ZBC søger Pædagogiske skemalæggere til vores erhvervsuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være med til at sætte rammen for fremtidens erhvervsuddannelser?

Er du god til at sætte struktur og udforske nye muligheder inden for pædagogik? Så er du måske en af ZBC nye pædagogiske skemalæggere.

ZBC søger pædagogiske skemalæggere til vores EUD og EUX-uddannelser. Du bliver en tæt samarbejdspartner til vores undervisere og ledere i arbejdet med at planlægge og koordinere vores elevers uddannelse.

Som pædagogisk skemalægger skal du have overblikket over lokaleudnyttelse og skemakoordinering, men også være med til at præge den pædagogiske udvikling.

Du skal sammen med underviserteams og ledere planlægge skemaer ud fra skolens pædagogiske principper, og være med til at udfordre vaner og traditioner inden for pædagogik og skemaplanlægning.

Om jobbet

På ZBC er der mange uddannelser under samme tag, og derfor er planlægning af elevernes uddannelse via skemalægning og lokalefordeling en stor kompleks opgave, der kræver et skarpt overblik at administrere.

Vi søger medarbejdere til nyoprettede stillinger, som skal understøtte underviserteams, ledere og chefer med at udvikle, planlægge og opdatere skemaerne løbende, så vores elever oplever den bedst mulige undervisning via et struktureret og fleksibelt skema.

Som pædagogisk skemalægger skal du stå for den praktiske del i forhold til skemaer. Det er også helt centralt, at du går ind i det pædagogiske arbejde, og sørge for at skemaerne spiller sammen med den pædagogiske udvikling og de pædagogiske principper ZBC arbejder med på EUD og EUX.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • I samarbejde med underviserteams og de lokale ledere at planlægge skemaer for EUX-, EUD- og SOSU-uddannelserne samt ZBC10
  • Sørge for opdatering af skemaer ved vikardækning eller øvrige ændringer
  • Sørge for opdaterede og korrekte skemaer i Lectio
  • Optimere planlægning og lokaleudnyttelse
  • Sikre en god balance mellem teoretisk- og værkstedsundervisning samt sikre optimal udnyttelse af værksteder og lokaler i forhold til praktik/læring
  • Arbejde tæt sammen med de andre skemalæggere om videndeling og udvikling af god praksis
  • I samarbejde med chefer, ledere og underviserteams udvikle skemalægningen som vi kender det i dag

Hvem er du

  • Du har en relevant bachelor eller kandidat gerne med pædagogisk erfaring
  • Du har en uddannelse på diplomniveau med fokus på f.eks. projektledelse
  • Du har pædagogisk erfaring og er interesseret i at arbejde med udvikling af pædagogik
  • Du har måske erfaring med skemalægning
  • Du trives med at have en koordinerende rolle og er en stærk kommunikator
  • Du kan lide at udfordre vaner og traditioner og du er god til at se tingene fra nye perspektiver
  • Du har habile grundlæggende it-kompetencer og erfaring med Lectio

Du arbejder struktureret og god til at samarbejde på tværs af fagligheder.

Du har overblikket og sikre sammenhæng i tingene. Du tænker i nye baner og prøver nye metoder af i samarbejde med undervisere og ledere.

Du trives med en hverdag som central kontaktperson for både ledere og medarbejdere, og du kan navigere i løbende ændringer og tilpasninger.

Du har en åben tilgang til samarbejde og nye input, og synes det er spændende at prøve nye metoder af.

Vi tilbyder

Har du lyst til og mod på ovenstående, kan vi tilbyde et job med udfordringer og rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt et job med gode kolleger, der står klar til sparring og støtte.

ZBC er en arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning, og vi er meget åbne over for dine idéer. Du tør prøve nye veje, og du lærer af det, der ikke lykkedes.

Som medarbejder hos os, bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse.

Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC.

Ansættelse
Der er tale om ansættelser både på fuldtid og deltid, og vi ser frem til at byde dig velkommen senest den 1. oktober 2021.

Ansættelse sker efter gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer for akademikere i staten (Akademikeroverenskomsten).

Vi søger pædagogiske skemalæggere til alle ZBC’s skoler. Ansættelsen vil som udgangspunkt være på den enkelte skole i enten Vordingborg, Næstved, Ringsted, Køge, Roskilde, Slagelse eller Holbæk.

Der kan være opgaver på alle ZBC’s adresser samt hos vores eksterne samarbejdspartnere, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet. Det er derfor en fordel, at du har kørekort og bil til rådighed.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Videoansøgninger (af få minutters varighed) modtages meget gerne.
Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 9. august 2021.
Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33, 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Charlotte Skøtt, Uddannelseschef på [email protected] eller tlf. 2519 2847

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 8 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ringsted
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Senior Document Controller

    Are you familiar with document management processes and have experience with handling large amounts of documentation and setting up systems for different projects? Can you multitask and drive progr..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Er både administrative opgaver og koordinering af ...

    Som administrativ medarbejder i staben er du kompetent og engageret i dit felt og begejstres over både indhold, processer og facilitatorrollen i og omkring arbejdet med arbejdsmiljø. Samtidig trive..
    • Projektleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Klinisk projektkoordinator

    Vi søger en selvstændig og dynamisk kollega med sans for systematik til vores forskningsfunktion. Din primære tilknytning bliver Steno diabetes-, stofskifte- og osteoporoseambulatorie; men du v..
    • Projektleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Validation Engineer

    In [xxxxx], we have a passion for improving patients’ lives all over the world, and we are therefore expanding our API Manufacturing capacity in Kalundborg. Will you help us bringing that pa..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2