Supervisor til Elevatorer & Rulletrapper på Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Herlev


Vil du arbejde i en international virksomhed, som er markedsleder indenfor sin branche? Drives du af at arbejde i et tekniktungt miljø, hvor medarbejdere og kunder er i fokus? KONE søger lige nu en Supervisor til Herlev.

Vi søger
Som Supervisor har du personaleansvar og arbejder dagligt med at lede service teknikere, der fokuserer på Service og mindre reparationer af elevatorer og rulletrapper.

Du brænder for at udvikle mennesker og at lede et team, og du motiveres af at have meget ansvar. Du forventes at overvåge og analysere finansielle og operationelle nøgletal som led i dette arbejde. I rollen som Supervisor kommer du til at planlægge, styre og lede arbejdet i felten og sikre, at KONE opfylder de service-, leverings- og kvalitetssikringsaftaler, vi har med kunden. Din opgave bliver at coache dine medarbejdere og at have ansvaret for deres kompetenceudvikling samt for bemanding i din gruppe.

Arbejdet omfatter også at udvikle og bibeholde områdets eksisterende kunder.

Færdigheder, uddannelse og erfaring
For at lykkes i rollen er det nødvendigt at du har:
  • Relevant videregående uddannelse – gerne økonomisk eller handelsorienteret.
  • Mindst tre års erfaring fra en supervisor- eller projektlederrolle.
  • God brugererfaring i MS Office pakken. Har du også erfaring med at arbejde i SAP eller Salesforce er det et ekstra plus.
  • Gode sproglige kundskaber i tale og skrift på både dansk og engelsk. Engelsk er nødvendigt, da det er vores koncernsprog.
  • Har du erfaring med Erfaring fra anden elevator / rulletrappe virksomhed / el er det en fordel, men ikke et krav.


Vi lægger stor vægt på dine personlige kompetencer. Som person er du struktureret, ansvarlig og målrettet, og du er ikke bange for at træffe beslutninger. Du er kommunikativ og i stand til at etablere tillid og gode relationer både internt og eksternt. Du arbejder selvstændigt, føler dig sikker i din professionelle rolle og står ved dine beslutninger.

Du giver dine medarbejdere en strategisk retning, som du bryder ned i mål og actions, og du skaber langsigtede forudsætninger for holdbarhed. Endelig søger vi dig, som arbejder godt både selvstændigt og i samarbejde med andre samt inspirerer og motiverer dine omgivelser.

Vi tilbyder
Du får muligheden for at blive en del af en markedsledende virksomhed på forkant. KONE leder udviklingen i branchen og er på Forbes liste over de mest innovative virksomheder i verden. KONE er en global virksomhed med en flad organisation præget af fleksibilitet og åbenhed. Der findes gode udviklingsmuligheder i virksomheden såvel i den danske organisation som internationalt.

Du tilbydes en spændende og udviklende rolle, som er præget af frihed under ansvar, og du får muligheden for selv at planlægge dine dage.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning i form af dit CV og en motiveret ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 2021-04-07

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Specialist [email protected]

Om os
KONEs mission er at gøre det enkelt at transportere sig i et urbant miljø. KONE er en af verdens ledende virksomheder indenfor elevator- og rulletrappebranchen. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre, såvel som løsninger for vedligeholdelse og modernisering, som tilføjer værdi over hele bygningens livscyklus. Vi hjælper mennesker med at transportere sig sikkert og komfortabelt i højere, smartere bygninger. Det kalder vi People Flow™. I 2019 omsatte KONE for 10 milliarder euro og havde lidt over 60.000 medarbejdere ved årets udgang. KONEs B-aktier er noterede på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.dk

#LI-SCA

Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Læs mere på www.kone.com/careers

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f639ef9f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Onsdag den 07. april 2021

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Investment Manager

    Do you want to work in a dynamic and international team with a cross-organizational and global outreach? Do you thrive on diverse challenges and excel at stakeholder management? If so, we have an..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • AART søger Projekteringsleder / projektleder

    Til vores tegnestue på Nørrebro søger vi en projekteringslederleder, da vi har brug for flere hænder til at løse vores spændende opgaver. Projekteringsleder / projektlederDu har arbejdet me..
    • Projektleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4