Projektkoordinering med fokus på udstyr 24 mdr.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

  • Quality
  • Hillerød

Brænder du for at arbejde i et dynamisk miljø, hvor du hver dag er med til at gøre en forskel i et kvaliteteskontrollaboratorium - og vil du gerne arbejde hos verdens førende insulinproducent? Har du lyst til at have det tekniske ansvar og overblik over udstyr og forsyningsanlæg i vores afdeling, og koordinere forskellige optimerings- og innovationsprojekter?

Så er du måske vores nye projektkoordinater til vores færdigvare-laboratorie i Hillerød.

Afdelingen
I QC Chemistry udfører vi både kemiske analyser og kvalitetskontrol af færdige penne fra Novo Nordisks globale færdigvare- og montageproduktioner.

Vi analyserer prøver fra det meste af verden, og vi er med til at frigive de produkter, der hver dag hjælper mennesker i 180 lande med at leve et næsten almindeligt liv trods diabetes.

Afdelingens ca. 80 medarbejdere, der hovedsageligt består af akademikere, laboranter og operatører er fordelt på fire teams, der udfører en bred vifte af analyseopgaver og support.

Vi er en dynamisk afdeling, hvor det at levere resultater til kunden i rette kvalitet til rette tid altid står øverst på dagsordenen. Afdelingen fokuserer på at effektivisere og optimere arbejdsgange, og vi prioriterer altid dagens vigtigste udfordringer sammen og løser dem på tværs af afdelingen, hvad enten det handler om en analysemetode, et forsyningsanlæg eller et udstyr. Vi har en afdeling med stor faglig spændvidde, hvor du vil være en af de gennemgående personer, som hjælper med at sætte niveauet for håndtering og kvalificering af udstyr samt projektstyring mere bredt i afdelingen.

Jobbet
Som projektkoordinator i vores laboratorie skal du være med til at sikre, at vi opretholder det rette niveau for kvalificering og drift af vores udstyr i hele afdelingen.

Du vil få en rolle som projektkoordinator på udstyrs/ laboratorie/ facilitet-relaterede projekter, og du vil ligeledes forventes at deltage i andre opgaver, hvor f.eks. nyt udstyr/teknik skal implementeres, testes og evt. kvalificeres. Vi har stort fokus på at få sat innovationsprojekter på dagsordenen i form af robotteknologi og digitalisering, hvor dataanalyse indgår som en del af jobbet.

Du vil skulle være med til at sætte og håndhæve denne dagsorden via dagligt tæt samarbejde med afdelingens projektledere, udstyrsansvarlige samt øvrige teknikere, laboranter og kemikere. Du skal også være med til at stå for kontakten til vores lokale servicecenter og øvrige stakeholders samt eksterne leverandører. Det vil sige at du skal være fuldstændigt komfortabel med at tage fat i alle samarbejdspartnere på alle niveauer.

Vi skal hele tiden sørge for at vores facilitet er i valideret tilstand, og med til dette hører at være opdateret på de nyeste myndighedskrav, så vi sikrer at vi sætter barren mest hensigtsmæssigt hver gang vi laver nye kvalificeringer – eller rekvalificeringer.

Vi tilbyder dig et udfordrende og innovativt miljø med forskellige opgaver samt fokus på udvikling af dine faglige og personlige kompetencer.

Kvalifikationer

Du er uddannet fx maskine/produktionsingeniør, farmaceut eller anden relevant baggrund. Har du har erfaring fra en lignende stilling er det et plus. Du har GMP-kendskab og du har kendskab til at arbejde med projektstyring. Det falder dig naturligt at arbejde løsningsorienteret og have en bred berøringsflade samtidig med at du er nysgerrig og innovativ - ligesom du naturligt tænker LEAN ind i hverdagen. Det er et plus du har en god IT forståelse og evt. har arbejdet med fx UR robotter eller anden programmering at teknisk udstyr.

Du bliver motiveret af at arbejde i et team med mange fagligheder, der skal spille sammen, og du trives med en omskiftelig hverdag. Du er en stærk koordinator med et godt drive, der ikke er bange for at tage fat og tage ansvar og får fulgt tingene til dørs. Som person arbejder du selvstændigt, og du har et godt overblik.

Du går til opgaverne og dine kolleger med en positiv indstilling og godt humør via god kommunikation, og derudover har du lyst til at være en del af et team, hvor fokus er at vi når vores mål sammen.

Hos Novo Nordisk bruger vi vores kompetencer og dedikation til at hjælpe folk med diabetes og herved forbedre deres liv.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Iben Salinas på tlf. 3075 4380.

Ansøgningsfrist

31. maj 2020

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • AP Automation Engineering Lead

    Are you passionate about automation and ready to mentor a team of automation engineers? Do you thrive in a dynamic environment where you can make a significant impact? Do you want to open new horiz..
    • Projektleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Validation Specialist

    Are you experienced in validation of Finished Product processes within the pharmaceutical industry and ready to lean processes and set global strategic direction? Do you thrive on collaborating in .
    • Projektleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Koordinerende dataspecialist – Sæt dit præg på fre...

    Projektleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Projektleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Ramp-up Partner

    Would you like to become a part of a newly established unit in a fast-growing environment? Are you passionate about driving change, expanding your network, and shaping the future of manufacturing?.
    • Projektleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 4
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 5