Projektleder til procesoptimering og digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Drømmer du om en stilling som projektleder i en digital virksomhed i kraftig vækst og har du evnerne og lysten til løfte digitaliseringen til næste niveau? Så læs med her, for vi søger en dygtig projektleder, som brænder for procesoptimering og digitalisering.

Kids-World er i dag en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og legetøj til børn og teenagere. Vores marked uden for Danmarks grænser er støt voksende og vi udvider hastigt vores varesortiment, hvilket stiller store krav til vores processer og vores digitale udvikling.

Som projektleder hos Kids-World bliver du en del vores IT- og Udviklings team, hvis fornemmeste opgave er, at løfte vores processer og digitalisering til næste niveau. Du kommer til at arbejde med at håndtere og løse komplekse problemstillinger i fællesskab med både udviklere og ledelsen. Du vil opleve, at ikke to dage er ens og at det til tider kan gå ret stærkt. Derfor er det også vigtigt for os, at der er højt til loftet og plads til fællesskab i dagligdagen.

Hvad forventer vi af dig?
Det er vigtigt for os, at du er omstillingsparat og har passion for procesoptimering og digitalisering. Du skal kunne arbejde selvstændigt men samtidig i tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af afdelingerne. Helt konkret ønsker vi os at:

  • Du har en videregående uddannelse, gerne indenfor IT eller projektledelse, suppleret med minimum 2 års erfaring fra en lignende stilling
  • Du er en kommunikativ problemløser med en agil og dynamisk tilgang til dine opgaver og dit arbejdsmiljø
  • Du er nysgerrig og villig til at sætte dig ind i virksomhedens processer og struktur og tager ejerskab over, hvordan disse kan videreudvikles gennem forskellige initiativer

Du vil arbejde i en virksomhed i vækst som har højt til løftet, hvor du selv har indflydelse på- og kan forme dine arbejdsopgaver og ansvarsområder. Vi forventer ikke, at du har 5+ års erfaring men vi forventer en kollega, som brænder for opgaverne og ønsker at tage arbejdet til et højere niveau.

Det er desuden en fordel men ikke et krav hvis du har:

  • Tidligere erfaring med robotautomatisering – herunder AutoStore
  • Kendskab til lagerprocesser og lagerautomatik
  • Kendskab til Zendesk
  • God teknisk forståelse

Derudover er det en fordel hvis du kan begå dig på flere sprog, fx engelsk, svensk, norsk, tysk med flere.

Arbejdsopgaver
  • Håndtere og løse komplekse problemstillinger i fællesskab med udviklere og ledelsen
  • Udarbejde og omsætte forretningens behov til funktionelle krav og konkrete opgaver
  • Designe, kvalitetssikre og styre udviklings- og webdesign-projekter fra start til slut
  • Agere sparringspartner og bindeled mellem udviklingen, ledelsen og andre afdelinger
  • Diverse supportrelaterede opgaver i forbindelse med udviklingsprojekter
  • Blive produktejer på systemer du har været med til at indfase

Hvad får du hos Kids-World?
Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på fremtiden. Vi løser alt in-house, hvilket gør, at vi kan eksekvere hurtigt på nye tiltag.

Din daglige gang bliver i vores nyere kontorfaciliteter i 6710 Esbjerg V. Vi tilbyder dog en høj grad af fleksibilitet, som gør det muligt for dig at arbejde hjemmefra, så længe det passer ind i afdelingen og typen af arbejdsopgaver.

Er du blevet nysgerrig på hvad én af dine mulige nye kollegaer synes om at arbejde hos Kids-World, så tjek artiklen ud fra Business Esbjerg: https://www.businessesbjerg.com/da/inspiration/rebecka-skal-hjaelpe-45-robot-kolleger-paa-plads-hos-en-af-danmarks-stoerste-webshops/

Er du den, vi mangler?
Er du den rette kandidat til stillingen, så send os gerne dit CV samt en motiveret ansøgning til vores HR-manager via linket.

Du bedes venligst skrive dit forventede lønniveau i ansøgningen.

Stillingen er på 37 timer med start snarest muligt. Vi afholder jobsamtaler løbende, dog venter vi gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR, Mette Winther Lauridsen på tlf. +45 32 17 35 75.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kids-World – en markedsledende virksomhed
Hos Kids-World skal det være nemt og tilgængeligt at finde alt, som familien har behov for. Vores fokus er at være en nærværende webshop, som konstant imødekommer kundernes ønsker og behov, når de handler online. Vi har gennem flere år været familiens foretrukne og største shopping univers.

Det er naturligt for Kids-World at træffe miljøbevidste og bæredygtige valg, når vi optimerer og udvikler. Vi ekspanderer internationalt og med væksten har vi altid respekt for verdens fremtid.

Hos Kids-World sætter vi personlig udvikling i højsæde, da vi er af den overbevisning, at hvis du udvikler dig, gør virksomheden det også. Vi har fleksible arbejdstider, frokostordning, aktiv eventgruppe, pensionsordning, sundhedssikring mm. Omgangstonen er uhøjtidelig, humoristisk og uformel og vi har hos Kids-World en yderst flad struktur, hvor alle arbejder sammen som et team. Kids-Worlds 170 medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

Vil du flytte for stillingen, så se her:
På http://www.nyiesbjerg.dk kan du finde information om boligområder, boligsøgning, skoleindskrivning, børnepasning og fritid. Esbjerg Kommunes Tilflytterservice er også parat til at hjælpe dig på tlf. +45 20 27 32 06 eller på [email protected].

OM TILFLYTTERSERVICE:

Dansk: http://www.nyiesbjerg.dk/da-dk/om-tilflytterservice

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Esbjerg V
  • Torsdag den 25. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0