Projektleder med interesse for udbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Intro:

I Brøndby Kommune er vi gået i gang med at indkøbsoptimere og vi tænker udbud, compliance, bæredygtighed og e-handel på en helt ny måde. Vi søger derfor en projektleder med interesse for udbud, der kan lide at sidde for bordenden, som har overblik over projekterne og har evnerne til at føre dem succesfuldt i hus.

Du får ansvar for dine egne udbud, så du er ansvarlig for at opsætte mål, planlægge, følge op, rapportere, kvalitetsstyre og hele tiden sørge for, at tidsplanen bliver overholdt.

Vi søger en kollega der:

Ved, at god kommunikation er nøglen til de bedste resultater. Du formår at tale med fagpersoner såvel som leverandører og din nysgerrighed gør, at du får alle detaljer med i udbudsmaterialet. Som person er du tillidsskabende og bidrager til et miljø, hvor alle parter har lyst til at byde ind.

Dine berøringsflader vil være mange, men de primære opgaver består i at:

  • Inkludere alle relevante faggrupper i arbejdet med udbud
  • Lede udbudsprocessen og sammen med fagforvaltningen nå jeres opstillede mål
  • Lave kontraktforhandling
  • Kontraktstyre sammen med din fagforvaltning
  • Rådgive kollegaer om udbud, indkøb og kontrakter

På udbuds- og indkøbsområdet er vores fornemmeste opgave at sikre organisationen de bedst mulige indkøbsaftaler, der fungerer for brugerne i dagligdagen. I aftalerne indtænkes miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed. Vi beskæftiger os med større udbud, fælles udbud, tilbudsindhentninger, jura, e-handel, controlling, kontraktstyring, analyse, rådgivning, support og projektledelse. Opgaverne er varierede og dagene er sjældent ens.

Vi søger en kollega, der er selvkørende og i stand til at have flere projekter på samme tid. Du skal kunne håndtere en faglig modstand og gøre modstand til medgang sammen med fagkollegaer.

Du vil få dit eget ansvarsområde, hvor du vil være den primære kontaktperson for en fagforvaltning samt leverandører.

Vi kan tilbyde dig:

En stilling på 37 timer med betalt frokostpause. Vi har en god kantineordning og desuden har vi en billig motionsklub for medarbejdere og en aktiv kunstforening. Du tilrettelægger selv dine arbejdsopgaver, hvilket giver mulighed for fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde efter gældende regler.

Det er ikke et krav, at du har haft udbudsret eller har erfaring med at gennemføre udbudsprocesser. Vi sørger for undervisning, så du er helt klædt på til at gennemføre dine egne udbudsprocesser.

Organisering:

Udbud & Indkøb er ét af tre teams i Økonomiafdelingen. Vi har et godt sammenhold både i Udbud & Indkøb og på tværs af Økonomiafdelingen. Vi har en god tone, selvom vi i perioder har travlt.

I Udbud & Indkøb er vi 4 engagerede og dygtige medarbejdere, som varetager opgaver inden for udbud, tilbudsindhentning, kontraktstyring, e-handel, compliance, controlling og bæredygtighed, herunder bæredygtige indkøbsmål.

Vil du vide mere:

Så kontakt Teamleder Ronni Holst Klarskov, 30 53 29 81. Mail: [email protected]

Løn og ansættelsesvilkår:

Er efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

Er senest den 26. september 2022.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Brøndby
  • Mandag den 26. september 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Taastrup

    Har du det bedst, når du selvstændigt styrer projekter i mål fra A til Z? Ser du dig selv i en serviceorienteret entreprenørvirksomhed, hvor gode relationer og kompetent faglig sparring er i højsæd..
    • Projektleder
    • Taastrup
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektassistent til one of a kind byggeprojekt i ...

    Projektassistent til one of a kind byggeprojekt, København Dette job er for dig, som vil være del af et højprofileret gigabyggeprojekt under Forsvarsministeriet, der former danmarkshistorie. By..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 6
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 6
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 6