Projektleder til digital transformation i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Digitalisering, datadreven og dialog med medlemmerne

Brænder du for at arbejde for sygeplejerskerne og for at udvikle endnu bedre veje til dialog med vores medlemmer? Så er du måske vores nye projektleder til en nyoprettet stilling i HR-afdelingen i Dansk Sygeplejeråd.

I Dansk Sygeplejeråd søger vi lige nu en ny projektleder, der kan drive digitale forandringsprojekter fra start til slut og være med til at sikre, at vi i fremtiden skaber endnu mere værdi for vores medlemmer.

Du vil blive en del af et nyoprettet team i HR-afdelingen, hvor vi arbejder dedikeret med digitalisering, udvikling og læring. I teamet har vi bl.a. stået for at implementere et nyt intranet, rulle Microsoft Teams ud i hele organisationen under Covid-19 krisen, og lige nu bruger vi vores tid på alt fra at sparre med vores kolleger om digital understøttelse af mødet med medlemmet til at lede et projekt med implementering af et nyt HR-system. Vi har høje ambitioner på vegne af Dansk Sygeplejeråd, og glæder os til at få en ny kollega om bord, som vil få unik mulighed for at præge retningen for fremtidige udviklingsprojekter på kryds og tværs i organisationen.

Dine primære ansvarsområder vil være:
  • At identificere relevante digitale løsninger og bidrage til udvikling af indsatser for digital transformation i DSR, i samarbejde med teamet og resten af organisationen
  • At være projektleder på fremtidige digitale projekter – fra idé til implementering
  • At trække på faglighed indenfor organisationsudvikling, organisationsdesign og adfærdsdesign ift. at få organisationen med for at sikre en succesfuld implementering
  • Samarbejde med eksterne leverandører
  • Analysere arbejdsgange/-processer og bidrage til udvikling af datadreven organisationsudvikling.


Din profil:
  • Du har en relevant videregående uddannelse, gerne med særligt fokus på digitalisering og transformation
  • Du har erfaring med komplekse organisatoriske transformationer fra nuværende eller tidligere ansættelser, gerne fra en politisk styret organisation
  • Du er en stærk projektleder og ved, hvordan man leder forandringer og omsætter digitale ambitioner til succesfulde konkrete indsatser
  • Du er en udpræget teamplayer, som helt naturligt sparrer med dine kolleger, videndeler og indgår i et samarbejde med mange forskellige fag- og personligheder, og du skaber let relationer på kryds og tværs af organisationen
  • Du går til dine projekter på en struktureret og analytisk facon, og du forstår at kommunikere gennem hele processen til både brugere, samarbejdspartnere og ledelsen
  • Du tager initiativ, følger tålmodigt dine ideer til dørs og forstår at spotte en åbning og gribe chancen for et nyt initiativ, når den er der. Samtidigt trives du i en hverdag, hvor en ny politisk beslutning kan ændre din prioriteter og opgaver fra den ene time til den næste
  • Du har et bredt kendskab til IT-systemer, digitalisering samt datadreven udvikling, og du følger med i den seneste udvikling inden for feltet, fordi du ikke kan lade være.


Vi tilbyder
Vi tilbyder dig at blive en del af et ambitiøst fagligt miljø, der arbejder dedikeret og engageret inden for en bred vifte af HR-aktiviteter. Vi tror på, at en løbende, direkte dialog baseret på tillid/tryghed og åbenhed skaber et godt arbejdsmiljø og resultater af høj kvalitet. Derfor har vi et uformelt miljø i et hus præget af professionalisme, kreativitet og udvikling. Der er vide rammer for selvstændighed i relation til initiativer og aktiviteter, som understøtter DSR’s mål. Du vil derfor blive en del af en organisation med højt til loftet.

HR-afdelingen er videncenter for DSR’s samlede organisation og er placeret i Dansk Sygeplejeråds sekretariat. Afdelingen varetager sekretariatets interne personalepolitiske og personaleadministrative funktioner samt organisatoriske udviklingstiltag. Teamet med fokus på digitalisering, udvikling og læring er nyt, og du vil derfor have god mulighed for at få indflydelse på, hvordan vi skal arbejde fremadrettet.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til kvalifikationer og intern overenskomst i Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV senest den 17. juni 2020 kl. 9.00 via linket forneden. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Der vil indgå et testforløb og case ifm. rekrutteringsprocessen.

Kontakt
Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-/sekretariatschef Jacqueline Uhrskov Christoffersen på 2895 7424.

Dansk Sygeplejeråd flytter grænser i organisation, fag og samfund. Vi er en partipolitisk uafhængig organisation, der varetager over 78.000 sygeplejerskers interesse. Vi arbejder for, at sygeplejersker aflønnes i forhold til professionens høje værdi for samfundet, for en professionel sygepleje af faglig høj kvalitet og deltager aktivt i den sundhedspolitiske debat. Læs mere om Dansk Sygeplejeråd på www.dsr.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 17. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0