Rekrutteringsfirma

Cloud Transition Project Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Indeholder din rygsæk masser af praktisk erfaring med koordinering af IT-projekter? Og har du lyst til at udfolde dine tekniske evner i en global organisation, som netop nu er i gang med en spændende cloud-rejse? Så kan stillingen som Cloud Transition Project Manager hos BoConcept i Herning måske være noget for dig.

Moderne møbler funderet i godt håndværk


BoConcept er en dansk wholesale- og detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande på 6 kontinenter. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk. I Danmark er de 230 medarbejdere fordelt på to lokationer i hhv. Herning og Ølgod.

Møbelkæden søger nu en Cloud Transition Project Manager, som kommer til at spille en aktiv og deltagende rolle i virksomhedens transformationsrejse. Du bliver en del af PLAN-afdelingen i IT, hvor du sammen med dine kolleger arbejder på at finde og etablere de bedste forretningsunderstøttende IT-løsninger.

Du får blandt andet følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Overordnede projektledelse af cloud transition projekter
    • lede, planlægge og kommunikere omkring projektforhold
    • rapportering til og deltagelse i styregrupper
    • risikovurdering

  • Mødeafvikling, dokumentation og rapportering
  • Stakeholder management

Du får base på virksomhedens kontor i Herning, og reference til Head of IT Architecture, Birte Gammelmark.

Høj faglighed og DRIVE


For at lykkes i rollen som Cloud Transition Project Manager er det vigtigt, at du brænder for at arbejde med cloud og har god erfaring fra nuværende on-premise miljøer. Og har du allerede prøvet cloudtransitionen, vil dette være en fordel. Det er nødvendigt, at du trives med at arbejde struktureret og at du har flair for dokumentation i arbejdet med cloud-transition.

Som person udstråler du faglighed og passion for teknologi. Du forstår, hvorfor det er vigtigere at dele viden end at have den, som en ægte teamspiller. Du trives ved, at hver dag ikke ligner hinanden og ikke nødvendigvis følger planen. Du er vant til at have en stor kontaktflade og trives med at samarbejde. Ydermere er du empatisk og nysgerrig, ligesom du er proaktiv og serviceminded.

Din uddannelse har formentlig rødder i en relevant uddannelse inden for IT, netværk, cloud-sikkerhed og IT-infrastruktur. Sprogligt behersker du dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Fra møbelsnedkere til global detailkæde


I 1952 i Herning bliver BoConcept grundlagt af et par unge møbelsnedkere; Jens Ærthøj og Tage Mølholm. Det starter beskedent med en møbelforretning og fire medarbejdere, som siden hen har udviklet sig til en global detailkæde.

BoConcept bliver i 2016 en del af 3i Group plc, som siden da har hjulpet virksomheden med at sikre en solid position på internationale markeder verden over – og en loyal kundebase.

95 % af virksomhedens produkter sælges gennem franchisetagere, og den internationale medarbejderstab tæller 2.350 ansatte.

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, LinkedIn og Facebook.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Skive

    Hvad gør dig til en formidabel projektleder? Er du f.eks. meget struktureret og en mester i at jonglere med data i systemer?Vi søger en projektleder, som gerne styrer både store og små projekte..
    • Projektleder
    • Skive
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Du har passion for komplekse anlægsprojekter, du har en solid erfaring fra tidligere job og du befinder du dig sikkert og godt med en rolle, hvor du skal stå i spidsen for store projekter og levere..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Silkeborg

    Vi søger, til den markedsledende virksomhed DAV Nordic i Silkeborg, en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder – med praktisk erfaring og gerne kendskab til anlægs- og infrastrukturp..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. juli 2024 5
27. juli 2024 5
26. juli 2024 5
25. juli 2024 5
24. juli 2024 5
23. juli 2024 5
22. juli 2024 5
21. juli 2024 5
20. juli 2024 5
19. juli 2024 5
18. juli 2024 5
17. juli 2024 5
16. juli 2024 5
15. juli 2024 5
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 6
9. juli 2024 6
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 6