AC’er/Generalist til borger- og politikerbetjening samt projektledelse på teknik og miljøområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Der skal også løbende udvikles forskellige løsninger i organisationen, så vi kan effektivisere arbejdsgange og imødekomme det der efterspørges. Der er derfor behov for, at du kan stå for tværgående projektledelse og arbejder understøttende for ledelsen i forhold til implementering af diverse udviklingsprojekter af både faglig og organisatorisk art. Det kunne være at udvikle fasttrack på byggesager, tværgående handleplaner på trivsel, specifikke projekter med borgerinddragelse, udarbejdelse af beredskabsplaner og lignende.

Vi har derfor behov for en dygtig AC/generalist, der kan understøtte centerledelsen i at sikre, at der bliver svaret indenfor tidsfristerne, men også med respekt for de ressourcer centret har til rådighed og den faglighed som medarbejderne i de enkelte enheder har. Det vil være en del af opgaven, at du koordinerer svar og indstillinger, men også at du selv griber pennen og svarer efter input fra de faglige medarbejdere. Du vil også selv skulle skrive indstillinger til politikerne og direktionen.

For at give dig et billede på hvilke typer bestillinger der kan komme ind, kan du se denne oversigt, som blev udarbejdet til Økonomiudvalget i april 2021, hvor CTM har været modtager af ca. halvdelen:

https://dagsordener.greve.dk/vis/pdf/bilag/a8a90f2e-efb2-42fc-b50f-09137473d719/?redirectDirectlyToPdf=false

Samtidig ønsker vi at finde en der kan projektlede udvikling af centerets arbejdsopgaver. Du skal derfor være med på løbende at indgå i mange forskellige opgaver og projekter – store som små i organisationen.

Vi kan tilbyde et godt kollegialt fællesskab og en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer

Center for Teknik og Miljø består af i alt fire enheder, som dækker alle kommunens opgaver på det tekniske område. Du bliver ansat i centrets stab, som består af i alt 7 medarbejdere. Staben er en del af enheden Stab- og Ejendomsstyring. Du vil arbejde på tværs af Centerets fire enheder, som dækker miljø, byggeri, plan, vej, landskab samt etablering og drift af de kommunale ejendomme, og ejendomsservice.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring fra en politisk styret organisation for eksempel en kommune, hvor du har skrevet borgmestersvar og indstillinger eller noget tilsvarende
  • Er vant til at lede og koordinere tværgående projekter i en organisation og er god til at opbygge netværk både internt og eksternt
  • Brænder for den gode service overfor borgere og politikere og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt med mange forskellige målgrupper, samt at formidle komplekse faglige problemstillinger, så det er forståeligt
  • Er struktureret og formår at have det store overblik
  • Evner at favne den kommunale organisation på tværs, samt inkludere de forskellige fagligheder i Center for Teknik og Miljø, samt at opbygge netværk med de øvrige centre i kommunen
  • Har indsigt i og forståelse for politiske beslutningsprocesser
  • Har en længerevarende relevant uddannelse
  • Er imødekommende, engageret og evner at motivere dine medspillere mod fælles mål

Ansættelsen er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge med flextid. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Du kan finde oplysninger om Greve Kommune på www.greve.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte stabs- og ejendomschef Katrine Madsen, [email protected] på 2360 9553.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 16. juni 2021

Vi afholder samtaler tirsdag den 22. juni 2021

Søg stillingen

Greve Kommune ser forskellighed som en ressource og værdsætter, at vores medarbejdere kommer med forskellig baggrund, personlighed og kompetencer. Vi skaber sammen rammerne for, at Greve Kommune er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • AART søger Projekteringsleder / projektleder

    Til vores tegnestue på Nørrebro søger vi en projekteringslederleder, da vi har brug for flere hænder til at løse vores spændende opgaver. Projekteringsleder / projektlederDu har arbejdet me..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Greve over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1