Erfaren IT-projektleder med virkelyst til at skabe innovative digitale løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være en aktiv del af den digitale videreudvikling af en styrelse med mange, samfundsvigtige opgaver? Så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsens Team plandata og digitalisering.

Om opgaverne

Du vil blive en nøglemedarbejder i Team plandata og digitalisering, der håndterer den gren af vores digitale løsninger, der hører under Center for Plan.

Som IT-projektleder vil du have ansvar for professionelt at understøtter styrelsens forretnings- og fagområder ved at:

  • Strukturere, prioritere og planlægge vores IT-projekter, uanset der er tale om kanban-organisering eller agile udviklingsprojekter. Det omfatter også at forventningsafstemme tidsplaner, økonomi og løsning med ledelse og interessenter, samt udarbejde projektplaner mv.
  • Varetage samarbejdet med vores leverandører, herunder guide udviklerteams og skabe en fælles forståelse for projektet eller opgaven.
  • Have det tekniske overblik, herunder forstå systemernes indbyrdes afhængigheder og søge for at barriere ryddes af vejen inden de er årsag til leveranceforsinkelser.

Du kan endvidere forvente at skulle opbygge et fagligt kendskab til fysisk planlægning, forståelse for hvordan vores data skal understøtte vores sagsbehandling og samarbejdet mellem kommuner og stat.

Styrelsen driver en række IT-systemer der løbende videreudvikles og vedligeholdes. Det gør vi i samarbejde med leverandører, Statens IT og Erhvervsstyrelsen. Et centralt system er Plandata.dk, der foruden at være register for planer efter planloven, også leverer data om anvendelses- og omfangsmuligheder til brug for de nye ejendomsvurderinger. Systemet stod færdigt i 2019, og skal de kommende år videreudvikles både hvad angår omstillingen fra analoge til digitale planer og ift. at understøtte behov i relation til ejendomsvurderinger. Derudover har teamet ansvar for en række mindre, og ofte GIS- og geodatabaserede systemer.

Team plandata og digitalisering er funderet i viden og interesse om geodata, men som IT-løsningerne bliver endnu mere centrale, bliver vores behov for at styrke vores IT-faglige miljø også større. Digitaliseringsteamet er et relativt ungt team med stor nysgerrighed på bruge data til en smartere sagsbehandling, en bedre planlægning og til at dyrke synergier på tværs af styrelsens faglige områder og til fordel for kommunernes planlægning. Vi er et mindre team, og derfor løfter vi i flok. Teamet består af syv medarbejdere og tre studenter, og sammen skaber vi arbejdsdage præget af godt humør, virkelyst og stor faglighed.

Foruden at driver de IT-løsninger, der ligger i Center for Plan, har styrelsen væsentlige digitaliseringsopgaver i de øvrige, faglige centre for hhv. Organisation, Byggeri, Bolig og landdistriktsudviklinger. Fremadrettet vil der være flere digitale projekter på tværs af disse faglige områder.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse med fokus på digitalisering og data. Du har grundlæggende viden om softwareudvikling og indgående viden om tilrettelæggelse af IT-udviklingsprojekter. Vi lægger stor vægt på, at du konkret erfaring med drift og udvikling af IT-løsninger i staten, måske som PO’er (product owner) el. lign., eller naturligvis som IT-projektleder.

Vi lægger vægt på at du har erfaring med IT-udvikling i staten, herunder samarbejdet med Statens IT og eksempelvis Erhvervsstyrelsen.

Viden eller interesse i at arbejde med geodata og GIS samt IT-arkitektur er en fordel.

Om ansættelsen

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat hurtigst muligt. Du vil bliver ansat som specialkonsulent eller chefkonsulent, afhængig af dine erfaringer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst, med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Du kan få mere at vide om stillingerne hos kontorchef Christina Aagesen på tlf. 2053 1733 eller teamleder Christina Rolandsen på tlf. 2174 2544. Send evt. en sms, og vi vil ringe tilbage.

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen blev etableret i 2021 som del af Indenrigs- og boligministeriet. Styrelsen bidrager til at skabe et sammenhængende Danmark med balance mellem land og by. Fire overordnede indsatsområder udgør grundpillerne i styrelsens indsats for at gøre det attraktivt at leve og arbejde i hele Danmark: Planlægning samt udvikling af vores landdistrikter, boligmarked og byggeri.

Vi er en ambitiøs og moderne myndighed med fokus på at skabe resultater af høj faglig kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi lægger vægt på at investere i løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere og på et stærkt samarbejde på tværs af fagkontorerne i styrelsen.

Som vores nye kollega i Team plandata og digitalisering bliver du en del af et fagligt stærkt team i center for Landsplanlægning, hvor omgangstonen er uformel, og der er plads til at vende alt fra faglige udfordringer til den seneste koncertoplevelse og den næste fredagsbar.

Derudover har vi i styrelsen en personaleforening, der løbende organiserer forskellige arrangementer, senest vinsmagning, curling og fællesspisning i Absalon på Vesterbro.

Ansøgning

Lyder stillingerne som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 16. august 2022, kl. 9.

Samtaler forventes afholdt 18. eller 19. august 2022

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Tirsdag den 16. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1