Entrepriseleder til betonarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Trives du med projekter, hvor din rolle er alsidig i en travl hverdag? Har du sans for de administrative processer, og kan du i et godt og tæt samarbejde understøtte projektchefen, hvor I sammen skaber de endelige resultater?

Hos Zacho-Lind A/S har vi nu så mange spændende opgaver, at vi gerne vil dele dem med dig. Vi håber, at du er bygningsingeniør eller byggetekniker, og at du er på udkig efter en karriere i en virksomhed præget af både historie og fornyelse. Vi forventer desuden, at du kan lide at lære nyt, og at du har mod på et forløb, hvor der både er plads til sparring med erfarne kollegaer og udfordringer på egen hånd.

Jobbeskrivelse

Hos os vil du få mulighed for at være med i projekter helt fra tilbudsfasen til afleveringen. Du vil blandt andet have medansvar for planlægning, koordinering, styring, tilsyn og kvalitetssikring. Det er opgaver, der kræver, at du er struktureret, systematisk og kan følge dem til dørs, ligesom du skal være ansvarsbevidst og trives med perioder, hvor der er fart på.

Der er også en del kontakt til underentreprenører, leverandører og andre samarbejdspartnere, og vi forventer derfor, at du ligesom os har en positiv omgangsform, er løsningsorienteret og kan lide at skabe resultater i fællesskab med andre dygtige fagfolk. Da det også er dig, der har ansvaret for den løbende økonomi på et projekt, skal du have både overblik og forretningssans.

Om afdelingen

Vi oplever i øjeblikket stor vækst inden for vores betonafdeling og har mange interessante opgaver. Vi udfører alt fra betonrenovering med spulerobotter til større betonkonstruktioner. Vi gør os umage for at være teknisk dygtige og for at bidrage med vores faglige viden hver dag.

Vi tilbyder

Et selvstændigt job med faste rammer og deadlines, hvor du er med til at sikre virksomhedens nye opgaver. Du vil træde ind i en dynamisk og travl organisation, hvor du bliver mødt af høje forventninger i kombination med stort engagement og arbejdsglæde. Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt, men godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og kvalitet.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Partner Mirka Lauridsen på telefon 2168 2882.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat og indkalder løbende til samtaler. Motiveret ansøgning, CV og eksamensbevis sendes til [email protected]. Af hensyn til ferie kan der gå op til fire uger, før vi vender tilbage på din henvendelse.

Zacho-Lind A/S er et 100 % danskejet entreprenørfirma med ca. 200 ansatte. Vi udfører en bred vifte af anlægsopgaver på Sjælland og øerne. Opgaverne omfatter bl.a. skybrudssikring, broer, belægning, vejarbejder, byrum, renseanlæg, betonbygværker, større kloakopgaver, styrbar underboring samt ledningsarbejder inden for vand, fjernvarme, gas, fiberkabler mv.

www.zacho-lind.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ishøj
  • Fredag den 30. august 2019

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1