Projektchef til infrastrukturprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du have en nøglerolle som projektleder i Colas, hvor du bruger din erfaring med projektledelse og teknisk rådgivning til projektstyring af store og mellemstore infrastrukturprojekter? Og brænder du efter et job, hvor du i høj grad definerer din egen rolle? Så har du nu mulighed for at blive en del af en international organisation, hvis ambition er at være ledende inden for innovative og stadigt mere bæredygtige infrastrukturløsninger.

Planlægge, udføre og vedligeholde transportinfrastruktur



I rollen som Projektchef står du i spidsen for at optimere vores projekter i forhold til vores kunders forventninger, anvendelse af ressourcer og den samlede økonomi. Planlægning og projektgranskning, budget-, kvalitets-, tids- og økonomistyring er en væsentlig del af jobbet.

Colas Danmark A/S udfører opgaver indenfor infrastruktur med fokus på bæredygtighed, sikkerhed og miljø. Vi har egne asfaltfabrikker og grusgrave og fremstiller selv bitumen-emulsion og specialbitumen.

Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder i stillingen:



  • Projektledelse og teknisk rådgivning
  • Ansvar for store og mellemstore projekter i hele Jylland
  • Samarbejde med offentlige og private kunder, blandt andet kommuner, entreprenører og virksomheder
  • Bindeled mellem projektets parter, lige fra din daglige ledelse af salgs- og entrepriseledere, formænd og timelønnede medarbejdere, til kunder, underentreprenører og leverandører
  • Strategisk udvikling indenfor infrastrukturprojekter
  • Gennemskue og udfordre innovative muligheder i organisationen.

Du vil primært dække hele Jylland, hvor de fleste af dine møder afholdes, og du skal forvente kørsel i forbindelse med jobbet.
Du kan få base i Viborg, Nørresundby eller Horsens, afhængigt af din bopæl.
Du får reference til regionsdirektøren for området og indgår i et lederteam med 6 kollegaer i Jylland.

Projektstyringskompetencer og strategiske evner



Du har projektstyringskompetencer på højt niveau og bruger dine færdigheder, erfaringer og strategiske evner til at skabe resultater.
Det er ikke en nødvendighed, at du har asfalterfaring. Det er vigtigere, at du har bred projektstyringserfaring, fx fra en entreprenørvirksomhed, rådgivningsvirksomhed eller lignende. Og at du synes, det er interessant at supplere din viden og deltage i den undervisning vi tilbyder i asfaltteknik.

Du har en naturlig autoritet og er en god forhandler. Og du kan kommunikere effektivt med vores entrepriseafdelinger, fabrikker, kunder og eksterne leverandører og underentreprenører. Det er dig, der bevarer overblikket og træffer beslutninger, når det kræves. Men det falder dig også naturligt at samarbejde, og du påtager dig gerne rådgiver- og coachingrollen som en naturlig del af din lederrolle, hvor du sikrer god trivsel og medarbejderudvikling. Du er derfor ofte på farten – både for at tilse projekter og for at tale med kolleger, medarbejdere og kunder.

Det forventes at du er uddannet indenfor byggeriet som civilingeniør, diplomingeniør, bygningskonstruktør eller lignende og at du har god erfaring med håndtering af kontraktuelle forhold og kan identificere risici og se muligheder.
Det er vigtigt, at du taler, læser og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

Medarbejderudvikling og ansættelsesforhold vægtes højt i Colas, og vi tilbyder



  • Et godt job i en virksomhed med ”højt til loftet”, hvor vi siger vores mening på den gode måde. Vi lægger vægt på et uformelt samarbejdsklima og har respekt for hinanden og virksomhedens værdier
    Læs mere om Colas Danmark på www.colas.dk
  • Gode ansættelsesforhold med pensionsordning, helbredssikring, kørselsordning m.m.
  • Efteruddannelse og personlig udvikling.


Er du vores nye kollega?



Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør Thomas Jørgensen på tlf. 23 73 43 11.

Vi afholder løbende samtaler og lukker jobopslaget, når den rigtige kandidat er fundet.

Colas Danmark A/S ser en mangfoldig medarbejdersammensætning som et aktiv for vores virksomhed og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om Colas



Colas Danmark A/S har aktiviteter fordelt over hele Danmark og beskæftiger ca. 500 medarbejdere. Vi producerer og udlægger asfalt og udvinder råstoffer i egne grusgrave. Vores løsninger bygger på knowhow og ny teknologi, og vi introducerer stadigt mere bæredygtige og effektive produkter og løsninger til infrastruktur. Selskabet har en flad organisationsstruktur og et uformelt samarbejdsklima.

Colas Danmark A/S er et datterselskab i Colas Gruppen, som er franskejet med hovedsæde i Paris. Colas Gruppens mission er at udvikle, bygge og vedligeholde bæredygtig transportinfrastruktur. Med et netværk af 800 entreprenørvirksomheder i mere end 50 lande på fem kontinenter arbejder gruppens 57.000 medarbejdere lokalt for at binde samfundet sammen og muliggøre transport og samhandel i dag og i morgen. Colas’ ambition er at være verdensleder inden for innovative og bæredygtige infrastrukturløsninger. I 2021 var Colas Gruppens omsætning 13,2 mia. euro (54% udenfor Frankrig).


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som projektledere
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 7