komme i den rigtige retning og kan navigere i både teknisk tunge miljøer og på styregruppeniveau.

Vil du være en del af et unikt fagligt fællesskab?
Du ansættes i Project & Agile Center of Excellence (PACE), men du får din dagligdag i ATP’s IT-organisation i Allerød. En IT-organisation der i 2019, 2020 og 2021 har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

I PACE er vi ansvarlige for at understøtte og videreudvikle ATP’s projektportefølje og best practice inden for agil udvikling og projektstyring i ATP.

Vi er mere end 50 medarbejdere i form af projektledere, Scrum Masters, RTE’ere, metodeudviklere og agile coaches. En stor projektmuskel, hvor vi deler og diskuterer faglige emner og har et stort fokus på at dyrke vores faglige fællesskab – bl.a. gennem vores Community of Practice for projektledere.

Vi tilbyder et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du i uge 26-27 velkommen til at kontakte afdelingschef Stine Thirifays på 2895 4704 eller [email protected]. Fra uge 28 og frem kan du kontakte sektionschef Nikoline Palm på 4147 3138 eller [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Allerød

Lignende jobs

  • IT/OT Project Manager

    Join our team as an experienced IT/OT Project Manager! We're looking for a results-driven leader with a strong background in both information technology (IT) and operational technology (OT) The id..
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Training Partner

    Do you want to join our newly established training team and become a part of [xxxxx] history? Are you passionate about hands-on training development and maintenance, and have a flair for usi..
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Business Support Manager for Future Standards - OT...

    Are you passionate about contributing to leadership teams in a scaling organization? Do you thrive in a collaborative, forward-thinking environment where your insights will drive business outcomes?.
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Senior IT/OT Project Manager

    Are you passionate about operational readiness and do you thrive in a changing environment? Do you have the skills to drive cross-functional IT & Automation projects to success? If so, we invite yo..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1