Skal du være med at udbygge salget hos Danmarks succeshistorie indenfor boligbyggeri…

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Skal du være med at udbygge salget hos Danmarks succeshistorie indenfor boligbyggeri…


Har du erfaring med projektledelse inden for boligbyggeri? Har du næse for at opsnuse nye byggeprojekter og pondus til at trække projekterne i land? Har du lyst til salg og lysten til at drive et salgsprojekt fra første lead, udvælgelse af de rigtige ingeniører og arkitekter for projektet til tilbudsgivning med opfølgning?

Kan du svare ja til det, så er du måske den kollega, vi søger i jobbet som salgsprojektleder.

JCN Bolig er en landsdækkende professionel totalentreprenør med fart på, og på grund af den fortsatte vækst søger vi en projektleder til salg, med fokus på at vækste eksisterende kunder samt udvikle forretningen ved at indhente nye kunder.

I tæt samarbejde med salgs- og udviklingsdirektøren vil dine primære arbejdsopgaver være:

• Udvælgelse af kommende projekter til pipeline i samarbejde med salgs- og udviklingsdirektøren
• Planlægning og indkaldelse til møder med kunder og samarbejdspartnere
• Regelmæssig, løbende kontakt til boligforeninger og andre udvalgte kunder
• Sammensætning af rådgiverteams til totalentreprisekonkurrencer i samarbejde med salgs- og udviklingsdirektøren
• At rekvirere og indsamle prækvalifikationsmateriale fra arkitekter, ingeniører og øvrige samarbejds-partnere
• Udarbejdelse af prækvalifikationsmateriale i samarbejde med marketing
• Daglig opfølgning på diverse udbudsportaler som Parabyg og Licitationen for søgning af nye opgaver
• Opdatering af vores salgs-pipelineoversigt med registrering af sagernes status

Herudover vil du sammen med ledelsen i JCN Bolig være firmaets ansigt udadtil og deltage i relevante receptioner og udvalgte netværk.

Du er kendt for dit drive, for at opnå resultater og du er ikke at være bange for at tage fat. Du har en strukturel tilgang til dine opgaver, arbejder systematisk og evner at arbejde selvstændigt men også i teams med vores andre dygtige salgs- og projekteringsmedarbejdere. JCN Bolig ønsker at være den bedste. Det sker i et uhøjtideligt miljø, hvor vi er gode til at arbejde sammen. Vi er vant til at ”arbejde med”, så vi alle får jord under neglene.

Du har en uddannelse som bygningskonstruktør, arkitekt eller bygningsingeniør – hertil kommer erfaring fra byggebranchen i bredeste forstand og meget gerne med boligbyggeri. Vi vil gerne have langvarige medarbejderrelationer. Til gengæld kan vi garantere, at vi fortsat kommer til at udvikle os sammen.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en stærk virksomhed, der har udviklet sig til at være Danmarks bedste indenfor BtB boligbyggeri målt på kunde- og medarbejder-tilfredshed samt indtjening. Du vil indgå på et hold af 115 byggespecialister, som hver især har et stærkt drive og er blandt de dygtigste.

Din arbejdsplads bliver hovedsageligt i Aarhus. Herudover vil du også skulle bruge enkelte dage på virksomhedens kontor i Vildbjerg og fra tid til anden deltage i møder i København. Alt sammen i en arbejdsuge, der planlægges så den fungerer for dig. Vi tilbyder dig gode personaleforhold med pension, sundheds-forsikring, fleksible arbejdstider og andre personalegoder.

Ansøgning
Har du lyst til at være med på vores rejse, gøre en forskel og arbejde i en af Danmarks førende byggevirksomheder, så send din ansøgning og CV pr. mail til [email protected]. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Lars Adamsen, salgs- og udviklingsdirektør på tlf. 2790 3436. Indkomne ansøgninger behandles løbende og stillingen ønskes besat i december eller januar.

JCN Bolig
Vi er en landsdækkende professionel totalentreprenør, der har specialiseret sig i boligbyggeri. Vi arbejder udelukkende BtB og har en stabil vækst. God økonomi. JCN Bolig er i dag blandt de 10 største i Danmark på vores område. Vores virksomhed er forankret på nogle få kerneværdier, hvor ordentlighed, samarbejde og kompetence er omdrejningspunktet. JCN Bolig er en virksomhed, der investerer i dygtige medarbejdere, og som tør gå imod branchens vaner og traditionelle tilgang. Man bliver ikke førende ved at følge i de andres fodspor!! Det nødvendiggør samtidig, at vi til stadighed udvikler medarbejderne.

Vi er opmærksomme på at bevare vores eget unikke JCN Bolig DNA. Vi er certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har et stort fokus på medarbejdertilfredshed. JCN Bolig arbejder strategisk på alle niveauer og virksomhedsområder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Ramp-up Partner

    Would you like to become a part of a newly established unit in a fast-growing environment? Are you passionate about driving change, expanding your network, and shaping the future of manufacturing?.
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Projektleder til graveprojekter

    Har du lyst til at arbejde med ledelse, ressourcestyring, samarbejde og økonomistyring? Ønsker du en central rolle i spændende projekter på Sjælland og med mulighed for både faglig og personlig udv..
    • Projektleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 248
19. september 2024 246
18. september 2024 248
17. september 2024 231
16. september 2024 237
15. september 2024 252
14. september 2024 253
13. september 2024 254
12. september 2024 250
11. september 2024 251
10. september 2024 249
9. september 2024 234
8. september 2024 236
7. september 2024 235
6. september 2024 237
5. september 2024 223
4. september 2024 220
3. september 2024 222
2. september 2024 212
1. september 2024 213
31. august 2024 225
30. august 2024 232
29. august 2024 227
28. august 2024 219
27. august 2024 220
26. august 2024 220
25. august 2024 224
24. august 2024 224
23. august 2024 232
22. august 2024 226
21. august 2024 223