Projektkoordinator til Business Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedensted

Daka Denmark A/S, Hedensted

Til nyoprettet stilling i Business Development søger vi en projektkoordinator, der får ansvar for selvstændigt at drive mindre projekter i virksomheden. Du får reference til Director, Business Development & Sustainability, Rikke Klitgaard Friis, og bliver en del af en afdeling på fire, inklusiv projektkoordinatoren. Du får en bred berøringsflade i hele organisationen – dog i særlig grad med Business Development afdelingen.

Dine ansvarsområder bliver bl.a. at:

  • Indsamle data
  • Udarbejde analyser og vurdere resultaterne til et beslutningsgrundlag
  • Opdatere projektportefølje
  • Opdatere LCA template
  • Udarbejde projektmateriale og planer
  • Deltage i afdelingens arbejde med implementering af strategi, løbende evaluering og opfølgning.


  • Faglige kvalifikationer

    Du har god forretningsforståelse og en uddannelse som f.eks. Cand.merc., der har givet dig et stærkt teoretisk fundament for projektledelse, hvis ikke du har erfaring fra et tidligere job. Du har desuden stor it- og dataforståelse og er vant til at dokumentere og registrere i diverse systemer.

    Hvem er du?

    Du har en analytisk tilgang til opgaveløsningen, hvilket indebærer at du stiller dig kritisk over for informationer, er undersøgende og har en struktureret tilgang, hvor du formår at holde overblik og overskue komplekse sammenhænge. Du er ligeledes god til at afslutte dine opgaver og sikrer, at de færdiggøres inden for aftalte deadlines og lever op til aftalte krav. Du er vedholdende og arbejdsom og giver ikke op på trods af forhindringer. Samtidig er du helhedsorienteret, hvorfor du er lydhør overfor andres perspektiver og input. Sidst men ikke mindst er du nysgerrig og interesseret i at lære nyt.

    Hvad tilbyder vi?

    Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, hvor du får en bred berøringsflade i hele organisationen. Vi er en forandringsorienteret organisation med dygtige kollegaer, hvor vi lægger vægt på godt humør og samarbejde, og du får muligheden for at blive involveret i projekter på tværs af hele organisationen.

    Som medarbejder hos Daka bliver du en del af en bæredygtig fremtid. Vores filosofi er, at intet går til spilde. Fra dette udgangspunkt søger vi konstant at værdiforædle vores produkter og finde nye anvendelser højere i bioøkonomipyramiden. Vi har et mål om at gøre det lidt bedre hver dag.

    Daka er en virksomhed med lange, stolte traditioner fra den danske landbrugs- og fødevareindustri. Men samtidig er vi kontinuerligt i gang med at udvikle os inden for nye forretningsområder, ny teknologi og bæredygtighedsområdet. Som medarbejder hos Daka vil du derfor opleve et stærkt fundament, der bærer en dynamisk forretning i konstant udvikling.

    Om Daka

    Daka Denmark A/S har fire forretningsområder: Daka Sarval A/S, Daka SecAnim A/S, Daka ecoMotion A/S og Daka ReFood A/S. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S.

    Daka Denmark A/S er en del af den internationale SARIA-koncern og producerer kvalitetsingredienser til dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugssektoren. Daka udbyder også en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Dakas råvarebase består primært af animalske biprodukter og organiske restprodukter.

    I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation. Daka Denmark A/S ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos virksomheden i mange år. Læs mere på www.daka.dk

    Interesseret?

    Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte, Director, Business Development & Sustainability, Rikke Klitgaard Friis, på mobil: 5156 4674 eller mail: [email protected].

    Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning via linket, hvori du beskriver, hvad der gør dig til en god projektkoordinator, senest mandag den 23. maj. Vi læser løbende ansøgninger igennem, så send din ansøgning hurtigst muligt.

    Ansøgningsfrist: 23. maj 2022


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Hedensted
    • Mandag den 23. maj 2022

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hedensted

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hedensted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere i Hedensted over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    29. september 2024 5
    28. september 2024 5
    27. september 2024 5
    26. september 2024 5
    25. september 2024 5
    24. september 2024 5
    23. september 2024 4
    22. september 2024 4
    21. september 2024 4
    20. september 2024 4
    19. september 2024 4
    18. september 2024 4
    17. september 2024 4
    16. september 2024 4
    15. september 2024 4
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 4
    11. september 2024 4
    10. september 2024 4
    30. august 2024 1