Projektleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at gøre en forskel for klimaet og for en bæredygtig fremtid? Vil du være med til at implementere klimahandlingsplanen DK2020? Så søg stillingen som projektleder i Herning Kommune.

Igennem mange år har Herning haft fokus på bæredygtig udvikling og klimaindsats. Vi var blandt de første kommuner, der udarbejdede en detaljeret klimaplan. Vi arbejder desuden målrettet med klimatilpasningsindsatsen gennem vores klimatilpasningsplan og flere større klimatilpasningsprojekter, og har en lang tradition for et godt samarbejde med borgere, virksomheder og uddannelsessteder om bæredygtig udvikling.

Byrådet har taget nogle ambitiøse skridt i forhold til den grønne omstilling. Vi har tilsluttet os DK2020 klimapartnerskabet og er i fuld gang med at færdiggøre en ambitiøs klimahandlingsplan for Herning Kommune. Vi har etableret et bæredygtighedscenter ”Bæredygtig Herning”, som platform for et intensiveret samarbejde med lokale aktører, erhverv, uddannelse og borgere, om en grøn omstilling og klimaindsats.

Om jobbet


Vi søger en projektleder, der i samspil med programleder, kan hjælpe os med at komme i mål med klimaplanens ambitiøse målsætninger og indsatser.
Udover klimaindsatsen vil du blive en central aktør i arbejdet med klimatilpasning i DK2020 regi.

Klimaindsatsen kræver tværfaglighed, koordinering og involvering på tværs af alle områder i kommunen. Du vil indgå i en tværgående gruppe, som arbejder med klimaindsatsen og får mulighed for selv at være projektleder på nogle af indsatserne.

Om dig


Vi forventer, at du som projektleder er god til at etablere professionelle relationer, udvikle samarbejder og danne netværk med og mellem forskellige interessenter, både i og udenfor kommunen, samt at du evner at arbejde struktureret, analytisk og skabe fremdrift og resultater.

Desuden lægger vi vægt på, at du
  • Har en relevant faglig baggrund og er fagligt velfunderet på klimaområdet
  • Har erfaring med projektledelse, facilitering og procesledelse
  • Har et stor drive, er udadvendt, god til at netværke og skabe samarbejdsrelationer
  • Er en god kommunikator der mestrer dialogen med mange forskellige målgrupper
  • Har god situationsfornemmelse og kan agere sikkert i de forskellige kontekster
  • Kan arbejde struktureret og bevare overblikket
  • Bidrager til et godt arbejdsmiljø med godt humør og engagement

Om os


Du får base i Administration og Udvikling i Teknik- og Miljøforvaltningen i Herning Kommune, men du vil få en meget tværgående funktion i organisationen og eksternt.

Administration og Udvikling er en af otte afdelinger i Teknik og Miljø. Afdelingen fungerer som bindeleddet mellem forvaltningens øvrige afdelinger og er dermed det administrative koordinerende led i Teknik og Miljø.

Afdelingen består af et administrativt team og et udviklingsteam. Du vil blive en del af udviklingsteamet, som arbejder med en bred portefølje af opgaver: klima, bæredygtighed, serviceforståelse, erhvervsanalyser, IT etc.

Tilsammen er afdelingen en blandet medarbejdergruppe, som har et godt tværfagligt samarbejde, hvor tonen er uformel og humoristisk. Du skal være indstillet på at bidrage positivt til udviklingen af dit eget team, såvel som til et stærkt samarbejde på tværs af de to teams.

Endelig skal du vide, at Teknik og Miljø har en grøn APV og bliver betragtet som en virkelig god arbejdsplads, hvor der også er et godt samarbejde mellem administration og politikere. Se mere om Teknik og Miljø på tm.herning.dk

Løn- og ansættelsesforhold


Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Samlet lønindplacering forhandles i henhold til bestemmelserne i lokal løndannelse
Stillingens søges via Herning Kommunes hjemmeside under ledige jobs.

Ansøgningsfrist


16. august 2022.

Ansættelsesudvalget træffer herefter beslutning om, hvem der skal indkaldes til samtale, og der udsendes herefter besked til kandidaterne.

Der afholdes samtaler i uge 34.

Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2022.

Vil du vide mere?


Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til Chef i Teknik og Miljø Lene Kimø på mail [email protected] eller telefon 24 43 31 95.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Projektleder i Silkeborg

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordic i Silkeborg, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektleder - gerne..
    • Projektleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Projektleder i Midtjylland

    Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Senior projektleder til udvikling af komplekse anlægsprojekter Drø..
    • Projektleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Herning

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Herning
    Få mere info
  • Projektleder i Viborg

    <p>Vi søger en ny kollega til vores byggeri-afdeling, som er klar til at gå foran i vores rejse mod at blive den foretrukne lokale samarbejdspartner hos byggeri- og industrikunder i Midt- og .
    • Projektleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Herning over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 6
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 7
18. juni 2024 8
17. juni 2024 9
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 9
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 11
8. juni 2024 10
7. juni 2024 11
6. juni 2024 10
5. juni 2024 10
4. juni 2024 10
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 10