Projektleder med TV-teknisk forståelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Er du projektleder med erfaring indenfor TV-produktion og netværk?


For vores kunde NEP Danmark, søger vi en erfaren projektleder, med god viden om TV-produktion, systemintegration og netværk.

Om jobbet:


Som projektleder i NEP Danmark får du en central og koordinerende rolle i broadcast-verdenen, hvor ingen arbejdsdag er ens. Du får ansvar for at sikre den daglige drift af alt fra produktion af kendte TV-programmer, som f.eks. 'Løvernes Hule', til opsætning og drift af nye TV-stationer.

Det er vigtigt du er en struktureret lederprofil med et ekstrovert gen, der sætter dig i stand til at kommunikere med alle. I det daglige vil du samarbejde med mange forskellige slags mennesker, herunder teknikere indenfor installation og integration, kamerafolk, kommercielle beslutningstagere og mange andre.

Det er bestemt heller ingen skade til at du har en 'sælgende' positiv profil, som gør det lettere at styre alle interessenter vellykket igennem en konkret arbejdsopgave.

Ønskede kvalifikationer:


Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os at relevante ansøgere har følgende kvalifikationer:

  • Du er erfaren projektleder med hands-on viden om teknisk planlægning, ressourse- og interessentstyring, økonomi o.s.v.
  • Du har erfaring som personaleleder.
  • Du har god faglig ballast indenfor IT, især ift. installation af netværksteknologi omkring fiber, switche og øvrigt netværk.
  • Du er certificeret projektleder (f.eks. PRINCE2).
  • Du er vant til at have en understøttende rolle for kommercielle beslutningstagere, herunder salg.
  • Det er absolut en fordel, men ikke et krav, hvis du kender noget til TV-produktion.

Personlige egenskaber:


Din personlige karakter er essentiel for at blive en succes i dette job. Vi regner med at du kan nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er en socialt begavet holdspiller
  • Du kan arbejde selvstændigt med frihed under ansvar
  • Du har altid fokus på at nå succesfuldt i mål med opgaven
  • Du er ikke 'for fin' til at give en hjælpende hånd, for at I sammen lykkes i teamet
  • Du har personligt drive og høj energi
  • Du kan holde hovedet koldt, selv når alt er ved at brænde på

Til gengæld tilbyder vi:


En stilling i et af verdens største TV-facility selskaber som i øjeblikket er ved at konsolidere sig efter en række strategiske opkøb og hvor mulighederne er mange, både i forhold til karriere og personlig udvikling, men også i forhold til nye spændende muligheder indenfor blandt andet VR, augmented reality, E-sport og remote TV-produktion.

En plads i en virksomhed med stort socialt hjerte og team-ånd, der samtidig rummer højt tempo og mangefacetterede opgaver, hvor mange af danskernes ynglingsprogrammer produceres.

En varieret og selvstændig hverdag, hvor du kommer til at arbejde ud fra begge vore kontorer på Nørrebro og Amager, efter praktisk behov.

Et arbejde i et selskab, der efter en række opkøb, er markedsledende på sit felt, og hvor medarbejdertrivsel er central. NEP Danmark tilbyder blandt andet:

- Frokostordning

- Hjemmearbejdsplads

- Tilskud til Fitness

- Sociale arrangementer, eksempelvis fredagsbar og lerdueskydning

- Internet i hjemmet, telefon og PC

- Attraktiv løn

- Pensionsordning med sundhedsforsikring

Ansøgning:


NEP Danmark anvender Convision A/S, som rekrutteringspartner. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jesper Lytton på telefon 70 22 02 09 eller

e-mail [email protected]. I rekrutteringsforløbet kan indgå en online Person Profil test. Ansættelse kræver ren straffeattest.

Om NEP Danmark:


NEP Danmark A/S er et resultat af sammenlægningen af HDR, Twentyfourseven og dblux. Med denne sammenlægning under NEP, er vi kommet med i en global familie med mere end 4000 ansatte, hvoraf over 2000 er teknikkere. I Danmark fungerer NEP som leverandør og operatør til alle grene af medieproduktionen. Vi tænker nyt, ser nye muligheder og tænker nye løsninger. Vi tilstræber, at vi gør tingene endnu bedre for hver gang vi gør dem. Vi forfølger ambitiøse mål, både som forretning og som individer, for at tvinge os selv til at udvikle os. Vi er innovative for at kunne give vores kunder de bedste løsninger. Sammenlægningen af de danske selskaber har i stor udstrækning styrket de kompetencer og den erfaring som NEP råder over.

Vores projektafdeling er blandt Skandinaviens største aktører, når det gælder design, leverance, installation og konfiguration af medie-produktionsteknik.

NEP lægger vægt på en høj grad af innovation og teknisk viden. Vi baserer i væsentlig grad vores virke på at være de mest kvalitative til at skitsere og levere en teknik, som på bedste vis understøtter vores kunders Workflow.

NEP kan være med fra ide til virkelighed. Vi kan rådgive, designe og istandsætte tekniske installationer, så den bedste løsning opnås. Vi kan dække alt, fra projektering, indkøb af materialer, udarbejdelse af dokumentation, installationsarbejde, koordinering og projektledelse både internt, men også af arkitekter og håndværkere, eksekvering, drift, mm.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København N

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København N over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 1
20. august 2024 1