Rekrutteringsfirma

Teknisk velfunderet projektleder/el-installatør til Dansk Miljø- & Energistyring A/S, H...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Teknisk velfunderet projektleder/el-installatør til Dansk Miljø- & Energistyring A/S, Holstebro


Ønsker du at blive en vigtig del af en danskejet virksomhed med en spændende kundeportefølje, interessante projekter og en uformel kultur? Motiveres du af at være med igennem alle faser af projekterne fra projektering til aflevering? Trives du med at samarbejde med kunder, hovedentreprenører, underentreprenører samt på tværs af faggrupper? Så er det dig, vi søger til en spændende nyoprettet stilling som projektleder, hvor du kommer til at indgå i et fagligt meget kompetent team.


Om jobbet
Du vil stå for detailprojektering og el-dimensionering på egne projekter, herunder kabeldimensionering, udarbejdelse af el-diagrammer samt konstruktion af tavler på anlæg til fjernvarme, vandrensning og vandværker primært i Danmark. Foruden projektering og konstruktion vil du få ansvar for indkøb af komponenter og dele til egne projekter samt koordinering med forskellige faggrupper bl.a. omkring test og indkøring.

Mere specifikt kan du se frem til at arbejde med:

  • Projektstyring - du får en central rolle og er med i alle projektfaser lige fra det første kundemøde til design og konstruktion af tavler til test og opfølgning under idriftsætning
  • Detailprojektering, beregning og kalkulation af egne projekter
  • Dokumentation i forhold til maskindirektivet og kvalitetssikring
  • Mødedeltagelse og koordinering mellem kunde, entreprenører og forskellige faggrupper
  • Indkøring og servicering af anlæg

Faglige kvalifikationer
Du har en relevant el-teknisk uddannelsesbaggrund som fx el-installatør, elektriker eller maskinmester med en god el-teknisk indsigt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektering og konstruktion, alternativt at du har engagement og lyst til at lære. Du er en ”hands on” type, der trives med også at være ude, ”hvor det sker”. Du er rutineret IT-bruger.

Personlige kompetencer
Du er engageret, du trives med at tage ejerskab, og du har en positiv, serviceminded og fleksibel indstilling. Du er kvalitetsbevidst, struktureret, og du har et godt overblik og kan dermed håndtere flere igangværende sager samtidigt. Du er god til at koordinere og kommunikere med kunder, entreprenører og kollegaer.

Vi tilbyder
En alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder i en uformel organisation med et højt IT-mæssigt modenhedsniveau. DME har fokus på trivsel og arbejdsglæde, som er kendetegnet ved en humoristisk omgangstone og et engageret og fagligt kompetent arbejdsmiljø. Du får en lønpakke efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt del i en attraktiv overskudsdeling.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anika Gormsen på tlf. +45 3085 1295.

Om Dansk Miljø- & Energistyring A/S
DME blev grundlagt i 1988 og er med sine ca. 45 medarbejdere leveringsdygtige i komplette styrings- og overvågningsanlæg til fjernvarme, kraftvarme, vandværker, renseanlæg og industri. DME arbejder med udgangspunkt i kundens behov og tilfredshed og har stort fokus på kvalitet, kundeoplevelse og langtidsholdbare tekniske løsninger.

I projekteringsafdelingen er der 11 kompetente og engagerede kollegager, som sammen med din leder vil give dig en god sparring og sikre faglige udfordringer. Under introduktionsforløbet vil du være tilknyttet en mentor, der sikrer, at du får en god oplæring, altid med øje for kunden og DMEs værdikoncept.

Læs mere på www.dme.as



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Holstebro
  • Fredag den 20. december 2019

Lignende jobs

  • Projektleder i Skjern

    Drømmer du om at blive en del af et fantastisk stærkt team af engagerede projektledere, hvor faglig udvikling vægtes højt? Så er det måske dig, vi søger, som projektleder til afløbs-, rentvands- og..
    • Projektleder
    • Skjern
    Få mere info
  • Projektleder i Holstebro

    For Eurocon Industriservice står [xxxxx] klar til at ansætte en engageret projektleder, der brænder for at lede vigtige projekter med op til 20 medarbejdere inden for energi og sværindustri. Du .
    • Projektleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Teknisk Projektleder

    Hos Kallesoe søger vi en engageret teknisk projektleder til vores team, hvor vi leverer specialdesignede produktionslinjer til træindustrien globalt. Med over 50 års erfaring sætter vi standar..
    • Projektleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Projektleder til IT & Digitalisering

    IT & Digitalisering søger en projektleder med teknisk baggrund til at drive vigtige IT- og digitaliseringsprojekter.Hvis du får en gnist i øjnene, når du hører, at du har mulighed for at arbejd..
    • Projektleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2