Rekrutteringsfirma

Projektleder til grøn mobilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vil du være med på NIRAS' hold der arbejder med grøn mobilitet? Har du allerede en iværksættertankegang og lyder det tiltalende at være med til at skabe en startup i en eksisterende og veletableret virksomhed?

Du har nu mulighed for at blive en del af NIRAS' GREENsition og være frontløber i deres satsning på grøn mobilitet, som de ser et kæmpe potentiale i.

Du får en unik karrieremulighed, hvor du bliver nøgleperson i udviklingen af NIRAS' grønne mobilitetsløsninger. Du skal være med til at opbygge et nyt forretningsområde i tæt samarbejde med dygtige kollegaer, der arbejder med strøm, samfundsøkonomi, byplanlægning, bæredygtig mobilitet og anlægsprojekter.

Du bliver ydermere en del af NIRAS' nye, ambitiøse plan, som er født med stor opbakning fra topledelsen. Så er du motiveret for at forløse det kæmpe potentiale, der ligger i den fremtidige grønne mobilitet sammen med en virksomhed, der sigter mod en grønnere fremtid, så skal du endelig læse videre.

Om stillingen

Transformationen af vores bilpark fra fossile brændstoffer til eldrevne køretøjer er i fuld gang eller med andre ord – der er gang i en omstilling til en mere grøn mobilitet. Omstillingen til en mere grøn mobilitet understøtter især målene for reduktion i udledningen af CO2. Samtidigt arbejder de også med den bæredygtige mobilitet, som meget handler om at reducere trængsel i byerne, og skabe god mobilitet i landdistrikterne.

NIRAS ser ind i en spændende udvikling, og de har brug for flere ressourcer og kompetencer til at realisere deres potentiale. Derfor søger de en projektleder som kan være frontløber og arbejde med den grønne mobilitet og kan koble det til den bæredygtige mobilitet.

Du vil få en central rolle i det arbejde, som ligger i opsætningen af infrastrukturen med ladestandere rundt omkring i Danmark, hvor du vil bidrage med din viden inden for fagområdet. Du ved måske allerede noget om ladestandere og har noget dokumenteret teknisk erfaring om ladestandere. Du kender desuden til planlægning omkring ladestandere i henhold, hvor det giver mening lokations- og størrelsesmæssigt, og hvordan ladestanderne skal forsynes.

NIRAS kigger efteer

En erfaren projektleder, som kan rådgive om den grønne mobilitet lige fra strategisk planlægning til konkret planlægning for udviklingen af el-ladestanderinfrastrukturen i kommunalt og privat regi.

Du har sikkert:

  • En ingeniøruddannelse (civilingeniør eller diplom) eller en anden relevant teknisk uddannelse.
  • Erfaring med el-ladestanderløsninger inkl. de økonomiske aspekter.
  • Erfaring med planlægning af el-ladestanderinfrastruktur herunder størrelse, antal og placering.
  • Kendskab til strømforsyningen til ladestandere.
  • Gode ever til at kommunikere med alle niveauer af interessenter.
  • Evnen til at inspirere tværfunktionelle teams, fortælle historier og præsentere for et bredt publikum.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med at lave mobilitetsplaner, hvor bæredygtigheden er i fokus.

Join the GREENsition

NIRAS har besluttet at øge sit bidrag til den grønne energiomstilling betydeligt over de næste ti år. Ambitionen er at blive Skandinaviens førende rådgiver på vedvarende energi. Det strategiske initiativ – de kalder det GREENsition – omfatter massive investeringer i forskning og udvikling, kompetenceudvikling, partnerskaber og rekruttering inden for vindenergi, el og grønne brændstoffer. Så vil du gøre en forskel i omstillingen til vedvarende energi, og vil du være med til at løfte energiområdet i en spændende vidensvirksomhed, må du endelig ikke tøve med at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Projektleder
  • Allerød

Lignende jobs

  • IT Project Manager

    [xxxxx] is expanding our manufacturing capacity to meet growing global demand. As part of this journey, the Fill & Finish Expansions (FFEx) Program responsible for building new production fa..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Technical Project Manager (Lead System Engineer) -...

    If you are passionate about Medical Device development and eager to be part of a talented project team, you will now have the opportunity to join us, as we have an open temporary position for 1 yea..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Construction Project Manager

    Are you an experienced project manager with a specialization in construction and engineering? Are you ready to take on the challenge of leading cross-functional projects and driving successful outc..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • SSA med funktion som koordinerende praktikvejleder...

    Om jobbetVi søger en engageret og erfaren Social- og Sundhedsassistent (SSA) til en spændende stilling som koordinerende praktikvejleder i vores hjemmepleje.Du vil få en central rolle i at si..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1