Erfaren projektleder til udvikling af nyt behandlingstilbud på Psykiatrisk Center Glostrup til patienter med selvskad...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være med til at skabe et nyt regionsdækkende behandlingstilbud til patienter med selvskadende adfærd?

Region Hovedstadens Psykiatri skal etablere et nyt behandlingsforløb, der er målrettet patienter med selvskadende adfærd. Det gør vi ved at etablere et målrettet og specialiseret døgnafsnit samt et tilhørende ambulant forløb inspireret af en anerkendt og evidensbaseret model fra Tyskland. Målet med indsatsen er, at patienter med selvskadende adfærd og deres pårørende oplever en forbedret behandling, og at den selvskadende adfærd reduceres.

Vi søger en ambitiøs og erfaren projektleder, der kan lede processen og projektet, som forankres på Psykiatrisk Center Glostrup.

Din rolle og ansvarsområder Som projektleder står du i spidsen for projektets udvikling og planlægning. I samarbejde med relevante parter bliver dine opgaver bl.a. at:

  • Udarbejde en projektplan
  • Være tovholder for etableringen af de fysiske rammer samt afklaring af bemanding, organisering og økonomi for afsnittet
  • Planlægge rekruttering og kompetenceudvikling af ledelse og medarbejdere


Der nedsættes en tværfaglig arbejdsgruppe på Psykiatrisk Center Glostrup, som du understøtter og samarbejder med om behandlingstilbuddet. Her bliver dine opgaver bl.a. at:

  • Sekretariatsbetjene de kliniske fagpersoner, der skal tilpasse modellen til danske forhold, herunder være tovholder for samarbejdet med Tyskland
  • Udarbejde beskrivelser af patientforløbet, arbejdsopgaver, arbejdsgange, aktiviteter mm. i forløbet
  • Udarbejde plan for udvikling og organisering af den ambulante behandling
  • Klarlægge visitationskriterier og arbejdsgange for overgange til afsnittet
  • Udarbejde notater, skriftlige oplæg og kommunikationsmateriale til bl.a. arbejdsgruppe og styregruppe
  • Sikre inddragelse af Psykiatrisk Center Glostrups forskningsenhed og bidrage til dokumentation og evaluering

Der må forventes opgaver at både analytisk og praktisk karakter, ligesom der må forventes perioder med mange forskelligartede, sideløbende opgaver.

Stillingen er nyoprettet, og afsnittet er den første af sin art i Region Hovedstadens Psykiatri. Du vil samarbejde tæt med centerledelsen på Psykiatrisk Center Glostrup og deltagere i arbejdsgruppen samt fællesadministrationen i Region Hovedstadens Psykiatri.

Vores forventninger til dig Vi søger en proaktiv projektleder, der har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau – gerne med en sundhedsfaglig baggrund og/eller erfaring fra sundhedssektoren. Derudover forestiller vi os, at du:

Er erfaren projektleder med minimum 3-5 års erfaring med at stå i spidsen for komplekse projekter med flere interessenter og forskellige faggrupper, herunder klinisk personale. Du er vant til at planlægge og gennemføre projekter med dokumenterede resultater.

Har et godt overblik og arbejder struktureret, da du har din daglige gang i en stor organisationmed mange sideløbende opgaver. Du får brug for en struktureret tilgang til opgaverne og et godt øje for detaljer.

Er en behagelig samarbejdspartner og dygtig kommunikator, der kan samarbejde og kommunikere på flere niveauer internt og eksternt med og til såvel beslutningstagere som fagprofessionelle. Du skal navigere i en behandlings-setting med mange forskellige logikker, fagligheder og behov, hvor det er vigtigt, at du er god til at opbygge samarbejdsrelationer.

Har stærke skriftlige kompetencer, da stillingen indebærer skriftlig formidling på mange niveauer.

Arbejder selvstændigt og innovativt, er vant til at tage ansvar fra ideudvikling til igangsætning og sikrer, at der er fremdrift, og at opgaverne kommer sikkert i hus.

Vi kan tilbyde
  • Et spændende og udfordrende job - i et felt med stor politisk og samfundsmæssig bevågenhed samt et engageret fagligt miljø
  • Muligheden for at deltage i etablering af et helt nyt behandlingstilbud
  • Rig mulighed for faglig og personlig udvikling
  • Dygtige og engagerede kollegaer, der har fokus på at skabe værdi for patienterne

Det bliver du en del af Stillingen er forankret i Administrationen på Psykiatrisk Center Glostrup.

På Psykiatrisk Center Glostrup diagnosticerer og behandler vi patienter med alle typer af psykiske lidelser. Vi beskæftiger ca. 700 engagerede medarbejdere, og centret består af en række almene og specialiserede døgnafsnit og ambulante enheder, der er placeret på fem forskellige matrikler.

Centrets budget er på 450 mio. kr. årligt, hvor løn er den største ressourcedriver.

Psykiatrisk Center Glostrup er et center, der arbejder med forbedringskultur. Det er vigtigt for os, at vores patienter og pårørende oplever en respektfuld og professionel tilgang og en stor grad af involvering i eget behandlingsforløb. Vi vægter ligeledes samarbejde med de øvrige centre i Region Hovedstadens Psykiatri, med de somatiske hospitaler, kommuner, almen praksis og øvrige samarbejdspartnere højt. Kun på den måde kan vi arbejde på at sikre et mere sammenhængende forløb for patienten.

Centret har en stor internationalt anerkendt forskningsenhed og en stærk faglig profil, der tager udgangspunkt i vores fire professorers forskningsområder, der er skizofreni, psykofarmakologi, affektive tilstande og sundhedsfremme.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en tidsbegrænset stilling med forventelig tiltrædelse den 1. januar 2022. Projektperioden forventes at vare i 3 år.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for at blive indplaceret som specialkonsulent.

Interesseret? Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Betina Bennike på telefon 2944 4418.

Søg stillingen via link på siden senest torsdag den 18. november 2021.

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 23. november 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup
  • Torsdag den 18. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about driving growth and identifying new business opportunities? Do you have strong analytical skills, the ability to build strategic partnerships, and are you excited about digi..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for a Business Partner Lead to collaborate closely with one of our exceptional diabetes medical teams, as well as the Vice President..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you seeking a strategically important position to improve and drive processes within the protection of Novo Nordisk buildings? Do you have extensive experience as an Operations Project Manager .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. juni 2024 10
27. juni 2024 11
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 8
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 10
29. maj 2024 11