Rekrutteringsfirma

Projektchef/Projekteringsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Er du en erfaren Projektchef/Projekteringsleder, der driver og handlekraftigt leder større byggeprojekter? Stortrives du i en team-orienteret kultur? Ser du dig være en del af en vækstende virksomhed og organisation?

OBH Rådgivende Ingeniører har en klar vækststrategi, en spændende kundeportefølje og mange ideer til fremtiden. Virksomheden tilbyder rådgivning inden for alle aspekter af byggeri, herunder projektering, tilsyn og kvalitetssikring. Det drejer sig typisk om bolig-, institutions- og kontorbyggeri med fokus på liberale erhverv i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning.

Virksomheden er i vækst og har en fortsat øget efterspørgsel på sine ydelser og søger derfor den erfarne projektchef/projekteringsleder, der kan bidrage til – i samarbejde med ledelsen – at målsætningen om fortsat vækst realiseres. Samtidig skal du være eksponent for – i bedste OBH-ånd at levere gode oplevelser til dine samarbejdspartnere.

Stillingen


Som projektchef/projekteringsleder for større byggeprojekter vil du stå i spidsen for det team, der internt er tilknyttet det enkelte projekt, samt varetage kontakten til kunder og samarbejdspartnere. Du har det faglige ansvar for at gennemføre de forskelligartede typer projekter, OBH Rådgivende Ingeniører er engageret i.

Væsentlige opgaver


  • fokus på værdiskabelsen og den gode kundeoplevelse ved top kompetent situationsbestemt projektledelse
  • effektiv koordinering med alle interessenter i projektet internt samt eksternt
  • foretage løbende budgetopfølgning på kvalitet, økonomi, tid og sikkerhed
  • tager styring i de enkelte projekter med fokus på at optimere projekt/projekteringsgruppens arbejde
  • tilsikre at udfordringer, som må opstå undervejs i processen, bliver håndteret konstruktivt og professionelt
  • håndtere juridiske aftaleforhold skarpt men pragmatisk med respekt for alle parter

Det forventes, at du


  • som projektchef/projekteringsleder har en solid erfaring med ledelse af større byggeprojekter i totalentrepriser med ansvar for projekteringsledelse.
  • har gåpåmod og iværksætterånd og besidder den byggetekniske forståelse og dermed kan være den kompetente sparringspartner for såvel kollegaer som kunder
  • kan træffe beslutninger, stille krav og udvise rettidig omhu
  • skaber et godt og smidigt samarbejde med alle interessenter qua dine menneskelige egenskaber og stærke kommunikative evner

Du har en byggeteknisk baggrund, har et indgående kendskab til juridiske aftaleforhold, herunder ydelses-beskrivelser og IKT-krav, samt håndterer Microsoft Office på brugerniveau.

Du tilbydes:


  • Et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job.
  • Et team af fagligt kompetente kollegaer i et handlekraftigt og dynamisk miljø
  • Et tilrettelagt karriereudviklingsforløb med mulighed for løbende videreuddannelse
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring samt en aktiv personaleforening, inkl. sports-, kultur- og familiearrangementer
  • Konkurrencedygtig løn

Du får en hverdag i et uformelt miljø og bliver en del af en flad, udviklingsorienteret organisation, som betyder, at du vil være tæt på den daglige ledelse. Der arbejdes i teams rettet mod forskellige kundesegmenter, hvor der er stor fokus på tværfagligt samarbejde mellem engagerede og kompetente kolleger. Som organisation udfordrer man hinanden i et fagligt miljø.

Individualitet og videndeling to sider af samme sag, samtidigt med, at personlig udvikling bliver vægtet lige så højt som teamsamarbejde.

Om OBH Rådgivende Ingeniører A/S:


OBH Rådgivende Ingeniører er stiftet i 1965 og har således 55 års erfaring med byggebranchen. Virksomheden fremstår i dag som en særdeles veletableret rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 200 ansatte. Hovedsædet er placeret i Odense med afdelinger Aarhus og København.

Hos OBH Rådgivende Ingeniører er man optaget af, hvordan det byggede miljø kan blive sundere, sikrere og bedre for mennesker. Tilgangen til de opgaver og de ydelser, der dagligt løses og leveres, er den, at man tror på, at vi alle bliver formet af de bygninger, vi befinder os i. Fra boliger og institutioner til kontorer. Derfor siger man hos OBH Rådgivende Ingeniører: ”Vi bygger til mennesker, vi rådgiver for mennesker, og måler og tester med menneskers livskvalitet for øje. Sammen med kunder og samarbejdspartnere tager vi ansvar for, at de bygninger vi er involveret i skaber værdi for både brugere, ejere og det omgivende samfund. Sammen skaber vi bedre rammer om menneskers liv, læring og arbejde”

Læs mere om OBH Rådgivende Ingeniører på https://www.obh-gruppen.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 487
4. juli 2024 479
3. juli 2024 474
2. juli 2024 458
1. juli 2024 449
30. juni 2024 459
29. juni 2024 467
28. juni 2024 463
27. juni 2024 461
26. juni 2024 452
25. juni 2024 461
24. juni 2024 462
23. juni 2024 474
22. juni 2024 475
21. juni 2024 480
20. juni 2024 475
19. juni 2024 477
18. juni 2024 471
17. juni 2024 471
16. juni 2024 502
15. juni 2024 514
14. juni 2024 514
13. juni 2024 503
12. juni 2024 495
11. juni 2024 490
10. juni 2024 497
9. juni 2024 514
8. juni 2024 510
7. juni 2024 500
6. juni 2024 499
5. juni 2024 514