Projektleder til agilt projekt i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte (SIU)...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at skabe værdi for de videregående uddannelsesinstitutioner? Brænder du for samarbejdet mellem forretning og it-udvikling i agile udviklingsprojekter? Så har vi en ledig stilling som projektleder til et stort projekt inden for studieadministrative systemer.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt
gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Uddannelses- og Forskningsministeriet er i gang med at udvikle et nyt system - esas - til erstatning for det nuværende system SIS, som anvendes på professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Arbejdet foregår efter den agile udviklingsmetode i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og leverandøren.

Projektet forventer pilotudrulning på tre uddannelsesinstitutioner i efteråret 2020 med efterfølgende udrulning til yderligere 18 institutioner i løbet af 2021. Som projektleder vil du have ansvaret både for færdiggørelse af det samlede projekt og for den efterfølgende styring af den løbende videreudviklingsopgave efter overgang til driftsfasen.

Du vil komme til at arbejde i et meget bredt og variereret interessentlandskab, og du får tæt samarbejde både med dygtige kolleger i styrelsen og med nøglepersoner fra institutionerne.

Væsentlige opgaver vil være

  • planlægning og kvalitetsikring af leverancer samt løbende og tæt koordinering med øvrige projektdeltagere
  • kontrakt- og leverandørkontraktstyring
  • facilitering af styre- og følgegrupper, herunder interessenthåndtering og oplæg til beslutningsprocesser

Du skal kunne prioritere og formulere dig præcist både mundtligt og skriftligt samt trives med at have travlt.

Er du vores nye kollega?
Du bliver en del af et setup med mange interessenter, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du har solid erfaring fra tilsvarende opgaver og dybe kompetencer indenfor bl.a.:

  • Projektledelses-håndværket, herunder evne til at motivere og inspirere projektdeltagerne
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af planer, rapportering af fremdrift, kvalitetssikring af de samlede leverancer samt budgetopfølgning
  • Erfaring med kompleks interessenthåndtering, gerne fra den offentlige sektor.
  • Teknisk indsigt og indsigt i tilrettelæggelse af driftsprocesser.
  • Kontrakt- og leverandørstyring.
  • Udarbejdelse og kvalitetssikring af skriftlige beslutningsoplæg til styregrupper, herunder erfaring med offentlig forvaltning.

Vi har høje forventninger til dine samarbejdsevner og arbejdsform. Vi forestiller os, at du:

  • er proaktiv, strategisk tænkende og ansvarsfuld
  • arbejder selvstændigt og har blik for at involvere andre
  • er pragmatisk og resultatorienteret
  • på samme tid er både tydelig og tillidsvækkende, robust og fleksibel
  • har høj arbejdsmæssig kapacitet.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes specialkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

I løbet af maj 2020 vil arbejds- og tjenestested blive ændret til Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdeleder Ebba Ehlers på telefonnummer 72 31 95 40 eller på e‐mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest fredag den 29. maj 2020.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 24 og anden samtalerunde i uge 25. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Vi arbejder tæt sammen med resten af Uddannelses- og Forskningsministeriet, og vi bringer vores viden og indsigt i anvendelse i forhold til politikudvikling, analyser, og ministerbetjening. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi løbende kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores opgaver effektivt og i dialog med de relevante aktører.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Fredag den 29. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0