Bystrategisk projektleder til Fremtidens Brøndby Strand

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at udvikle Fremtidens Brøndby Strand?

Vil du være tæt på de strategiske beslutninger i byudvikling af Brøndby Strand både på den store klinge og helt ned til realiseringen af mindre kerneprojekter, som er centrale for hverdagsliv, transport, idræt, kultur og fællesskaber, som skaber værdi for borgerne?

Brænder du for at udtænke gode processer, der giver ejerskab hos borgere, politikere og øvrige interessenter?

Vil du indgå i et lille dynamisk sekretariat med en travl og afvekslende hverdag, med en stor bredde i arbejdsopgaverne og med mange udfoldelsesmuligheder?

Hvis ja, så send en ansøgning til os!

Fremtidens Brøndby Strand-sekretariatet

I 2019 vedtog kommunalbestyrelsen at igangsætte Brøndby Kommunes til dato største
strategiske byudviklingsprojekt, Fremtidens Brøndby Strand. Udviklingen strækker sig over de næste tyve år, involverer en lang række af interessenter og har stor betydning for Brøndby Strand og for hele kommunen.

Udviklingen af Fremtidens Brøndby Strand stiller krav til, at kommunen har et højt strategisk fokus på at videreudvikle bydelens boligområder, infrastruktur og de fysiske kvaliteter for at sikre, at bydelen også i fremtiden er et godt sted at bo og leve.

Derfor har vi nedsat et programsekretariat, der har ansvaret for at gennemføre den fysiske udvikling af bydelen gennem en række projekter og indsatser i tæt samarbejde med områdets interessenter og grundejere. Alle indsatser og projekter i sekretariatet har det fælles formål, at vi får gennemført en succesfuld transformation af bydelen. En af de vigtigste opgaver er at få udarbejdet en strategisk udviklingsplan for Fremtidens Brøndby Strand og den efterfølgende implementering af denne.

Sekretariatet er bemandet med tre fuldtidsstillinger – en programchef, der leder sekretariatet samt to projektledere, der henholdsvis skal være ansvarlig for arkitektur og planlægning og for interessent- og borgerinddragelse. Endvidere vil der indgå en række andre centrale ressourcepersoner, afhængig af behov. Det er særligt til opgaven med at lede interessent- og borgerinddragelsen, at vi søger en ny kollega.

Stilling som bystrategisk projektleder

For at lykkedes med transformationen af Brøndby Strand kræver det en betydelig og vedholdende indsats, en bred borger- og interessentinddragelse, et tæt og fortroligt samarbejde med boligorganisationer og øvrige grundejere, stærke bystrategiske fagligheder og gode projekt- og proceskompetencer.

Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver derfor at:
  • Planlægge gode, gennemtænkte og systematiske processer og forløb, der inddrager og involverer interessenter og borgere på det rette niveau og på de rette tidspunkter
  • Løbende have dialog og iværksætte aktiviteter med borgere og interessenter, der skaber retning, giver input og bidrager til forståelsen for de fælles mål for bydelen
  • Udvikle aktiviteter der sikrer, at vi både kommer i dialog med eksisterende og potentielle nye borgere og brugere
  • Understøtte den administrative og politiske ledelse ved at udarbejde beslutningsoplæg, skriftlige notater, sagsfremstillinger, taler, oplæg mv.
  • Indgå i et tæt samarbejde i den daglige drift og udvikling af sekretariatet
  • Løfte og levere på en lang række opgaver selv, men samtidig få stor indflydelse på planlægning og tilrettelægning af egne opgaver


Du vil få en meget bred kontaktflade både internt på tværs i kommunen og eksternt.
Det er afgørende, at du har flair for at skabe mening og sammenhæng i dine arbejdsopgaver, og at du er en god og målrettet samarbejdspartner, som bærer projekterne til ende.

Fremtidens Brøndby Strand-sekretariatet er en lille dynamisk enhed, der refererer til Teknik- og Miljødirektøren. Vi samarbejder bredt på tværs af forvaltningerne med en opgave, der udvikler sig over tid. Derfor skal du være indstillet på, at dine arbejdsopgaver vil ændre sig i takt med, at udviklingen skrider frem. Det er derfor også vigtigt, at du har en bred kompetenceprofil, og at du finder glæde ved, at dine arbejdsopgaver forandrer sig.

Vi forventer, at du:
  • Er en erfaren og ambitiøs projektleder med dybdegående viden om by- og boligudvikling
  • Har kompetencerne til at håndtere mange forskelligartede interne og eksterne interesser og har evner og lyst at håndtere komplekse problemstillinger
  • Kan anvende forskellige tilgange og metoder til bruger- og interessentinddragelse og kan drive en inddragelsesproces, der skaber ejerskab og forankring for alle involverede
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og forstår at formidle information præcist og tydeligt i og for en politisk organisation
  • Er systematisk, struktureret og resultatorienteret og skarp til at følge op
  • Har forståelse for hvilke interesser, der driver byudviklingen,
  • derfor er det en fordel, hvis du har kendskab og erfaring med markedsmæssig dialog, der er en vigtig del af at gøre planer til konkret virkelighed
  • gerne har kendskab til arbejdet med eller i almene boligselskaber
  • er stærk til at kommunikere i både sprog, data og billeder


Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte programchef Lise Juul Madsen på tlf. 2327 5448 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfristen er søndag den 14. juni 2020.

Vi afholder de første samtaler fredag den 19. juni og evt. 2. samtaler fredag den 26. juni 2020. Der vil indgå en case til første samtale.

Stillingen er en fast stilling på fuld tid. Stilling aflønnes efter gældende overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Vi forventer, at vores nye projektleder kan begynde den 1. august 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2