Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Projektleder

Kan du lede succesfulde projekter i mål hos et af Danmarks største kommercielle forsikrings- og pensionsselskaber?

Stor indflydelse på tværs af hele forretningen

Vi har en ambition om at udbygge og styrke vores position, som en af de ledende aktører indenfor forsikrings- og pensionsbranchen. Derfor søger vi en projektleder, som kommer til at være med til at præge udviklingen i Topdanmark i dag og årene fremover.

I Topdanmark har vi forankret projektudvikling i eget område under direktionen med ansvar for den samlede program og projektportefølje. Projektporteføljen er direkte relateret til Topdanmarks strategi og rejsen mod et agilt projekt-set-up er højt prioriteret, ligesom vores ambitionsniveauet er højt. Vi vil være Best in Class.

Jobbet

Du får selvstændigt ansvar for at levere projekteksekvering af strategisk betydning for Topdanmark, som omfatter konsolidering og fremtidssikring af Topdanmarks teknologiske løsninger på tværs af organisationen. Herunder er dit ansvar:

  • At sikre en professionel gennemførelse af projekter indenfor den af styregruppen fastsatte ramme
  • At styre opad mod en styregruppe på direktørniveau, og drive udviklingsopgaver løbende ift. Topdanmarks strategi
  • At du - som den motiverende projektleder - bringer specialister og viden i spil ifm. projekter, så det sikres, at de forretningsstrategiske mål nås til glæde for Topdanmarks kunder
  • At du sikrer gennemslagskraft og indflydelse – bl.a. i samarbejde med leverandører og andre eksterne parter, egen styregruppe og på tværs af forretningen og IT

Du bliver en del af 20 dygtige in-house projektledere, sr. projektledere og programassistenter fordelt på 2 afdelinger, som har ansvaret for projekteksekvering. Du er med til at skabe et stærkt fagligt team, der samarbejder om at skabe model, metoder og en tilgang, der også fremadrettet kan sikre vellykkede projekter.

Projektledelse er din metier

Du har ideelt set mindst 3-5 års erfaring som projektleder indenfor den finansielle sektor, hvor du har håndteret projekter i den 2-cifrede millionklasse. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra agile set-ups.

Basis er, at du har en uddannelse på kandidat- eller bachelorniveau, og har du erfaring fra konsulentbranchen er det en fordel, men ikke et krav.

Du har haft det fulde ansvar for projekter fra den spæde definition/opstart over løbende projektstyring til den endelige overdragelse af projekt til drift. Herunder sourcing, leverandørhåndtering, kontraktforhandling, økonomi osv. Ligeledes er det vigtigt med erfaring og evne til at forstå og navigere i komplekse problemstillinger i et bredt netværk af interne og eksterne stakeholders.

Dig

Som person er du positiv, har et højt drive og lyst til at præstere og levere resultater hver dag på jobbet. Samtidig med at du evner at motivere dit projektteam. Du har veludviklede kommunikationsevner, som du benytter på tværs af faggrupper og niveauer i virksomheden. Ikke mindst er du forretningsorienteret, har en veludviklet analytisk sans og et godt overblik.

Kontakt og ansøgning

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Project Execution Mattias Noer på tlf. 2330 8316.

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 15. juli 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Et stærkere ståsted for vækst
I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job. Hos os er du med til at udvikle, og du har mandat til at løse dine opgaver. Du får lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme. Og så tager vi hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.6.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Ballerup
  • Onsdag den 15. juli 2020

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • cLEAN Partner

    Are you driven by the thrill of optimising processes? Do you excel at coaching others in LEAN methodologies? Do you have experience in developing strategic plans and facilitating their implementati..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Application & Process Engineer – Membrane.

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 8
11. september 2024 9
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 9
25. august 2024 10
24. august 2024 10
23. august 2024 10
22. august 2024 11
21. august 2024 9
20. august 2024 8