Projektleder/Letbanekoordinator til team Trafik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

I Herlev Kommune er vi i fuld gang med de indledende arbejder forud for etablering af Hovedstadens Letbane i Herlev Ringvej. Vil du være med på holdet til at fortsætte udviklingen?

I Herlev har vi fokus på borgere, erhvervsliv og trafikken. Herlev er midt i en markant forandring med bl.a. byudvikling omkring letbanen og udvikling af kommunens erhvervskvarter.

I de kommende år bliver der gennemført en række store bygge- og anlægsprojekter, som alle vil få væsentlig indflydelse på trafikforholdene:
  • Letbane-projektet på Ring 3
  • Etablering af ny stitunnel under S-banen
  • Nye store byggerier i bymidten af Herlev.


Herudover har vi i team Trafik mange myndigheds-, drifts- og planlægningsopgaver, som løses i tæt samarbejde med andre enheder i kommunen – som Serviceafdeling og team Plan.

Om team Trafik
Team Trafik består af 8 friske personer inklusiv dig, engagerede og kompetente ”holdspillere”. I team Trafik har vi mange bolde i luften, hver dag. Teamet er en enhed, som bruger sine mange evner og gode kompetencer til at løse alle små og store udfordringer omkring trafikken i Herlev på en positiv, god og konstruktiv måde.

Det er vigtigt for os, at det skal være sjovt og spændende at komme på arbejde. Så i en travl hverdag har vi en uhøjtidelig og behagelig omgangstone. Vi har stor åbenhed, og er gode til at sparre og dele viden med hinanden – både i teamet, centeret og på tværs af organisationen. Vi bruger meget tid sammen i team Trafik, så derfor prioriterer vi også at tale om andet end trafik, f.eks. stillingen i Superligaen, håndboldresultater, rejsemål eller børn.

Vores arbejdssted er på rådhuset, som er centralt placeret i bymidten tæt på supercykelstier, gode busforbindelser, stationen og de større veje i kommunen. Der er kantine og flere personaleforeninger bl.a. kunst og feriehuse og frie omklædningsfaciliteter i kælderen, hvis du cykler eller løber på arbejde.

Om dig
Du trives på et hold, hvor tempoet er højt. Du vil som hovedopgave få ansvaret for at sikre god koordinering af letbaneprojektet i Herlev Kommune, herunder sikre det strategiske overblik og kunne videreformidle problemstillinger og løsninger til det poliske niveau.

Derudover forventer vi, at du skal bidrage til gennemførelse af større og mindre plan- og anlægsprojekter fra start til slut, med hjælp fra os dine nye kolleager og i dialog med bl.a. kolleger, entreprenører, borgere og politikere.

Du må gerne have følgende kvalifikationer:
  • Du har en relevant videregående uddannelse.
  • Du har en god rutine og erfaring med projektstyring og -ledelse.
  • Du har gode kommunikative evner i både skrift og tale.
  • Du er resultatorienteret, systematisk, gode evner til at skabe fremdrift og kan afslutte dine opgaver.
  • Du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation og god sans for økonomi styring.
  • Du kan bidrage til den positive stemning i vores team Trafik med god energi, glæde og humor.


Om Center for Teknik og Miljø
Team Trafik er en del af Center for Teknik og Miljø, som er et af seks centre og to stabe i Herlev Kommune, og som varetager myndigheds- og driftsopgaver samt projekter indenfor miljø, jord, affald, vand, byggeri, GIS og geodata, trafik, parker, natur og vandløb samt renholdelse og serviceopgaver.

Centeret har et stærkt socialt sammenhold, hvor en trivselsgruppe sætter anerkendelse på dagsordenen, og planlægger forskellige sociale arrangementer hen over året.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2020 eller før.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er fredag 21. februar 2020 kl. 08.00.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 27. februar eller fredag den 28. februar 2020. 2. samtale forventes afholdt tirsdag den 3. marts 2020.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på www.herlev.dk . Du er meget velkommen til at kontakte teamleder Helle Lagersted Jørgensen på 4452 6346 / [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Fredag den 21. februar 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3