Rekrutteringsfirma

Hands-on IT-projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Nordjysk Lift, der startede i 1998, er specialister i udlejning af alle former for materiel til byggeriet til såvel små som store kunder. Virksomheden er repræsenteret med 11 afdelinger og beskæftiger mere end 100 veluddannede medarbejdere, der alle besidder et stort branchekendskab, hvilket sikrer kunden en seriøs og professionel samarbejdspartner i hele Danmark. Med et landsdækkende bookingsystem og egen vognpark kan Nordjysk Lift allerede ved første kontakt fastsætte leveringstidspunktet af det bestilte materiel. Virksomheden har stort fokus på god kvalitet og god service, og der tilbydes derfor forskellige ydelser for at imødekomme kundens behov bedst muligt.

Nordjysk Lift er i gang med en omfattende digitaliseringsproces, hvor der er et stort fokus på at automatisere og effektivere arbejdsgangene samt skabe en endnu bedre digital brugeroplevelse for kunderne. Til at understøtte og udvikle denne proces søges nu en hands-on IT-projektleder

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Usability

Vil du gøre en forskel for digitaliseringsprocessen i en succesrig vækstvirksomhed? Som IT-projektleder hos Nordjysk Lift får du mulighed for at blive en bærende del af en række spændende digitaliseringsprojekter, som du selv har mulighed for at forme i fællesskab med virksomheden. Du får en varierende hverdag, som bl.a. kommer til at bestå af udvikling af digitaliseringsprocesser og drift i en virksomhed, som er præget af en hands-on approach og uformel omgangstone.

Du får en central rolle, hvor du bliver ansvarlig for at optimere kundernes digitale oplevelse af forretningen således usability og succesfulde kundeoplevelser er i centrum på alle Nordjysk Lifts platforme. Du får bl.a. til ansvar at sikre brugervenligheden i den kommende app til Nordjysk Lifts landsdækkende bookingsystem, optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden samt bliver du en del af den sidste implementeringsfase af Business Central. Du får ligeledes en nytænkende rolle, hvor du skal være med til at afgøre, hvilke nye digitale muligheder Nordjysk Lift skal overveje i fremtiden. Herudover varetager du også den tætte dialog med eksterne samarbejdspartnere og leverandører samt den daglige IT-drift såsom support af brugerne på tværs af afdelingerne samt hardware indkøb, forhandle aftaler m.v.

For at få succes i rollen har du en bred IT-forståelse, og forstår vigtigheden i at balancere den daglige drift med nye IT-projekter. Du har formentlig en uddannelse indenfor digital konceptudvikling, user experience, interaktionsdesign eller lignende relevant uddannelse. Du er i starten af din karriere, hvor du har en solid indsigt i usability og generel brugervenlighed af brugerflader. Det er ikke et krav, at du selv kan kode og udvikle, men det er en fordel, hvis du allerede har stiftet bekendtskab med usability-test og evaluering af apps. Det vigtigste er dog, at du har et digitalt mindset med en bred interesse for digitale løsninger og du formår at videreformidle din viden omkring brugervenlighed til udviklerne bag Nordjysk Lifts digitale platforme. Du er nysgerrig og udviklingsorienteret af natur, og det falder dig naturligt at holde dig opdateret på nye og eksisterende værktøjer og teknologier, som kan være med til at løfte virksomheden. Din logiske tankegang gør, at du uden besvær sætter dig ind i kundernes behov for at kunne analysere dig frem til nyskabende digitale løsninger. Det er derfor også vigtigt, at du er dygtig kommunikativ og behersker dansk i skrift og tale.

Er du den nye hands-on IT-projektleder hos Nordjysk Lift på hovedkontoret i Hjørring, så skynd dig at uploade din ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent Christina Højsholt-Nielsen på +45 61 80 90 91. For yderligere information om Nordjysk Lift se www.Nordjysklift.dk.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende, og vi opfordrer derfor til at søge snarest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1