Projektleder til projektet ”Fra grå veje til grønne fællesskaber”

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Kan du stå i spidsen for et nyskabende projekt, hvor vi udvikler et kvarter fra grå veje til grønne elementer og plads til ophold, regnvand og fælles faciliteter? Så har vi jobbet til dig!

Organisationen
Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi har høje ambitioner med fokus på borgere, civilsamfund og erhvervsliv. Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger, og vi har en stærk og ambitiøs kommunalbestyrelse og borgmester, der sætter en klar retning for kommunen som et attraktivt fællesskab at bo, arbejde og drive virksomhed i.

Herlev gennemgår i disse år en markant forandring med bl.a. byudvikling omkring letbanen og udvikling af erhvervskvarteret, og der flytter mange nye borgere til byen.

Stillingen
For at komme i mål søger vi en projektleder til en projektansættelse, som løber til og med december måned 2022.

Som projektleder hos os får du selvstændigt ansvar for at styre projektet fra start til slut.

Med fokus på, at Herlev Kommune er et godt sted at bo, skal vi i gang med at udvikle et kvarter med brede asfalterede kørebaner og fortove til nye vejarealer med mindst mulig asfalt og beton til fordel for grønne elementer og plads til ophold, regnvand, og fælles faciliteter.

Projektet udvikles i samarbejde med beboerne langs de udvalgte veje, og det bliver støttet af flere større aktører indenfor byudvikling. Projektet er nyskabende, og vi forventer, at projektet kommer til at inspirere andre kommuner til at gennemføre tilsvarende forandringer.
Stillingen er forankret i Center for Teknik og Miljø, hvor du vil indgå i Projekt og Driftsteamet med i alt 11 ansatte og du får reference til souschefen i centret. I praksis bliver din rolle meget tværgående, og du skal facilitere processer i tæt samarbejde med bl.a. brugere, samarbejdspartnere og andre interessenter.

Projekt og Driftsteamet er en blandet flok af bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, der i tæt tværfagligt samarbejde rådgiver, servicerer, vedligeholder og anlægger store og små opgaver i alle vores kommunale ejendomme og grunde.

Vi arbejder hver dag på at skabe de bedst mulige fysiske rammer for borgernes udvikling ved at drive og vedligeholde de kommunale bygninger og anlæg på den mest optimale måde. Stærk faglighed og tværgående samarbejder vægtes højt, og vil lægger vægt på at hjælpe og styrke hinanden i en hverdag med stor variation i opgaveporteføljen.

Hvem er du?
Vi forestiller os, du har en faglig baggrund som landskabsarkitekt eller lignende. Du skal kunne arbejde selvstændigt og du skal brænde for at arbejde med brugerinvolvering, da det er vigtigt for projektets succes, at der er en tæt involvering af beboerne.

Vi forventer, at du kan arbejde med såvel strategisk planlægning som projektering af grønne anlæg, og at du med sikker hånd kan styre opgaverne gennem udbud, forhandling, forventningsafstemning med brugere og andre interessenter samt solid økonomi- og tidsstyring. Vi forventer også, at du er fortrolig med AutoCAD og Adobe-pakkens programmer.

Du trives med at være den bærende kraft gennem et helt projektforløb. Du ser muligheder og potentialer og har hele tiden sigte på at skabe værdi for brugerne – derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at skabe relationer og er samarbejds- og løsningsorienteret.

Vi forestiller os, at du har indsigt i:
  • Projektledelse, herunder planlægning, organisering og styring.
  • Projektering, herunder at sikre en god udbuds- og tidsplan.
  • Involverende brugerprocesser og et blik for at kommunikation er essentielt for projektets succes gennem hele værdikæden.


Med andre ord er vi på jagt efter en udadvendt, selvkørende og struktureret projektleder, der med overblik, teknisk kunnen og en ukompliceret tilgang til opgaveløsningen har lyst til at være vores næste gode kollega.

Vi tilbyder
  • En arbejdsplads med spændende og varierende arbejdsopgaver.
  • Indflydelse og faglige udfordringer.
  • Kompetente kolleger, som sætter videndeling, kvalitet og samarbejde højt.
  • Et godt socialt miljø med en uformel og konstruktiv omgangstone, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.
  • Stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse.


Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2020

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 37 timer, der udløber den december 2022.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 1. juni 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 9. juni 2020 med 2. samtale den 12. juni 2020.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte landskabsarkitekt Kirsten Høi på tlf. 4452 6459 .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Mandag den 01. juni 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Product Owner Collaboration & Productivity

    Are you motivated by making collaboration easy and enhancing productivity and creativity by using digital tools for all Novo Nordisk employees and external stakeholders? If so, we have an exciting .
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3