Officer til udbud og kontraktstyring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Har du mod på en usædvanlig it-organisation med både almindelige og særlige opgaver og behov? Med på at kortlægge behov og gennemføre udbud, og kan du se dig selv arbejde i Forsvaret, så skal du læse videre og søge denne stilling i Forsvarsministeriets Koncern IT (KAKI).

Om os

Forsvarsministeriets Koncern IT under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) søger en konsulent, som kan forberede og gennemføre it-anskaffelser og varetage kontrakt- og økonomistyring. Vi søger en kollega, der har interesse for og gerne erfaring med anskaf-felsesprojekter, gennemførelse af udbudsforretninger og udarbejdelse af kravspecifikationer i lyset af sikkerheds- og forretningsmæssige aspekter.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og en sund balance mellem familieliv og arbejdsliv. Vi praktiserer tillidsbaseret ledelse og prioriterer løbende individuel kompetenceud-vikling højt.

Du får en spændende stilling med faglige udfordringer og gode muligheder for indflydelse. Stillingen er samtidig et springbræt ind i en organisation med mange spændende karrieremu-ligheder.

Du får en unik chance for at afprøve og udvikle dine kompetencer inden for strategisk opga-veledelse og projektstyring. Din arbejdsplads er p.t. i Hvidovre.

Om stillingen

Stillingen er placeret i Forretningsområde Digitalisering i ledelsessektionen, DTL. Sektionen har ansvaret for konkurrenceudsættelser af diverse it-aftaler, forvaltning af et antal it-serviceudvalg, kontrakt- og økonomistyring og ledelsesrapportering. Sektionens konsulenter indgår i et nyetableret tværgående anskaffelsesteam som foruden udbud- og kontaktstyring varetager opgaver inden for ledelsesbetjening, styring og rapportering, aftaleindgåelser og koordination primært med FMI’s juridiske afdelinger.

I anskaffelsesteamet kommer du til at samarbejde tæt med et antal IT-ansvarlige, som har forvaltningsansvaret for den enkle it-løsning. Anskaffelsesprojekter sker i tæt samarbejde mellem Kunden, KAKI og/eller eksterne it-leverandører og afvikles i høj grad ad digitale kana-ler.

Du bliver en del af en kompleks organisation i løbende udvikling, hvor du skal sikre samar-bejde og fremdrift i opgaveløsningen mellem Forsvarets styrelser og myndigheder, FMI’s indkøbs- og udbudsafdelinger i Ballerup og afdelinger i KAKI, så vi får øget effektiviseringen af it-anskaffelser og kontaktstyring. Tyngden af opgaver er typisk i analyse- og gennemfø-relsesfaserne, hvor it-anskaffelser konkurrenceudsættes som enten SKI- eller EU-udbud.

Du får et selvstændigt ansvar for:

• Styring og planlægning af anskaffelsessager med udbud og/eller aftaleindgåelse i samar-bejde mellem FMI, KAKI og Forsvarsministeriets styrelser og myndigheder
• Facilitering af identificering og beskrivelse af kundens forretningsbehov
• Gennemføre markedsundersøgelser
• Gennemføre udbudsforretninger og bidrage til udarbejdelse af udbudsmateriale
• Leverandørstyring, herunder forvaltning af kontrakter og tilhørende økonomi
• Diverse ledelsesrapportering ifm. fremdrift på kommende anskaffelser og projekter
• Ad hoc understøttelse af sektionens arbejde med styring af it-løsninger i regi af et antal IT-serviceudvalg

Om dig

Du har kendskab til it, kontrakter og interesserer dig for offentlige indkøb. Du trives med, at interagere med kollegaer og chefer på alle niveauer i en – om end i sidste led politisk styret – organisation, der er stor, kompleks, i udvikling, med lang historie og tydelig samfundsrele-vans.

Vi ser gerne, at du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau, f.eks. inden for offentlig forvaltning, IT-universitetet eller lign., eller er officer og har gennemført Videreuddannelses-trin I eller tilsvarende med relevant supplerende IT erfaring, f.eks. fra operative stabe og/eller projektarbejde. Alternativt kan du have lignende erfaring fra andre statslige myndig-heder og/eller civil koncern.

Hvis du er en erfaren konsulent, forstår du betydning af at kende kontakterne, og du me-strer udbudsdisciplinen og forstår at styre forløbet i mål med høj kvalitet og kundetilfredshed. Hvis du er nyuddannet (eller forholdsvis nyuddannet), vil du kunne se denne stilling til en in-troduktion til it-verdenen, til indkøbsjuraen, til forretningsanalytiske discipliner eller mere ge-nerel forvaltning og ledelse. Over tid vil du i takt med erhvervede erfaringer kunne flytte dig til stadigt mere betydningsfulde opgaver.

Kort sagt: Vi søger en medarbejder med følgende profil:

• Du har et godt overblik og holder hovedet koldt, også når der er travlt.
• Du er god til at planlægge, eksekvere og følge op på, at leverancer leveres som aftalt.
• Du er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt og skabe gode relationer mellem For-svarets forskellige interessenter inden for myndighedernes forretningsområde, it og jura.
• Du samarbejder og inddrager relevante interessenter i opgaveløsningen.
• Du er en helhedsorienteret holdspiller, forandringsparat og kan lide at skabe resultater.

Ansættelsesvilkår

Stillingen kan besættes af en egnet militær eller civil kandidat.

Som militært ansat:
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i sta-ten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som om-fatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personale-styrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om Løn og ansættelsesvilkår for tje-nestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som civilt ansat:
Du er uddannet akademiker og vil blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende
akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten. Derudover vil der afhængigt af kvalifikationer være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelses-forløbet.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Der vil afhængig af dine kvalifikationer være mulighed for at forhandle tillæg.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enhe-der i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbeva-rende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit daglige tjenestested er i Hvidovre.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Peter Jyn-berg Haas på telefon 30 63 35 32.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsmini-steriets Personalestyrelse, major Nicolas Salbroe tlf. 32 66 54 00.

Ansøgningsfristen er mandag 25. september 2022. Vi holder samtaler løbende og ser gerne din ansøgning hurtigst muligt.

For at komme i betragtning til stillingen, skal vi bede dig fremsende din ansøgning med tilhø-rende bilag elektronisk via linket ”søg den ledige stilling”. Vedhæft din ansøgning, CV, uddan-nelsesbeviser mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gen-nem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund og alder til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områ-der, som fx infrastruktur, it-arkitektur, netværk og it-systemer. Det kræver alt fra it-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi under-støtter alt det it, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel, hvad enten det er netværk, telefoner eller it i kampvogne eller i kampfly, på skibe eller på land.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en it-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjene-ster baseret på efterprøvede teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem it ved at arbejde hurtigt, forbinden-de, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hvidovre
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1