Projektmedarbejder til [xxxxx]s største og vigtigste digitaliseringsprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en projektmedarbejder til Direktoratet for kriminalforsorgen, som vil være med til at styre et strategisk vigtigt digitaliseringsprojekt i en organisation, der begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Lyder det spændende? Så læs mere her.

Dine ansvarsområder
Du vil komme til at arbejde med kriminalforsorgens største og vigtigste digitaliseringsprojekt, som skal sikre en erstatning for Klientsystemet og styrke fundamentet for en videre digitalisering af kriminalforsorgens opgaver. Du vil indgå i projektets PMO-funktion sammen med en erfaren PMO-kollega og arbejde med de løbende PMO-opgaver i tæt samarbejde med den overordnede projektleder.

PMO-funktionen skal bidrage til styringen af de enkelte spor i projektet og hjælpe med koordination og kommunikation internt i projektet og over for omgivelserne i kriminalforsorgen, Justitsministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen og Statens It-råd.

PMO-funktionen skal også sikre, at der udarbejdes styrings- og beslutningsmateriale, og at projektets væsentligste risici identificeres og mitigeres, så projektet bevæger sig fremad og producerer de aftalte leverancer. Det kræver, at man forholder sig til omskiftelige krav fra omverdenen og understøtter kommunikationen med de væsentligste interessenter som styregruppen, business owners, projektdeltagere og centerets chefgruppe.

Om dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, og du:

  • Motiveres af at arbejde med digitaliseringsprojekter, der skal håndtere komplekse udfordringer og som har politisk fokus og mange interessenter.
  • Har erfaring med at arbejde i digitaliseringsprojekter enten som nyuddannet eller som studerende.

Som person er du:

  • Nysgerrig, åben, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
  • Ambitiøs og orienteret mod resultater og service
  • Analytisk og velstruktureret.


Din faglige udvikling er vigtig for os, så vi ser gerne, at du har lyst til at udvikle dig i stillingen, og dine opgaver vil løbende blive tilpasset med henblik på at sikre den fortsatte udvikling.

Om jobbet
Arbejdet med de borgere, der er under kriminalforsorgen, understøttes i dag af Klientsystemet, som er det sagsbehandlingssystem, der understøtter vores kerneforretning. Klientsystemet skal udskiftes over den kommende årrække for at understøtte den fremtidige digitalisering af kriminalforsorgen. Gennemførelsen af projektet er derfor en strategisk hjørnesten for organisationen.

Du vil indgå i det faglige fællesskab i kontoret Projekter og Portefølje, der har ansvar for at drive større forretningsvendte digitaliseringsprojekter og for at sikre et tværgående blik på den samlede it-portefølje.

Din arbejdsmæssige dagligdag vil være i projektet, der skal bidrage til udskiftning af Klientsystemet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en samfundsmæssigt vigtig og ambitiøs organisation, som har en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og dedikerede dygtige kolleger.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, indtil vi sammen er i mål med opgaven. Derudover sætter vi pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med indplacering som fuldmægtig. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

  • Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.
  • Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er indtil videre beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.
  • Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.
  • Du vil referere til Chef for Projekter og Portefølje, Christel Boëtius.
  • Stillingen forventes besat snarest.


Om os
Kontoret Projekter og Portefølje indgår i Center for It og Digitalisering, der er ét af fem centre i Direktoratet for kriminalforsorgen. Centeret har ca. 90 medarbejdere fordelt på fem kontorer og en centerstab, og centeret skal sikre drift og udvikling af de mange systemer, der understøtter kriminalforsorgens opgaver, samt et højt niveau af databeskyttelse og informationssikkerhed.

Kontoret Projekter og Portefølje består på nuværende tidspunkt af 8 medarbejdere, der enten er projektledere eller generalister, der beskæftiger sig med enten porteføljestyring eller projektarbejde.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christel Boëtius på telefon 72 55 44 98.

Ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest 9. januar 2023.

Vi forventer at indkalde til samtaler løbende.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Mandag den 09. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0