Cphbusiness Lyngby søger programleder til uddannelserne datamatiker og softwareudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness) i Lyngby søger en ny lederkollega, der får ansvaret for vores erhvervsakademiuddannelse datamatiker og vores professionsbacheloruddannelse i softwareudvikling.

Ud over gode menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber har du ambitioner på IT-uddannelsesområdet, som du kan omsætte i de to uddannelser, du bliver leder for.

På Cphbusiness Lyngby har vi travlt, da vi til næste år flytter ind i et helt nyt uddannelseshus, hvor indretningen er anderledes end der, hvor vi bor i dag. Vi har derfor brug for en lederkollega, der sammen med den øvrige områdeledelse og i tæt samarbejde med vores dygtige undervisere kan gøre flytningen til en succes. Derudover skal du i drifte og udvikle vores videregående IT-uddannelser og tage del i arbejdet med vores innovative læringsmiljøer, vores LAB-miljø og vores portefølje af udviklingsprojekter og eksterne samarbejdsprojekter.

Vi har store ambitioner for fremtidens læringsmiljøer, og det stiller særlige krav til os i områdeledelsen om at gå forrest og sikre, at både undervisere og studerende oplever en veldrevet afdeling med højt til loftet og tæt kontakt til relevante brancher og udviklingsmiljøer.

Om dig
Du har en solid IT-faglighed og kan understøtte den faglige udvikling af de 12 til 15 adjunkter og lektorer, som du får personaleansvaret for.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på kandidatniveau og erfaring med ledelse, som du kan og vil omsætte på en videregående uddannelsesinstitution, der er kendetegnet ved engagerede og i høj grad selvledende medarbejdere. Erfaring fra en uddannelsesinstitution er en fordel.

Det vigtigste er, at dine værdier flugter med vores, og at du er relationelt stærk og driftssikker i det daglige arbejde. Samtidig evner du at lytte, motivere, skabe fremdrift og få følgeskab hos dine medarbejdere og kolleger. Du har en involverende, tillidsbaseret og synlig ledelsesstil, som sætter medarbejdernes kompetencer og viden i spil – sammen i teams og hver for sig.

Du interesserer dig for trends og tendenser inden for teknologi, innovation, forretning, lederskab og grøn omstilling. Derudover er du åben og proaktiv i din tilgang til uddannelser og læring, så du kan være med til at sikre, at Cphbusiness Lyngby fortsat opfattes og udvikler sig som en værdifuld spiller på uddannelsesscenen.

Du er dynamisk, empatisk og løsningsorienteret og god til at skabe resultater gennem andre, og så trives du som leder i en stor organisation, hvor du skal pleje og håndteret mange relationer.

Om jobbet
Du kommer til at indgå i et dynamisk ledelsesteam med en områdechef og tre programledere. Her bliver du del af et professionelt og udviklende arbejds- og læringsmiljø, hvor vi vægter medbestemmelse og et godt arbejdsklima højt.

Kendetegnende for vores fælles ledelsesstil er, at vi vil:

  • Opleves som en velfungerende områdeledelse, der komplementer hinanden og samarbejder både strategisk og operationelt
  • Udøve nærværende ledelse, der sætter retning følger op og udvikler medarbejdere og uddannelsesmiljøet i tråd med Cphbusiness’ overordnede strategi.

I din rolle som programleder får du ansvaret for udvikling og kvalitetssikring af erhvervsakademiuddannelsen datamatiker og professionsbacheloruddannelsen i softwareudvikling. Du får som nævnt personaleansvar for ca. 12-15 dedikerede adjunkter og lektorer, der i ambitiøse underviserteams sammen og inden for givne mål og rammer udvikler, planlægger, gennemfører og evaluerer praksisorienterede uddannelses- og læringsforløb.

Læs mere om vores afdeling på cphbusiness.dk her: Cphbusiness Lyngby | Cphbusiness

På vores hjemmeside finder du også flere oplysninger om, hvilke uddannelser inden for IT, forretning og entreprenørskab vi udbyder i Lyngby.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation.

Jobbet er en fuldtidsstilling.

Cphbusiness er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du fra uge 31 velkommen til at kontakte områdechef Michael Huss Svejstrup på e-mail: [email protected].

Sådan søger du
Søg jobbet via nedenstående link.

Ansøgningsfristen er den 10. august 2022, og ansættelsessamtaler vil foregå umiddelbart efter fristen.

Tiltrædelse den 1. oktober2022

Cphbusiness er landets største erhvervsakademi med en bred vifte af danske og internationale videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Som offentligt ejet uddannelses- og forskningsvirksomhed er det vores ambition at gøre viden til værdi gennem det personlige lederskab. Og det vil vi gerne gøre for stadig flere, stadig bedre og stadig mere effektivt. Vi har i dag årligt godt 12.000 studerende og tæller godt 450 medarbejdere i arbejdsfællesskabet Cphbusiness. Et arbejdsfællesskab, hvor alle er forpligtet på ambitionen under mottoet we dare, we share, we care.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0