Projektleder til tekniske og digitale projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gistrup

Ønsker du at gøre en forskel i det nordjyske sundhedsvæsen, har du forståelse for it-drift, og brænder du for projektledelse? Region Nordjylland søger en erfaren projektleder til gennemførsel af en række tekniske projekter.
Vi søger en projektleder med en stærk projektlederprofil, og som brænder for at levere resultater i en stor, kompleks og politisk ledet organisation. Som projektleder bliver du tilknyttet kontoret Byggeri og Udførelse, vi beskæftiger os lige nu primært med færdiggørelsen af Nyt Aalborg Universitetshospital, nyt Psykiatrisk hospital, parkeringshus, bygning af Servicehus og Steno-diabeteshus. Her sidder i alt 12 projektlederkollegaer. Byggeri og Udførelse er et af 4 kontorer i Projektafdelingen som er Region Nordjyllands centrale bygherreorganisation.

Om jobbet
Dit primære fokus i denne stilling vil være en række projekter relateret til digitaliseringen af det Nye Aalborg Universitetshospital. Her kan nævnes indførslen af AGV´er, selvkørende robotter, automatiseret sterilcentral og rørpostsystemer mm.
Du skal styre projektets leverancer sikkert i mål med involvering fra en række forskellige projektdeltagere, herunder Region Nordjyllands Digitalisering og IT, interne sygehus interessenter og eksterne leverandører. Vi søger ikke en teknisk specialist, men en projektleder med kendskab til det IT-tekniske domæne. Du må gerne være teknisk specialist af baggrund, men du skal i dette job mestre det holistiske og styringsmæssige perspektiv.

Om dig
Vi søger en erfaren projektleder med interesse for og gerne erfaring med sundhedsvæsenet.
Faglige kvalifikationer:
Du skal have gode kommunikative færdigheder og evner til at agere hurtigt og med ledelsesmæssig vægt, når nye udfordringer dukker op. Du kan forhandle og formidle mellem forskellige niveauer af ledelse og tekniske kompetencer. Du har tidligere arbejdet med projektledelse og du er vant til arbejde tæt med andre projektledere, men er også vant til at stå på egne ben, og selvstændigt sørge for at få udførelsen af planen til at hænge sammen. Din baggrund gør, at du forstår det tekniske domæne, og at du kan tale ind i en kontekst af it-drift.
Har du en projektlederuddannelse og gerne en certificering vil det være en fordel.
Personlige kvalifikationer:
Du har fokus på at få specialister til at arbejde tæt sammen, og du formår at lytte og samle alle relevante interessenter for at få de bedste beslutninger igennem. Du er systematisk og sætter pris på at kunne fremvise og rapportere fremdrift. Du kommer til at være en del af en fælles projektkultur med både erfarne og knapt så erfarne kræfter, hvor alle er klar på at sparre og hjælpe hinanden.
Du skal kunne kommunikere både skriftligt og mundtligt i et letforståeligt dansk til forskellige målgrupper.
Samtidig med at være god til at arbejde struktureret og målrettet, evner du at være fleksibel og forandringsparat, særligt når nye udfordringer opstår. Du formår at balancere forholdet mellem projektets styringsparametre og generelt er du god til at finde balancen mellem detaljer og tid. Du sætter pris på og vil arbejde ind i et godt arbejdsmiljø, og du kan trives i et miljø hvor humør og høj faglighed går hånd i hånd.

Vi tilbyder
  • En fast ansættelse
  • En spændende arbejdsplads med stor diversitet i arbejdsopgaverne
  • Meget engagerede og professionelle kollegaer
  • Stort ansvar og mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdet og organisationen generelt
  • Gode arbejdsforhold
  • Store fremtidige projekter er i støbeskeen efter Nyt Aalborg Universitetshospital
  • Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation


Din primære arbejdsadresse vil være Hospitalsbyen 1, i Aalborg Øst, men der skal forventes møder ud af huset med diverse samarbejdspartnere.

Om os
Projektafdelingen er Region Nordjyllands faste bygherre på alle bygge- og anlægsprojekter. Vi har til huse i en bygning ved Nyt Aalborg Universitetshospital. Her vil du indgå i et bredt team af forskellige fagligheder. Vi repræsenter alle byggefagligheder, som arkitekter, ingeniører og konstruktører, men også maskinmestre, IT-specialister, sygeplejefaglige kompetencer, kommunikationsuddannede og økonomimedarbejdere.
Vi er ca. 40 glade og hjælpsomme kollegaer, vi har plads til faglig sparring og du bliver en del af et team, hvor din indsats her om nu bidrager til færdiggørelsen af et megaprojekt på over 170.000 m2.

Vil du vide mere

Det praktiske

Tiltrædelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst for ansatte i regionerne.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Gistrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Gistrup
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Jobbet; Du vil i samarbejde med de øvrige projektledere og kalkulationsteamet komme til at stå for styring af el-tekniske entrepriseprojekter i hele Danmark - dog særligt centreret i det nor..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    JobbeskrivelseVil du lede rådgivningsprojekter og bidrage til bæredygtige løsninger i en af Danmarks førende virksomheder inden for vand- og spildevandsområdet? Så er du måske den, Krüger leder eft..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Gistrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Gistrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Gistrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1