Teknik og Miljø søger erfaren natur- og skovfaglig projektleder til Grønne Områder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Team Grønne Områder søger en kollega, der kan være med til at udvikle Aarhus Kommunes natur- og skovområder.

Vi forventer, at du evner at tage førertrøjen på for sammen med dygtige kolleger, kommunens entreprenører og byens borgere at sætte retningen for byens grønne områder i fremtiden. Det er derfor en forventning, at du er kommunikativ stærk, både skriftligt og mundtligt. Du kan i samarbejde med kolleger håndtere teamets udviklingsprojekter fra idé over politisk behandling og vedtagelse til udførelse. Aarhus Kommune har store ambitioner for udvikling af natur- og skovområder i kommunen, og der skal forsat være balance mellem hensynet til brugere, arrangementer og naturen selv. Det er derfor vigtigt, at du fagligt kan håndtere komplekse problemstillinger og kender til lovgrundlaget herfor.

Vi forventer,
  • at du har lyst til arbejde med langsigtet udvikling af byens natur- og skovområder
  • at du har erfaring med projektledelse inden for grøn forvaltning
  • at du har stærke kommunikative kompetencer
  • at du har erfaring med borgerinddragelse og håndtering af interessentanalyser, og ikke mindst
  • at du har erfaring med gennemførelse af projekter i en politisk styret forvaltning.

Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk uddannelse, fx som forstkandidat, biolog, grøn planlægger eller anden naturfaglig uddannelse med relevant akademisk overbygning. Du forventes at kunne dokumentere kompetent viden og erfaring inden for grøn planlægning og administration, herunder kendskab til planter, vækstforhold, anlægsteknik, biodiversitet, naturforvaltning, lovgrundlag mv. Vi forventer derudover, at du er fortrolig med IT og GIS på forskellige niveauer. Vi lægger vægt på, at du ud over erfaring med projektledelse også har erfaring med teamsamarbejde. Vi forventer, at du har kørekort.

Vi varetager en bred portefølje af opgaver inden for grøn drift og naturforvaltning. Dine primære arbejdsopgaver vil koncentrere sig inden for grøn planlægning og udvikling af kommunens grønne områder herunder fokus på natur og skovudvikling, biodiversitet, borgerkontakt, betjening af det politiske system osv.

Endelig lægger vi vægt på, at du som person:
  • er åben, nysgerrig og fleksibel
  • kan indgå i tværfaglige samarbejder og evner at dele din viden med andre
  • arbejder struktureret og resultatorienteret og
  • er en supermand/kvinde - eller bare synes, at du simpelthen bliver nødt til at være en del af det grønne team i Aarhus.

Derfor skal du vælge os
Din fremtidige arbejdsdag bringer dig ud i den fantastiske natur, der omgiver Aarhus og du bliver en integreret del af den grønne identitet, der kendetegner byen ved havet. Vores byråd har netop vedtaget visionspapiret ”Et grønnere Aarhus” https://www.aarhus.dk/media/53129/et-groennere-aarhus_071220.pdf og har givet os det grønneste mandat i flere årtier. Kom og vær med til at udmønte det sammen med kollegerne i den fagligt dygtigste, sjoveste og hyggeligste afdeling.
  • Vi har et byråd, der vil ud over stepperne. Hvad siger du fx til 250 ha skovrejsning om året de næste 10 år?
  • Vi har engagerede borgere, der elsker naturen i Aarhus og stiller høje krav til udvikling og indhold
  • Vi har altid fingeren på pulsen og sætter en ære i at udfordre os selv og hinanden fagligt
  • Aarhus Byråd har netop landet det grønneste budget, med midler til biodiversitet, nye grønne områder og natur.

Den dag du bliver vores nye kollega i Grønne Områder, kan du forvente faglig og personlig udvikling i en dagligdag præget af højt engagement, uformel omgangstone og sammenhold, hvor sparringen mellem medarbejderne er højt prioriteret. Vi baserer opgaveløsning på en servicekultur, hvor vi står skulder ved skulder, og hvor der er frihed til at være kreativ og tænkte nyt, ikke mindst i forhold til opgaveløsningen.

Vi tilbyder dig med andre ord en spændende stilling, som du ikke vil gå glip af og vi glæder os til at læse en ansøgning, som vi aldrig glemmer.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og din forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsen sker pr. 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Arbejdssted: Teknik og Miljø, Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Arbejdstid: 37 timer pr. uge med flekstid.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den mandag d. 8. marts 2021.

1. samtalerunde afholdes d. 15. og 16. marts. Evt. 2. samtale d. 18. marts.

Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på linket nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Afdelingsleder Andy Tomes på tlf. 29208160.

Om os
Grønne oplevelser øger livskvaliteten. Derfor udnytter Team Grønne Områder rummene mellem bygningerne til at plante træer, skabe attraktive bymiljøer og grønne oaser til gavn for både mennesker, dyr og klimaet. Vores træer, blomstrende parker og vilde bynatur er med til at gøre Aarhus til en by fuld af naturoplevelser fra det øjeblik, du træder ud ad hoveddøren, arbejdspladsen eller hotelværelset. Men samtidig arbejder vi også for, f.eks. via skovrejsning, naturgenopretning og rewilding, at der uden for byområderne er attraktive og spændende grønne områder at tage på udflugt til, at motionere i og til at opleve den mere vilde natur.

Grønne Områder bidrager til at balancere naturhensynet med alle kommunens mange funktioner og interesser på en bæredygtig måde, så de grønne områder både har en høj naturværdi og vil være gode og interessante at bruge i fremtiden. For os er det afgørende at fastholde de grønne områder som levende biotoper, der giver kvalitet til byens borgere.

Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brabrand
  • Mandag den 08. marts 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Århus C

    Bliv en del af et dynamisk og energifyldt team – i en virksomhed med værdier, der tæller.På vegne af Brdr. Møller søger vi en engageret og dygtig projektleder til anlægsprojekter. .
    • Projektleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Drainage

    Do you want to use your specialist knowledge on some of the most high-profile infrastructure, utility, and urban development projects in the industry? And are you an engineer with several years of .
    • Projektleder
    • Århus
    Få mere info
  • Projektleder/Senior Ingeniør

    <p><strong>Projektleder/Senior Ingeniør</strong></p><p>København, Aarhus eller Esbjerg, Danmark</p><p>Brænder du for den bæredygtige omstilling af energise..
    • Projektleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Erfaren projektleder til international teknisk sup...

    Er du interesseret i renovering og fornyelse af rørledninger af enhver størrelse – fra kolossale kloakledninger til de mindste stikledninger? Og nyder du samtidig mødet med forskellige kulturer og .
    • Projektleder
    • Hasselager
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0