Proces- og analysestærk programleder til Crown Princess Mary Cen-ters arbejde med metodeudvikling og vidensopbygning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Siden januar 2022 har Crown Princess Mary Center ved Københavns Universitet arbejdet for at fremme tværgående forskning-praksis partnerskaber. Med et særligt fokus på hvordan samfunds- og humanvidenskaben kan bidrage til løsninger på nutidens komplekse samfundsudfordringer – fx klima og digitalisering – har centret formået at skabe nye mødesteder, samarbejdsrelationer og brugervenlige ressourcer til gavn for forskere og beslutningstagere i praksis og borgere.

Som programleder vil du stå i spidsen for Crown Princess Mary Centers metodeudviklingsprogram, der skal gøre det lettere at lykkes med forskningspartnerskaber. Indsatsen skal løbende mobilisere viden om, hvad der muliggør policy- og praksisorienterede forskningssamarbejder; både mht. organisatorisk infrastruktur, brobygning og kompetencesæt. Programmet understøtter kapacitetsopbygning på tværs af forsknings- og praksismiljøer i en dansk og international kontekst, blandt andet gennem casestudier, kortlægning, vidensdeling, metodeudvikling og mindre pilotprojekter.

Arbejde og ansvarsområder

Som programleder vil du sætte retningen for centrets metodeudvikling i tæt samarbejde med centerleder og kolleger. Det bliver din opgave at navigere i et foranderligt universitetslandskab, hvor der er en stigende efterspørgsel på forskning-praksis partnerskaber men fortsat behov for velafprøvende modeller samt viden om konkrete barrierer og understøttende stukturer inden for det samfunds- og humanvidenskabelige felt.

I 2023 etablerede Change Academy kontakt til toneangivende centre i bl.a. USA, Storbritannien og Australien, og det bliver dit ansvar at fortsætte udvekslingsarbejdet samt formidle indsigter og læringscases til relevante beslutningstagere i Danmark. I den forbindelse bliver et ansvarsområde at udvikle og igangsætte et online internationalt udvekslingsnetværk for universitetsansatte brobyggere. Et andet fokusområde bliver opbygning af et vidensfelt inden for forskningsinformeret politikudvikling.

Arbejdsopgaver:

  • Udvikling af nye samarbejdsmetoder, formidlingsformater og mødesteder
  • Strategisk planlægning og projektstyring
  • Interessentvaretagelse
  • Procesfacilitering: Idéudvikling, workshops og samarbejdsforløb
  • Kvalitativt felt- og analysearbejde
  • Design, test og evaluering af pilotprojekter


Profil

Vi søger en programleder med et selvstændigt drive og evne til at samarbejde på tværs af teams i et voksende center. Vi ser gerne at du er kompromissøgende og løsningsorienteret i dialogen med partnere fra universitet, myndigheder og interesseorganisationer. Du skal kunne prioritere i arbejdsopgaver og veksle mellem at være detaljeorienteret og tage hurtige beslutninger alt efter behov. Vi vil sætte pris på en nysgerrig kollega, som motiveres af løbende at orientere sig i nye tendenser og indsatser, som bringer samfunds- og humanvidenskabelig forskning i tættere dialog med praksis.

Vi forventer, at du:

  • Har solid erfaring med projektstyring
  • Har erfaring med procesfacilitering
  • Har en relevant kandidatgrad og kompetencer inden for kvalitativt analysearbejde
  • Har erfaring med at formidle analytiske og/eller akademiske indsigter til forskellige målgrupper
  • Har kendskab til universitets- og forskningsverdenen
  • Har gode kommunikative færdigheder på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Har beskæftiget dig med krydsfelter mellem forskning og praksis eller policy


Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Cirkulære om overenskomst for Akademikere i stateneller anden relevant overenskomst. Indplacering sker som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter dine kvalifikationer. Der er dertil mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Du vil referere til centerleder Simon Kjær Hansen.

Ansøgning

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2024 og samtaler afholdes løbende.

Ansøgning, CV og relevant dokumentation uploades via http://www.jobportal.ku.dk (klik på SØG STILLINGEN nederst i stillingsopslaget)

For yderligere spørgsmål til stillingen kan du rette henvendelse til centerleder Simon Kjær Hansen på mail [email protected] eller tlf. 31381243.

KU er i færd med at designe en ny fælles administrativ organisering på KU, som forventes at medføre ændringer inden for det næste år til halvandet. Målet med den administrative reform er blandt andet at styrke det tværgående samarbejde, øge effektiviteten og sikre gode karriereveje for administrative medarbejdere på KU. Reformen vil indebære besparelser på administration. Du opfordres til at kontakte Simon Kjær via kontaktinfo ovenfor, for at høre nærmere til sammenhængen mellem denne stilling og den administrative reform.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0