Project Planner til Needle Manufacturing Development

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

  • Manufacturing
  • Hjørring

Får du energi ved at samarbejde med interessenter fra forskellige dele af organisationen? Har du lyst til at spille en central rolle i projektplanlægning og -udførelse? Så kan du blive vores nye Project Planner på Novo Nordisk A/S i Hjørring.

Jobbet

Projektplanlægning er et af vores kerneområder, og som Project Planner er ansvarlig for at etablere og vedligeholde en detaljeret projektplan i et varierende antal igangværende projekter. Vores planer bliver opdateret med en høj frekvens, da de er et af vores absolut vigtigste værktøjer til at sikre kontrollen over vores leverancer.

Dine primære opgaver bliver:

  • Opbygge og vedligeholde projektplaner i MS Project i et tæt samarbejde med projektlederen og projektteamet
  • Udvikle planlægningsprocesser og -politikker for det enkelte projekt, som sikrer en troværdig tidsplan med struktureret opfølgning og opdatering
  • Deltage i fremstillingen af Product & Work Breakdown Structure (PBS & WBS), og herunder definere aktiviteter, milepæle og estimere varigheder i tæt samarbejde med dine vigtigste interessenter
  • Deltage i projektrelaterede workshops, hvor du i nogle tilfælde vil være den primære driver og facilitator
  • Sikre at projektplaner konsolideres inden projektet går ind i en ny fase

Sammen med dine kolleger i Project Planner Teamet, vil du blive involveret i udviklingen af de processer, der omgiver vores projekter. Dine vigtigste interessenter vil variere fra produktionsteams, tekniske eksperter og projektledere til styregrupper og eksterne leverandører.

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, men du kan f.eks. være Produktionsteknolog eller certificeret Scheduling Professional. Erfaring fra et lignende job og viden om MS Project vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Som person arbejder du struktureret og har et skarpt øje for detaljer. Du nyder at være en del af projekter, som i sagens natur ofte skal ændres og opdateres. Dilemmaet i at følge en fastlagt proces i et skiftende miljø med mange interessenter er en udfordring du håndterer. Du føler dig tryg ved at arbejde som en del af et team, men i høj grad også på egen hånd.

Om afdelingen

Needle Manufacturing Development er en del af Needle Manufacturing and Sourcing, som er ansvarlig for den globale forsyning af nåle til insulinpenne i Novo Nordisk A/S. Vi er ca. 275 medarbejdere på Site Hjørring, og af dem udgør Needle Manufacturing Development 30 personer.

Afdelingens vigtigste ansvarsområder er:

  • Etablering af produktionsudstyr til nye produkter
  • Partner for R&D under produktionsudvikling til nye produkter
  • Planlægning og udførelse af projekter på Site NMS
  • Administration af produktdokumentation

Vi værdsætter professionalisme, en høj ansvarsfølelse og en åben og uformel dialog. Vi sikrer et miljø, hvor vi fokuserer på løbende at forbedre både individuelle og teamkompetencer og skabe en motiverende atmosfære.

Om Novo Nordisk

Hos Novo Nordisk stræber vi efter kvalitet. Som verdensførende inden for diabetesbehandling og en vigtig aktør inden for væksthormonbehandling og hormonbehandling tilbyder vi vores medarbejdere muligheder for kontinuerlig personlig udvikling.

Kontakt:
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Associate Manager Peter Knudsen; +45 3079 5887

Ansøgningsfrist

17. december 2020

Bemærk, at ansøgninger gennemgås løbende, og interviews planlægges, så snart en passende kandidat er identificeret.

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronic diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1