Projektchef til infrastrukturprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du have en nøglerolle i projektlederteamet i Colas, hvor du bruger din erfaring med projektledelse og teknisk rådgivning til projektstyring af store og mellemstore infrastrukturprojekter på hele Sjælland?

Til vores afdeling i region øst søger vi en engageret projektchef med solid erfaring med projektledelse og teknisk rådgivning.

Du får ansvar for store og mellemstore projekter på hele Sjælland. Dine kunder er offentlige og private og består blandt andet af kommuner, entreprenører og virksomheder.

Jobbet



I rollen som projektchef er du med til at optimere vores projekter i forhold til vores kunders forventninger, anvendelse af ressourcer og den samlede økonomi. Planlægning og projektgranskning, budget-, kvalitets-, tids- og økonomistyring er en væsentlig del af jobbet.

Du får en bred kontaktflade både internt og eksternt og er et vigtigt bindeled mellem projektets parter - lige fra din daglige ledelse af salgs- og entrepriseledere, formænd og timelønnede medarbejdere, til kunder, underentreprenører og leverandører.

Dine kvalifikationer



Vi har brug for en selvstændig og resultatorienteret projektchef, som har den fornødne teoretiske og erfaringsmæssige ballast til at rådgive og favne hele projektchefrollen, og som kan tage ansvar for gennemførelse af vores projekter. Du er formentlig uddannet bygningsingeniør, civilingeniør eller bygningskonstruktør, og du har god erfaring med kontraktuelle forhold og kan identificere risici og se muligheder.

Det er ikke et krav, at du har asfalterfaring. Det er vigtigere, at du har bred projekterfaring, fx inden for jord og kloak. Og at du synes, det er interessant at supplere din viden med asfaltteknik og deltage i undervisning, som vi tilbyder.

Du har en naturlig autoritet og er en god forhandler, som kommunikerer effektivt med vores entrepriseafdelinger, fabrikker, kunder og eksterne leverandører og underentreprenører. Det er dig, som bevarer overblikket og træffer beslutninger, når det kræves – men det falder dig naturligt at samarbejde, og du påtager dig rådgiver- og coachingrollen som en naturlig del af din lederrolle, hvor du sikrer god trivsel og medarbejderudvikling. Du er derfor ofte på farten – både for at tilse projekter og for at tale med kolleger og kunder.

Det er vigtigt, at du taler dansk og kan begå dig på engelsk i forhold til det internationale netværk du får adgang til i Colas Gruppen.

Bliv en del af et stærkt, lokalt team

Du får kontor på vores hovedkontor i Glostrup, hvor vi er ca. 40 medarbejdere. Du refererer til regionsdirektør for området og indgår i et lederteam med 5 kollegaer på Sjælland. Derudover kan du sparre med vores entrepriseafdelinger i Jylland.

Du skal forvente kørsel i forbindelse med jobbet.

Vi tilbyder



  • Et godt job i en virksomhed med ”højt til loftet”, hvor vi siger vores mening på den gode måde. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima og har respekt for hinanden og virksomhedens værdier
  • Gode ansættelsesforhold med pensionsordning, helbredssikring, kørselsordning m.m.
  • Efteruddannelse og personlig udvikling.


Er du vores nye kollega?

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Anders Fynboe på tlf. 4034 6520.

Vi afholder løbende samtaler og lukker stillingen, når den rigtige kandidat er fundet.

Colas Danmark A/S ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som et aktiv for vores virksomhed og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere på Colas.dk

Følg os på facebook, LinkedIn og Instagram

Hvem er vi?

Colas Danmark A/S har aktiviteter fordelt over hele Danmark og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Vi producerer og udlægger asfalt og udvinder råstoffer i egne grusgrave. Vores løsninger bygger på knowhow og ny teknologi, og vi introducerer stadigt mere bæredygtige og effektive produkter og løsninger til infrastruktur. Selskabet har en flad organisationsstruktur og et uformelt samarbejdsklima.

Colas Danmark A/S er et datterselskab i Colas Gruppen, som er franskejet med hovedsæde i Paris. Colas Gruppens mission er at udvikle, bygge og vedligeholde bæredygtig transportinfrastruktur. Med et netværk af 800 entreprenørvirksomheder i mere end 50 lande på fem kontinenter arbejder gruppens 57.000 medarbejdere lokalt for at binde samfundet sammen og muliggøre transport og samhandel i dag og i morgen. Colas’ ambition er at være verdensleder inden for innovative og bæredygtige infrastrukturløsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 9
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 8
30. august 2024 10
29. august 2024 10
28. august 2024 10
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11
19. august 2024 11