Projektleder til at bygge nye rådhusfaciliteter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du bygge nye rådhusfaciliteter i Herlev Kommune?

Kan du gennemføre større byggeprojekter i et komplekst miljø med mange interessenter? Og evner du at styre en byggesag samtidig med, at der skal holdes snor i både projektorganisationen og økonomi samt at sikre en god proces i hele organisationen? Så har vi jobbet til dig!

Organisationen
Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi har høje ambitioner med fokus på borgere, civilsamfund og erhvervsliv. Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger, og vi har en stærk og ambitiøs kommunalbestyrelse og borgmester, der sætter en klar retning for kommunen som et attraktivt fællesskab at bo, arbejde og drive virksomhed i.

Herlev gennemgår i disse år en markant forandring med bl.a. byudvikling omkring letbanen og udvikling af erhvervskvarteret, og der flytter mange nye borgere til byen. Vores skoler, daginstitutioner, ældreomsorg, kultur- og idrætsfaciliteter skal således rumme både nuværende og kommende borgere. Som led i byudviklingen fraflytter vi i 2023 det eksisterende rådhus til fordel for nye lokaliteter, herunder et lejemål i Herlev Bymidte og nye rådhusfaciliteter i Hjortespring, hvor kommunen er bygherre.

Stillingen
For at komme i mål søger vi en erfaren projektleder til en 3-årig projektansættelse.

Som vores nye projektleder får du ansvar for at styre processen fra de indledende faser og frem til ibrugtagningen af vores nye rådhusfaciliteter i Hjortespring, herunder varetage Herlev Kommunes interesser som bygherre.

Endvidere får du ansvaret for at drive processen med den samlede flytning fra det nuværende rådhus, da det er et vigtigt fokus, at vi fortsat er et samlet rådhus, også når vi bor på flere matrikler. Herunder at der skabes sammenhængskraft på tværs af matrikler.

Stillingen er forankret i Center for Teknik og Miljø, hvor du vil indgå i Projekt og Driftsteamet med i alt 11 ansatte og du får reference til souschefen i centret. I praksis bliver din rolle meget tværgående, og du skal facilitere processer og beslutninger i tæt samarbejde med bl.a. interessenter, samarbejdspartnere og rådgivere frem mod, at vi tager de nye rådhuse i brug i 2023.

Projekt og Driftsteamet er en blandet flok af bl.a. arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører, der i tæt tværfagligt samarbejde rådgiver, servicerer, vedligeholder og anlægger store og små opgaver i alle vores kommunale ejendomme.

Hvem er du?
Din vej til jobbet kan være mangeartet, og vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

Vi forventer, at du kan arbejde med såvel planlægning og eksekvering af projektet, som du med sikker hånd styrer gennem forventningsafstemning med brugere og andre interessenter, udbudsprocesser, politiske beslutninger, og at du samtidig er garant for solid økonomi- og tidsstyring.

Vi vægter dine proceserfaringer højt, og har du erfaring fra lignende stilling i det offentlige, vil det være en fordel, men du kan også have erfaring fra entreprenør- eller rådgiverbranchen.

Vi forestiller os at du har solid indsigt i og erfaring med:
  • Projektledelse af større projekter, herunder planlægning, organisering, styring og ledelsesrapportering.
  • Udbud af både rådgiver- og entrepriseopgaver.
  • Kontraktstyring af og samarbejde med rådgivere og entreprenører, herunder forhandlinger og opfølgning på kvalitet og funktionalitet i alle projektets faser.
  • Involverende brugerprocesser og et blik for at kommunikation er essentielt for projektets succes gennem hele værdikæden.

Du tænker strategisk og langsigtet, ser muligheder og potentialer og har hele tiden sigte på at skabe værdi for brugerne. Derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at skabe relationer og er samarbejds- og løsningsorienteret.

Med andre ord er vi på jagt efter en udadvendt, selvkørende og struktureret projektleder, der med overblik, teknisk kunnen og en ukompliceret tilgang til opgaveløsningen har lyst til at være vores næste gode kollega.

Vi tilbyder
  • Et projekt med stor politisk og organisatorisk bevågenhed og strategisk vigtighed for Herlev Kommune.
  • Indflydelse og faglige udfordringer.
  • Kompetente kolleger, som sætter videndeling, kvalitet og samarbejde højt.
  • Et godt socialt miljø med en uformel og konstruktiv omgangstone, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden.
  • Stor fleksibilitet i arbejdets tilrettelæggelse.


Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2020

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn. Stillingen er en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 37 timer, der udløber den 30. juni 2023.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 18. marts 2020.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 24. marts 2020 med 2. samtale den 26. marts 2020.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte souschef Helene Reese på tlf. 2423 1809.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3