Affaldsplanlægger med erfaring i projektledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være en del af et engageret team, hvor vi lægger vægt på en god og fleksibel service, og hvor vi inddrager brugerne for at skabe gode lokale løsninger? Så skal du søge denne stilling.

Vi følger regeringens udrulningsplan for indsamling af de 10 fraktioner, og har lige nu en ambitiøs Affaldsplan i høring.

Herlev Kommune er en veldrevet kommune i vækst. Vi har høje ambitioner med fokus på borgere, civilsamfund og erhvervsliv. Vi udvikler den kommunale service med udgangspunkt i, at alle medarbejdere og ledere har et ansvar for helheden samt modet og kompetencerne til at træffe beslutninger. Vi har en stærk og ambitiøs kommunalbestyrelse og borgmester, der sætter en klar retning for kommunen som et attraktivt fællesskab at bo, arbejde og drive virksomhed i.

Om dig
Du er fagligt stærk på affaldsområdet, og trives godt med at indsamle og formidle ny viden indenfor bl.a. lovgivning. Du har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende og gerne erfaring fra et lignende job.

Som person er du ikke bange for at tage hænderne op af lommen. Du ser muligheder og potentialer og har hele tiden sigte på at skabe værdi for borgerne – derfor lægger vi også vægt på, at du er god til at skabe relationer og er samarbejds- og løsningsorienteret.

Du arbejder selvstændigt, systematisk og målrettet og kan strukturere komplekse sager. Du har erfaring med at styre projekter fra start til slut, og du bevarer overblikket uden at miste de væsentlige detaljer.

Vi har øget fokus på bygge- og anlægsaffald samt erhvervsaffaldsområdet og det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring indenfor dette.
Vi tilbyder
Afhængig af dine kvalifikationer og vores arbejdsopgaver vil opgaverne blandt andet omfatte:
  • Anvisning af bygge- og anlægsaffald
  • Kontraktstyring og samarbejde med kommunens renovatører
  • Planlægning og gennemførelse af projekter fra vores affaldsplan
  • Øget sortering i kommunens foreningsliv
  • Dialog med borgere og boligforeninger
  • Administration af kommunens affaldsordninger

Herlev Kommune er medejer af Vestforbrænding, hvor vi deltager i netværksmøder og bidrager aktivt til projekter på tværs af de 19 ejerkommuner.

Du vil have din daglige gang på Herlev Rådhus, hvor du vil være en del af Natur-, Miljø- og Affaldsteamet, med i alt 12 engagerede og dygtige kolleger. Vi arbejder med en bred vifte af spændende opgaver indenfor affald, miljø, skadedyr, natur og vand. Stærk faglighed og tværgående samarbejder vægtes højt, og vi lægger vægt på at hjælpe og styrke hinanden i en hverdag med stor variation i opgaveporteføljen.

I en dynamisk og ofte travl hverdag har vi en uhøjtidelig omgangstone. Vi er gode til at sparre og dele viden med hinanden – både i centeret og på tværs af organisationen.

Centeret har et stærkt socialt sammenhold, og vi planlægger forskellige sociale arrangementer hen over året.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med flekstidsordning. Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2021.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist er den 11. august 2021.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 19. august 2021 med en eventuelt 2. samtale den 24. august 2021.

Få mere at vide
Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk. Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte teamleder Cecilie Juhl Stentoft på telefon 4452 6442.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Måløv

    Do you want to play a key role in driving, facilitating, and executing activities in an agile organisation? Do you wish to contribute, improve, and modernise the platforms for the scientists in Res..
    • Projektleder
    • Måløv
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 5
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3