Projektchefer søges til nyopstartet afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du være en del af en spændende udvikling i en nyopstartet afdeling? Og er du klar til at gøre en forskel som projektchef og til at styrke vores allerede gode relationer til markedet? Så er du måske lige en af de nye projektchefer, som vi søger til vores afdeling for byggeri i København.

Om ÅF

ÅF Buildings Denmark er en del af ÅF Pöyry koncernen, en international ingeniør- og designvirksomhed med over 16.000 medarbejdere på tværs af mere end 50 lande. ÅF Buildings Denmark beskæftiger sig primært inden for bygge- og anlægsbranchen med lidt over 300 medarbejdere fordelt på vores kontorer i Herning, Aarhus og Herlev. Vi er tidligere kendt som Midtconsult og har de seneste år oplevet en stabil vækst i både omsætning og antallet af medarbejdere. Med en bred pallette af ydelser står vi stærkt på markedet og har sat et tydeligt spor på Danmarkskortet med spændende og prisvindende projekter. I ÅF Buildings Denmark har vi et højt fokus på udvikling af de digitale værktøjer ved at skabe nogle innovative automatiseringsprocesser, som kan bruges i forbindelse med projekteringen.

Om jobbet - Mange spændende muligheder og varierende arbejdsopgaver med placering i Københavnsområdet.

Vi har behov for at udvide organisationen og som projektchef, bliver du en del af vores nyopstartede afdeling for byggeri i København. Du får en central funktion i leveringen af målrettede ydelser til vores kunder samt i udviklingen af afdelingens faglige kompetencer i samarbejde med et hold af engagerede og fagligt stærke kolleger. Det skal derfor falde dig naturligt at dele ud af din viden og erfaring samt at inddrage andre i din løsning af såvel faglige som relationsmæssige problemstillinger.

Mere konkret vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

  • Ansvarlig for større byggeprojekter (økonomi, planlægning, kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø)
  • Bistå i forbindelse med tilbudsfasen, indhente tilbud, kontakt til samarbejdspartnere, kommune mm.
  • Projektering, projektledelse, byggestyring, planlægning, økonomi, kvalitetsstyring, sikkerhed, mer-salg og løbende kundepleje mens sagerne kører.
  • Være bindeled for samarbejde mellem afdelingerne i Herlev, Herning og Aarhus
  • Sikre effektiv styring af projekterne ved hjælp af ÅF’s projektstyring
  • Sikre vellykkede projektresultater
  • Have styr på processerne og sikre løbende optimering?
  • Deltage proaktivt i den videre udvikling og opbygning af ÅF Buildings Denmarks Københavns afdeling

Du vil få en meget afvekslende arbejdsdag med både dage på kontoret men også på byggepladsen, hvor du sørger for, at projektet kører planmæssigt.

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør og har en baggrund fra entreprenørbranchen eller lignende – og evt. håndværksmæssig baggrund. Du har minimum 10 års erfaring som projektleder med solid erfaring fra ny- og ombygnings-projekter i størrelsesorden af DKK +30 mio.

Projekternes størrelse og kompleksitet kræver ofte et stort omfang af mange stakeholders, mange bolde i luften og en tolerant tilgang til hverdagen, hvorfor du skal kunne kommunikere på mange niveauer. Du er derfor vant til direkte kundekontakt, er relationsskabende, god til at omsætte kundens ønsker til løsninger og trives i rollen som rådgiver og sparringspartner.

Personlige kvalifikationer

For at lykkedes i jobbet er det vigtigt at du som person er ansvarsfuld, løsningsorienteret, struktureret og god til at bevare overblikket. Du fungerer godt både selvstændigt og som en del af et team og formår at brænde igennem med en smittende og engagerende personlighed i dialog med både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Samtidig kan du motivere, engagere og begejstre gennem din positive tilgang til hverdagen, og du har en forståelse for vigtigheden af et godt teamarbejde, hvor du bidrager til den gode stemning uden at være konfliktsky. Frem for alt besidder du et personligt drive og vedholdenhed med henblik på at løse komplicerede projekter med mange involverede parter.

ÅF Buildings Denmark – MAKING FUTURE

ÅF Buildings Denmark er kendt for det gode solide, faglige niveau og vi har ambition om at forblive en af de bedste i vores felt – og med den uformelle kultur og en flad organisation er der ikke langt fra tanke til handling kombineret med masser af samarbejde på kryds og tværs mellem afdelingerne.

Vi kan dermed tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed i god vækst. Hverdagen er præget af professionalisme, højt tempo og godt humør- med højt til loftet. Vi har stort fokus på at sikre den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Samtidig er der mulighed for sparring med et bredt team af projektchefer og projektledere med fokus på vidensdeling og tværfagligt samarbejde. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer på konkurrencedygtigt niveau. Pensionsordning og sundhedsforsikring indgår i den samlede lønpakke.

Er du interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og cv via vores hjemmeside (link nederst i annoncen). Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cathrine Heiberg, tlf.: +45 23451369 eller mail: [email protected]

Læs mere om ÅF Buildings Denmark her: www.afbuildings.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herlev
  • Fredag den 19. juli 2019

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3