Erfaren projektleder til Finansministeriets koncern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Finansministeriet har igangsat et projekt, der skal sikre dannelsen af en ny systemløsning, som skal understøtte finansloven og statsregnskabet. Vi skal bruge en kompetent og erfaren projektleder til at stå i spidsen for projektet, der er yderst forretningskritisk for Finansministeriets koncern.

Om stillingen Som projektleder for det samlede projekt får du ansvar for fremdrift og koordinering af en række systemudviklingsaktiviteter og enkelte nyanskaffelser af delkomponenter, der skal danne en ny samlet løsning. Du kommer til at samarbejde med forretningsspecialister og product owners fra de øvrige systemer i Økonomistyrelsens eksisterende portefølje, som indgår i projektet.

Du bliver en del af et forretningskritisk projekt, der drives i tæt samarbejde mellem Økonomistyrelsens Center for systemer og Finansministeriets departement.

Projektet har stor ledelsesmæssig opmærksomhed. I rollen som projektleder vil du jævnligt mødes med Økonomistyrelsens øverste ledelse og Finansministeriets departement, som er en helt central interessent.

Vi arbejder i stigende grad efter agile principper. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til Scrum eller andre agile koncepter.

Forretningskritisk projekt på tværs af Finansministeriet Den systemmæssige understøttelse af arbejdet med finanslov og statsregnskab er helt afgørende for, at de centrale processer, der fører til slutprodukterne, kan fungere. Projektet bliver derfor fulgt tæt af både Økonomistyrelsens øverste ledelse og Finansministeriets departement, som er en helt central interessent i opgaverne og systemløsningen på dette felt.

Arbejdet med statsregnskabet og Finansloven har i mange år været systemunderstøttet af Statens Koncernsystem (SKS) og Statens Bevillingslovssystem (SB). De to systemer skal udfases over de kommende år, og målet med projektet er netop at sikre etableringen af deres afløser.
Læs mere om de nuværende løsninger:

SKS: https://oes.dk/systemer/koncernrapportering-til-statsregnskab/

SB: https://oes.dk/systemer/finanslovsbevilling/

Om dig Du er et stærkt projektmenneske med blik for den overordnede projektledelse, projektrisici og faldgruber. Du har en videregående uddannelse med enten samfundsvidenskablig eller it-mæssigt indhold. Du skal trives med dokumenterede processer, og vil også selv kunne bidrage til at skabe de nødvendige rammer og governancerutiner omkring projektet.

Som vores nye projektleder har du bl.a. følgende kompetencer:

  • sikker projektmetode, bevare overblik og sikre fremdrift
  • erfaring med at gennemføre større it-anskaffelser og udbud
  • evne til at sikre god kommunikation i et stort projekt, der går på tværs af organisation og faglighed
  • stor gennemslagskraft og evne til interessenthåndtering på alle niveauer
  • kobling af forretningsbehov med systemkrav og omsætning af det til konkrete løsninger.

Du drives af at skabe resultater i fællesskab, men har også evnen til at bevare fokus og skære igennem for at sikre fremdrift. Du har godt blik for de forskellige interessenters varierede behov for information og inddragelse.

Det ligger helt naturligt for dig at skabe struktur i et projekt, der fra start bliver komplekst og hvor vi kun lykkes, hvis vi har fokus på rettidighed, håndtering af en række afhængigheder og respekt for, at slutproduktet skal fungere i en kritisk og til tider særdeles presset proces. Derfor er det vigtigt, at du sammen med projektfokus også evner at indtænke driften af den kommende løsning, når projektet er færdigt.

Du skal kunne sparre med både analytikere, programmører, konsulenter, produktejere (PO) og projektdeltagere. Du arbejder helhedsorienteret og har blik for egne områders snitflader til hele organisationen. Du har selv skarpe analytiske kompetencer samt gode kommunikative egenskaber i skrift og tale, og formår at formidle komplekst og svært tilgængeligt stof på en overskuelig og let forståelig måde.

Det er en fordel, hvis du har et vist kendskab til processerne på området, eksempelvis gennem erfaring fra arbejde i en statslig økonomifunktion. Hvis du ikke har, skal du til gengæld have kapacitet til en stejl indlæringskurve for at komme ind på livet af et særligt fagområde.

Om os Du ansættes i kontoret Økonomisystemer, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af en lang række systemer, der understøtter de økonomiadministrative processer hos statslige og selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten.

Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

I kontoret Økonomisystemer lægger vi vægt på en uformel og uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi har fokus på at skabe resultater og løsninger af høj kvalitet. Vi passer på hinanden og tror på, at samarbejde og fælles opgaveløsning er forudsætningen for at nå i mål. Læs mere om systemcentret og kontor for Økonomisystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1017 København K.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Sikkerhedsgodkendelse Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om Økonomistyrelsen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Facklamm Jensen på telefon 33 95 47 49 eller e-mail [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 25. august 2021.

Vi forventer at holde samtaler fra uge 35-36.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Dette er et genopslag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0