Projektleder til digital transformation i Politiets Administrative Center

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Midt- og Vesjyllands Politi, Holstebro

Vi er i gang med at skabe fremtidens administrative center, hvor hele Danmark skal opleve en kompetent og professionel sagsbehandling hos Politiet. Vi har et kæmpe drive, et højt ambitionsniveau og en god stemning.

Her skal du arbejde
Politiets Administrative Center (PAC) er et landsdækkende center, som løser administrative opgaver for hele politiet inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben. PAC består af fem faglige afdelinger og et sekretariat, der understøtter drift og udvikling i afdelingerne, sikrer kvalitet og legalitet i opgaveløsningen og bidrager til afdelingschefen for centerets opgaver.

PAC blev dannet i 2018-2019 ved sammenlægning af Administrativt Center Øst i Høje Tåstrup og Administrativt Center Vest i Holstebro. PAC tæller en afdelingschef, en sekretariatschef, fem afdelingsledere, 12 sektionsleder og 340 medarbejdere. Vi har i etableringen af PAC skabt en organisation, der er gearet til at tage et spring ud i fremtiden med borgeren i centrum, og vi ser frem mod en stor og spændende opgave, som vi har brug for dit bidrag til at løse.

Det skal du lave
De kommende år skal PAC arbejde med talrige udviklingsprojekter, som både skal give borgerne en bedre service og effektivisere vores egne arbejdsgange. Digitalisering er en hovedingrediens i mange af disse projekter. Vi har derfor brug for at mande op på to områder, der hænger uløseligt sammen. Dels vil vi gerne blive endnu klogere på de borgere, vi er her for, så vi kan skabe de rigtige løsninger til dem. Dels kræver udviklingen af vores IT-løsninger, at vi med teknisk og organisatorisk forståelse tager styring på projekterne, skaber fremdrift og arbejder med en stærk forankring, der bringer de rette fagligheder i spil på en god måde.

Vores virksomhedsstrategi sætter borgerne i centrum, og vi vil i fremtiden gerne arbejde mere ud fra, hvad vi ved om borgerne - og ikke, hvad vi tror. IT-projekter afhænger mindst af teknologi og mest af kultur, og derfor er det vigtigt, at du også har et øje for organisationsforståelse og samspil mellem mennesker.

Din rolle bliver bred – vi er en kompleks organisation med et tæt og vigtigt samspil med Rigspolitiet. Du skal være god til at navigere i det komplekse og have blik for at bringe projektet videre, selvom der opstår udfordringer undervejs.

Dine opgaver bliver bl.a. at
• Opstarte, lede, drive og bidrage til projekter og processer på tværs af organisationen
i tæt samarbejde med Rigspolitiet. Særligt i forbindelse med implementering af nye
it-systemer og robot-teknologi
• Holde overblik over den samlede projektportefølje og sammenhænge på tværs
• Udarbejde præcis de analyser af borgernes adfærd og behov, som vi har brug for
• Gå på opdagelse i data og indsigter, der kan give endnu bedre borgeroplevelser
• Arbejde nysgerrigt og analytisk med vores interne kultur, så medarbejderne bliver
medspillere i forandringerne
• Opbygge en metode til struktureret at kunne håndtere feed back fra borgerne, så det
kan omsættes til læring, og dermed endnu bedre borgeroplevelser
• Finde både langsigtede og pragmatiske løsninger på IT-tekniske udfordringer, som
står i vejen for vores udviklingsprojekter.

Det skal du kunne
Jobprofilen giver plads til det, du har at byde ind med, og ved det rette match er vi indstillet på at tilpasse stillingen efter det. Din faglige baggrund er derfor ikke afgørende, men projektledelse, digitalisering og brugerinddragelse er nøgleord.
Vi har rigtig mange bolde i luften, og lige nu lidt for få hænder til at drible alle de gode potentialer i mål. Vi ved, at ingen kan alt, men vi leder efter følgende kvalifikationer:

• Relevant akademisk baggrund
• Gerne erfaring fra en offentlig, politisk ledet organisation
• Dokumenterede projektlederkompetencer
• Erfaring med at udarbejde sagsfremstillinger eller businesscases
• Erfaring med at drive processer i retning af digital tranformation – med
kerneopgaven i centrum
• Erfaring med antropologiske undersøgelser og kulturarbejde
• Erfaring med evaluering

Vi vægter, at du har et højt drive og en stor gennemslagskraft. Du skal blive ved med at lede efter løsninger, selv om du støder på forhindringer. Du skal kunne hjælpe vores ledere med at skabe fælles forståelse for forandringerne og skabe rammerne for det gode samarbejde. Med et smittende og inspirerende engagement skal du være god til at skabe relationer og bidrage til, at alle interessenter kommer med ombord. Gennem en løsningsorienteret og diplomatisk tilgang skal du evne at balancere forskellige – og nogle gange modsatrettede – hensyn og interesser. Du skal kunne udfordre, uden at støde folk fra dig, og du skal kunne skabe fremdrift i projekter.

Dem skal du arbejde sammen med
Dine nærmeste kolleger bliver resten af holdet i sekretariatet, der lige nu består af:

• En knivskrap udviklingskonsulent med IT baggrund, der fungerer som bindeled,
oversætter og forretningsanalytiker mellem afdelingerne og Koncern IT i Rigspolitiet
• Syv dygtige jurister, der løbende sikrer kvaliteten og legaliteten i PAC, og i
samarbejde med afdelingerne finder de rigtige veje til god borgerbetjening.
• To driftsanalytikere, der kan læse og forstå data fra de 1,5 mio. sager, der årligt
bliver behandlet i centeret og sørge for, at beslutningsoplæg bliver underbygget af
valide data, så vi ved, hvad vi taler om
• To dygtige sekretærer, der sørger for alt det, som ingen tænker på– og arbejder på
at skabe struktur i det nye center.
• En kontorelev, som vi glæder os til at sende godt videre ud i verden.
• En tilknyttet kommunikationskonsulent, der hjælper os alle med at kommunikere
direkte med borgerne, så vi forhåbentlig bliver opfattet som både myndige og
menneskelige.
• En chef, der ser det som sin fornemste opgave at placere udfordringer der, hvor de
bliver håndteret, og skabe en platform for muligheder.

I sekretariatet arbejder vi målrettet og aktivt med at dyrke synergierne mellem vores forskellige fagområder. Dette arbejde skal du have lyst til at gå ind i – og mærke, hvor meget mening det giver, når det lykkes.

Vi tilbyder ansættelse i en særdeles spændende organisation, der arbejder målrettet for at skabe sikkerhed og tryghed i Danmark. En organisation med stor offentlig og politisk opmærksomhed. En organisation præget af et højt niveau af engagement, gåpåmod og sammenhold. Vi har høje forventninger, og glæder os til at byde dig velkommen på holdet i en tid, hvor mulighederne ligger helt åbne for at skabe fremtidens administrative center.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 30. marts og eventuelt d. 3. april.

Ansættelsesforhold

Ansættelse vil ske i henhold til relevant overenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Politiets Administrative Center i Holstebro.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Mette Veng, 20495541 eller udviklingskonsulent Sandra Holdsbjerg-Larsen, 30570471.

Stillingen søges elektronisk på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Holstebro
  • Fredag den 20. marts 2020

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    For Eurocon Industriservice står [xxxxx] klar til at ansætte en engageret projektleder, der brænder for at lede vigtige projekter med op til 20 medarbejdere inden for energi og sværindustri. Du .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Hos Kallesoe søger vi en engageret teknisk projektleder til vores team, hvor vi leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standar..
    • Projektleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Projektleder til IT & Digitalisering

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknisk baggrund til at drive vigtige IT- og digitaliseringsprojekter.Hvis du får en gnist i øjnene, når du hører, at du har mulighed for at arbejd..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2