Junior/Trainee til Proceskontrol og validering inden for Pharma- og Medical Device industrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Glostrup

Firmabeskrivelse

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer pharma- og medical device industrien med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt assistere om laboratorieydelser efter GMP.

Er du klar til at være med til at udvide et forretningsområde og blive en del af en dynamisk og hurtig voksende virksomhed? Så er dette den rette virksomhed for dig!

Jobbeskrivelse

Vi leder efter en kandidat som motiveres af at indhente og formidle tekniske viden og skabe nyt ved at ekspandere og styrke vores forretningsområde inden for proceskontrol.

Vores afdeling for proceskontrol og validering arbejder bl.a. med konsulentydelser inden for hygiejnemonitorering og kvalificeringer af renrum, luftsystemer (HVAC), farmaceutiske vandsystemer, rengøringsvalideringer og gassystemer i både Pharma- og Medical Device industrien.

Dine primære succeskriterier vil være:

  • Support til forretningsudvikling af afdelingen for proceskontrol og validering
  • Udvikle dig fagligt mod at blive Subject Matter Expert (SME) i EU GMP Annex 1
  • Løbende kontakt med vores kunder
  • Sikre høj kvalitet og tilfredshed hos vores kunder
  • Udførelse og sikre efterlevelse af regulatorisk krav

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

  • Relevant uddannelse; Ingeniør, miljøteknolog eller lignende på bachelor- eller kandidatniveau
  • Du er måske nyuddannet kandidat eller en kandidat med et par års erfaring inden for proceskontrol i Pharma- eller Medical Device industrien
  • Det er en fordel med erfaring i EU GMP Annex 1
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med kvalificering og kontrol af vandsystemer, renrum, gassystemer og rengøringsvalideringer
  • Du er flyende på dansk og engelsk

Personlige kvalifikationer

Du er kommunikativ af natur, god til at skabe relationer og du formår at formidle teknisk viden. Du har et godt overblik og er god til at prioritere i dine opgaver. Derudover har du en god forretningsmæssig forståelse og god til at skabe værdi gennem din robusthed og faglige kompetencer.

Som person er du inspirerende og tillidsvækkende. Du arbejder systematisk og effektivt i et højt tempo, og du evner at gå ned i detaljen med opgaverne. Du har et højt energiniveau og trives med mange projekter på en gang. Du er en dygtig kommunikatør og evner at skabe relationer, hvor der er fokus på kvalitet og teknisk formidling med høj arbejdsglæde.

Yderligere oplysninger

Arbejdssted
Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Ansøgning

Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter snarest på .pdf ved at klikke på ”Søg jobbet”. Ansøgninger via mail vil ikke blive taget i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. I forbindelse med ansættelsesprocessen, vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Hvis du vil vide mere om stillingen skal du være velkommen til at kontakte Salgschef Nadja Sun på +45 2516 4501 mandag til fredag mellem kl. 8-16.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 59 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Glostrup
  • Lørdag den 01. oktober 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about driving growth and identifying new business opportunities? Do you have strong analytical skills, the ability to build strategic partnerships, and are you excited about digi..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for a Business Partner Lead to collaborate closely with one of our exceptional diabetes medical teams, as well as the Vice President..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you seeking a strategically important position to improve and drive processes within the protection of Novo Nordisk buildings? Do you have extensive experience as an Operations Project Manager .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Glostrup

    Projektleder med salgserfaring, søges til Colas (Glostrup) Vil du tage vores kunder med på rejsen gennem alle projektets faser - fra salg og planlægning, til gennemførelse og aflevering af proj..
    • Projektleder
    • Glostrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 10
1. juli 2024 10
30. juni 2024 10
29. juni 2024 10
28. juni 2024 10
27. juni 2024 11
26. juni 2024 10
25. juni 2024 10
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 9
5. juni 2024 9
4. juni 2024 9
3. juni 2024 9
2. juni 2024 8