Løsningsorienteret Agil Projektleder med teknisk forståelse og drive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at drive og sikre et kvalitetsløft af centrale driftsleverancer i Skatteforvaltningen, samt levere sikker og stabil drift af forretningskritiske applikationer? Så har vi teamet til dig. Du trives med at stå i spidsen og kunne være et projektledelsesmæssigt fyrtårn for et teknisk team, håndtere projektrapporterings- og kommunikationsopgaver samt have fokus på vidensdeling og kompetenceudvikling i projekterne.

Kontoret Infrastruktur - Operations

Du bliver en del af Infrastruktur – Operations Kontoret (IO-kontoret), som varetager drift og -vedligehold af en række internt driftede systemer, mens du vil deltage i projekter på tværs af hele Drifts- og Udviklingsområdet (DUC). Området består af Internt driftede systemer, Infrastruktur, IT Sikkerhed og DEVOPS mens IO-kontorets specifikke portefølje består af databaser, bro­kerløsninger og applikationer, som an­vendes til datadeling af Skatteforvaltningens systemer. Vi er lige nu 11 medarbejdere på kontoret og skal vækste over de næste år.

Daglig projektledelse af tekniske projekter

Du kan se frem til at få ansvar for den daglige projektledelse af et eller flere tekniske projekter. Projekterne gennemføres primært i rammen af kontorets scrum teams, og din opgave bliver at sikre gennemførelse af projekterne og koordinere dette med andre aktiviteter i kontoret. Du vil også skulle agere som projektleder og scrum master for projekter af særlig tyngde i andre kontorer. Du refererer til kontorchefen og får i rollerne tværgående koordinering med andre kontorer samt øvrige kontorer i UFST (Udviklings- og Forenklingsstyrelsen).

Dit ansvarsområde som Projektleder er delt mellem tre områder:

  • Den daglige styring af opgaver og projektledelse – herunder kunne fungere som scrum-master
  • Lede og bidrage til fremdriften på opgaven eller projektet
  • Forestå kommunikationen til interessenterne og udarbejde projektmaterialer/-rapporter.

Dine overordnede mål vil være:

  • At være central driver for at kontoret løser opgaver og sikre at projekter leveres som aftalt
  • At relevante teams er velfungerende, samarbejder og har de rette kompetencer
  • At der generelt er fremdrift og styr på økonomien i projekterne

Dine daglige opgaver vil omfatte:

  • Deltage i de daglige opgaveløsninger i projekterne i teamet ift. ledelse
  • Gennemføre dag-til-dag facilitering af teamets opgaveløsning
  • Ressourceplanlægning, rapportering og ekstern kommunikation
  • Planlægning af faste aktiviteter (fx scrum planning, daily scrum, statusmøder og anden projektplanlægning)
  • Lede og bidrage til opbygning af processer og viden i teamet og til det leverede projekt
  • Udarbejde procedurer for teamet (fx driftsrutiner som patchning og monitorering) til det nye projekt
  • Rapportering af driftssituation.


Erfaring med administrativ og projektmæssigt ledelse af et teknisk team

Du har allerede erfaring med ledelse og styring af et teknisk team og har siddet som teamkoordinator, projektleder eller scrum master. Vi forestiller os, at du fra tidligere har en baggrund som driftskonsulent, driftschef, IT-arkitekt, koordinator eller lignende. Det falder dig naturligt at agere proaktivt, og du kommer med konstruktive indspark til vidensdeling i teamet.

Du kan se frem til at kommunikere med både tekniske teams samt vores interne og eksterne samarbejdspartnere. Du i stand til at facilitere effektiv og hurtig opgaveløsning og kan samtidigt skære igennem og være tydelig, når det er nødvendigt. Du optræder samarbejdsorienteret og kigger løsningsorienteret på de udfordringer, som vi hver dag møder i en driftsorganisation. Du formår at løfte projektdeltagere og løst tilknyttede ressourcer og fremmer samarbejde og effektivitet på tværs.

Det forventes ikke, at du selv er meget teknisk vidende, da der altid vil være tekniske teammedlemmer, men du skal kunne forstå teknikken på overordnet niveau og kunne prioritere mellem opgaveløsningerne via feedback fra teknikkerne eller en anden teknisk projektleder/arkitekt. Du har sikkert kendskab til både ITIL og agile metoder og kan skabe sammenhæng til traditionelle vandfaldsprojekter; men mere vigtigt, du har viden om, hvad der er vigtigt for, at et projekt kan levere varen.

En attraktiv arbejdsplads med mulighed for at påvirke retningen

Du bliver en del af en organisation i udvikling, hvor du selv får mulighed for at være med til at sætte retningen i forhold til at få specifikke tekniske projekter på benene og løse nogle meget konkrete opgaver. Vi har en stabil drift med de nuværende systemer, men vi skal gøres klar til,at overtage flere applikationer, der er udviklet efter nyeste teknologier i UFST. Dine teams består ofte af meget erfarne og dygtige driftsteknikere og udvikler, og du får rig mulighed for at sparre med dem omkring teknikken og projekts optimale fremdrift.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning senest den 17. april 2020. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Tina Yde Pedersen tlf. 72 37 36 23 eller underdirektør Klaus Melsing Bjørnholdt på [email protected]. Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted er indtil videre Osvald Helmuts Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Frederiksberg
  • Fredag den 17. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 7
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 2
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 1
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 10
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 13
25. august 2024 12
24. august 2024 13
23. august 2024 15
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 14