Projektmedarbejder til Sekretariatet for Behandlingseffekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du både klinisk indsigt og IT-forståelse? Og vil du være med til at videreudvikle et system, der måler effekten af den psykoterapeutiske behandling i Region Hovedstadens Psykiatri? Her bliver du en del af en vigtig indsats, der er med til at forbedre den behandling, vores patienter modtager.

Som vores nye kollega vil du sammen med resten af teamet sørge for den daglige tekniske drift af systemet ”Behandlingseffekt”, yde brugersupport, deltage i udviklingsopgaver i samarbejde med vores samarbejdspartnere, undervise brugere af systemet, afholde ERFA-møder og meget mere.

Lidt om Behandlingseffekt

”Behandlingseffekt” er et webbaseret spørgeskemasystem, der måler effekten af psykoterapeutisk behandling. Alle psykiatriske centre med terapeutisk behandling er koblet på systemet.

Din rolle og ansvarsområder

Som projektmedarbejder bygger du bro mellem fagligheder. Du bruger bl.a. din kliniske forståelse til at afdække behov og omsætte disse til konkrete udviklingsparametre til systemudviklerne. På den måde er vi med til at sikre, at ”Behandlingseffekt” bedst muligt understøtter de behov, som klinikken har.

Stillingen indbefatter ikke klinisk arbejde, men undervisning i klinisk og praktisk brug af systemet. Du skal være i løbende kontakt med de psykoterapeutiske ambulatorier i Region Hovedstadens Psykiatri og bl.a. stå for behandler- og patientinddragelse samt kvalitetssikring af systemet.

Dine konkrete arbejdsopgaver omfatter:

  • Patientinddragelse med fokus på patientens ønsker og behov
  • Opkvalificering af behandlere og jævnlig kontakt med de psykoterapeutiske enheder
  • Undervisning i klinisk og praktisk brug
  • Kvalitetssikring af ”Behandlingseffekt”
  • Målstyring, fx hvilke kvalitetsmål vil vi have i klinikken
  • Strategisk arbejde med at højne besvarelsesprocenten
  • Strategisk anvendelse og videreudvikling af ”Behandlingseffekt”
  • Koordinering og tovholder på opgaver
  • Test af brugerflade
  • Sekretariatsarbejde


Vores forventninger til dig

For at få succes i denne stilling, har du en kombination af klinisk indsigt og IT-forståelse. Måske er du startet i den kliniske verden og har ændret retning mod mere IT-orienterede projekter. Alternativt har du en baggrund fra en administrativ stilling på et hospital, der har givet dig en forståelse for processerne, og du er fortrolig med at bruge IT-systemer. Eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du forstår IT-systemer og kan oversætte behovene fra klinikken.

Du kan desuden sætte flueben ud fra følgende:

Du er udviklingsorienteret. Du er iderig og kan arbejde selvstændigt. Du tør tænke nyt og er ikke bange for forandringer.

Du har en organisatorisk/strategisk forståelse. Du skal have indsigt i de organisatoriske processer, der kan understøtte arbejdet med ”Behandlingseffekt” ude i centrene, herunder have et fokus på den strategiske videreudvikling af ”Behandlingseffekt”.

Endelig skal du kunne arbejde inden for den forbedringskultur, der er gældende i hele Region Hovedstadens Psykiatri, og være villig til at tilegne dig de dertilhørende værktøjer.

Du er teamorienteret og trives som teamplayer.

Om Sekretariatet for Behandlingseffekt

Sekretariatet for Behandlingseffekt befinder sig på Psykoterapeutisk Center Stolpegård, og består, foruden lederen, af to projektmedarbejdere og en studentermedhjælper. Sekretariatet indgår i tæt samarbejde med klinikken, KAG-Psykoterapi og Kvalitets- og Forbedringsafdelingen i Region Hovedstadens Psykiatri.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst. Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen og er til besættelse fra den 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Interesseret?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Sekretariatet for Behandlingseffekt Jesper Brendholdt på 2349 4598.

Søg stillingen via link på siden senest 3. november

Ansættelsessamtaler: tirsdag 8. november.

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant psykoterapeutisk behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit: Et ambulatorie for angst og OCD, et ambulatorie for personlighedsforstyrrelser og traumer, og et ambulatorie for dobbeltdiagnoser. Yderligere oplysninger om centret på www.psykiatri-stolpegaard.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Gentofte
  • Torsdag den 03. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Hillerød

    Are you an experienced Project Manager with a background in API production? Are you ready to be a part of [xxxxx]'s significant expansion project in Hillerød? We are looking for a Project Ma..
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you looking for a fantastic opportunity to join the team driving the product transfer standardization strategy between our new Aseptic Production facilities and Manufacturing Development? Are y..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you ready to lead the way ensuring project success and compliance within a dynamic environment? Do you possess excellent organizational and project management skills? We are looking for a Proje..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Projektleder i Nordsjælland

    Are you passionate about IT/OT operations and want to be part of building automated manufacturing solutions of the future? Are you ready to help changing the lives for millions of patients? If so, .
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1