Projektleder til formidlingsopgaver - 7190

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Er du en skarp projektleder med stærke proceskompetencer og gode formidlingsevner? Er du god til relationer? Kan du lede den vigtige opgave med at få udarbejdet de værktøjer, som sagsbehandlere i skatteforvaltningens fagstyrelser skal arbejde efter, og som støtter op om de nye it-systemer indenfor ejendomsområdet?

Du bliver en del af kontoret for Administrationsgrundlag og Implementering i programmet Implementeringscenter for Ejendomsvurdering – kaldet ICE, der består af ca. 35 engagerede kollegaer. Kontoret beskæftiger sig bredt med formidling og implementering i relation til det nye ejendomsvurderingssystem, som Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler til Vurderingsstyrelsen.

Vi skriver de instrukser, sagsbehandlerne skal arbejde efter og skriver de breve, borgerne modtager, og tilrettelægger undervisningen i det nye ejendomsvurderingssystem.

Sikre fremdrift og et godt samarbejde

Som projektleder for projekt Administrationsgrundlag i har du en vigtig rolle, når der udvikles nye processer og it-systemer til styrelserne i skatteforvaltningen. Du har ansvaret for at sikre, at der udarbejdes lovmedholdelige, forståelige og konkret anvendelige processer og administrationsgrundlag, som sagsbehandlerne i fagstyrelserne skal bruge, når de løser opgaver i det nye system. Arbejdet sker i tæt dialog med Vurderingsstyrelsen og kollegaer med mange forskellige fagligheder, for at sikre sammenhæng mellem lovgivning, løsninger og vurderingsfaglig viden.

I det daglige leder du et team bestående af ca. 15 dedikerede kollegaer; jurister, vurderingsfaglige og kommunikationsfaglige, som udarbejder administrationsgrundlaget.

Dit arbejde vil blandt andet bestå af:

  • Den overordnede planlægning af leverancen
  • Udarbejdelse af projektplaner og facilitering af rammerne for projektets scope, estimater, roller og ansvar inden for det agile rammeværk SAFe
  • Diverse afrapporteringer så status på fremdrift, udfordringer og forslag til løsninger står klart
  • Koordinering af analyser, afklaringer og facilitering af workshops
  • Understøtte afklaring af juridiske problemstillinger i tæt samarbejde med forretningen
  • Dialog og koordinering med det øvrige implementeringsprogram, bl.a. teams med ansvar for forretningsafklaringer og systemudvikling
  • Samarbejde med modtagerorganisationen
  • Løbende sign-off på projektets leverancer, før de sendes til formel godkendelse
  • Daglig ledelse af teamet, hvilket sker i samarbejde med scrum master

Din primære rolle er at sikre projektets fremdrift med fokus på bedst mulig udnyttelse af teamets ressourcerne og kompetencer. Du repræsenterer teamet i programmets samlede governance enten alene eller i samarbejde med kontorchefen for Administrationsgrundlag og Implementering, som du refererer til. Det indebærer aktiv deltagelse ved udarbejdelse af tidsplaner og i løsninger af udfordringer på tværs af programmet.

Du får mulighed for at blive en del af et program, som både hvad angår kompleksitet, vigtighed og læring er attraktivt – og desuden har stor bevågenhed fra interessenter og omverdenen.

Om dig

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse med fokus på offentlig administration, jura, styring, organisation, samfundsvidenskab el. lign. og erfaring med at lede projekter og/eller forandringsprocesser. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra store programmer og også gerne med forretningsudvikling. Du er dygtig til at anvende de klassiske projektværktøjer og til processtyring og du er en stærk kommunikator. Erfaring med SAFe er en fordel men ikke en forudsætning for at håndtere rollen.

Desuden er det vigtigt, at du;

  • har stor interesse for og evner at omsætte komplicerede informationer, processer og strategier til klare og forståelige beskrivelser og beslutningsoplæg.
  • er nysgerrig overfor det, du ikke forstår, og at du har en veludviklet sans for at bygge broer på tværs af fagligheder og ansvarsområder.
  • formår at håndtere mange interessenter, der indimellem har roller og ønsker, som konflikter med hinanden.
  • har lyst til at arbejde i et miljø, hvor det går stærkt. Du skal således være god til at planlægge, prioritere og realisere dine leverancer også under et til tider stort arbejds- og tidspres.
  • er robust, initiativrig og løsningsorienteret. Du arbejder struktureret og kan hurtigt danne dig et overblik over komplicerede sager samtidig med, at du har øje for detaljen.
  • Har stærke netværkskompetencer.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser via linket ”Søg jobbet” 2020, senest 1. juni. Samtalerne forventes at blive afholdt løbende ellers i uge 23 og uge 24.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den nuværende projektleder Merete Permin på tlf. 72 37 29 32 eller kontorchef Rikke Ørum på tlf. 41 28 09 52.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdsstedet vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg. Fra efteråret flytter programmet til Nybrovej 110 og 116 i Lyngby.

Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Billund
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Billund over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0