Passagertællere til S-togs stationer Hundige (OPSTART 4. NOVEMBER)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

nr. 159742

Vil du være en del af et stort og spændende projekt d. 4. november? S-togs-passagererne skal tælles, og nu får du muligheden for at være med!

Lidt om jobbet

I samarbejde med COWI har Moment fået til opgave at stå for DSB’s S-togs passagertælling torsdag den 4. november. Til det har vi brug for dig. Og, nå ja, 1.499 andre. Sammen skal I være med til at sikre, at alle S-togs passagerer bliver talt. Tællingen har til formål at klarlægge rejsemønstre og rejsestrømme ved samtlige 86 S-togs-stationer i København.

Jobbet som tæller består i at uddele og indsamle tællebrikker til de mange S-togs rejsende. På posten får du ansvaret for, at alle rejsende får en tællebrik med på deres rejse. Passageren afleverer tællebrikken i en spand ved siden af tælleren, når deres S-togs-rejse slutter. Efterfølgende vil alle tællebrikker blive scannet og databehandlet.

Ifm. den telefoniske samtale vil du i dialog med vores rekrutteringsassistent aftale, hvilken station du skal ansættes på. Vi tager hensyn til ønsker og vil så vidt det er muligt tildele dig den station, der ligger bedst geografisk for dig.
OBS: Vi kan ikke garantere, at din første prioritet for station kan blive opfyldt, da behovet for antallet af tællere varierer meget fra station til station.

Hvem er du?

Det skal vi ikke kloge os på. Men du er godt på vej, hvis du har en positiv indstilling til opgaven, og hvis du som person er opmærksom, grundig og serviceminded. Du tager tingene med et smil, også hvis det skulle blive koldt eller vådt i løbet af din vagt. Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr, der er kun noget, der hedder dårlig påklædning – som du plejer at sige. Vi er 100% afhængige af dig på tælledagen, og forventer derfor, at du tager ansvar for den tællepost, vi tildeler dig, og gør dit yderste for, at alle passagerer får udleveret og afleveret en tællebrik.

Arbejdstid & løn

Passagertællingen skydes i gang torsdag den 4. november, når det første tog kører fra perronen omkring kl. 04:30 og slutter, når sidste tog stopper omkring kl. 01:30 fredag den 5. november. Der vil være forskellige vagter at få i det døgn, hvor tællingen afvikles.

Tidsrum for vagterne:
Vagttiderne varierer fra station til station ift. S-togs køreplanen. Tidsrummene for vagterne er følgende:

  • Stationsansvarlige: 02:57-14:30 & 14:00-03:04
  • Lange vagter: 04:28-14:30 & 14:00-01:31
  • Mellem vagter: 06:00-14:30 & 14:00-22:00
  • Myldretidsvagter: 06:00-10:00 & 14:00-18:00

Løn

135kr./timen

Transport

Du vil sammen med din ansættelseskontrakt modtage et rejsebevis, således at du på tælledagen kan rejse gratis med S-tog en time før og en time efter vagten mod fremvisning af din vagt i Moments vagtplan. OBS: Får du en tidlig morgenvagt, kan du ikke komme til stationen med tog. Du skal derfor kunne komme frem til stationen på anden vis.

Søg jobbet i dag

Du ansøger om jobbet ved at trykke på "Søg job" nedenfor. Brug ansøgningsfeltet til at lave en kort beskrivelse af, hvorfor du er den rette ansøger til denne stilling. Har du ikke allerede haren profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

I forbindelse med ansættelsesprocessenvil vi præsentere dig for de stationer, hvor du har mulighed for at blive tilknyttet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Solrød Strand
  • Onsdag den 22. december 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you seeking a strategically important position to improve and drive processes within the protection of Novo Nordisk buildings? Do you have extensive experience as an Operations Project Manager .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Glostrup

    Kan du forestille dig at videreudvikle- og stå i spidsen for et team, som skal drive nogle af Danmarkskommende fjernvarme projekter? Så er du muligvis den rette til at varetage stillingen som pro..
    • Projektleder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Projektleder i Albertslund

    Er du vores nye dygtige projektassistent, der brænder for koordinering og administrative opgaver? Kan du holde styr på forskellige datasystemer, have flere bolde i luften samt arbejde med Excel? Så..
    • Projektleder
    • Albertslund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
29. juli 2024 2
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 2
23. juli 2024 2
22. juli 2024 2
21. juli 2024 2
20. juli 2024 2
19. juli 2024 2
18. juli 2024 2
17. juli 2024 2
16. juli 2024 2